Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoote

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten megejtettük az immár szokásosnak mondható, Nagy Karácsony Előtti Dekormustrát, azaz felmértük, hogy milyen apró-cseprő kis biszbaszokkal lehet manapság meghittebbé, ünnepibbé tenni közvetlen munkahelyi környezetünket, vagy durvább esetben otthonunkat. A Nagy Gazdasági…..
Zsoote 2008.12.11 10:52:37
Szánalmas! Világválság ide, világválság oda, mégis tele van az összes pláza, jelen esetben nem csak cicákkal, hanem ajándékok után loholó, vásárlásra kiéhezett, vad előemberhordával, (minden tiszteletem a kivételnek) akik szó nélkül átgázolnak, még egy 120 kilós emberen is, és végre karácsonykor nem csak a BKV Járművein van büdös. Ami viszont sokkal nagyobb probléma, hogy immár több mint egy évtizede jelen vannak a kis vietnámiak, kínaiak, és még szükség is van rájuk, és többnyire ízléstelen csecsebecséikre, amit talán nem túl nagy örömmel, inkább csak kényszerből de kishazánkban mégis elég gyakran vásárolnak, és ajándékoznak átlagpolgáraink, akik ilyenkor is inkább számlájuk befizetésére költik pénzüket, hogy legyen hol ünnepelniük jövő karácsonykor is. Mindenki azt mondja, nem az a fontos, hogy mit veszel, csak az, hogy gondolsz a másikra, ami szerintem igaz is, de a mai világban olcsón csak ezt kapod, de ha esetleg értelmes, használható ajándékot szeretnél vásárolni szeretteidnek, akkor az már súlyos ezrekbe, de az is lehet, hogy tízezrekbe kerül amit még így is örömmel adunk ki, max szívjuk a fogunkat ismét 1 évig, hogy karácsonyra spóroljunk. Valljuk be! Ezek a made in giccs termékek nem a kedvenceink, mégis veszik őket. Ez az ami országunkra nézve szégyen!
Bocsánat, ha esetleg kicsit összefüggéstelen, keszekusza, és ha esetleg kihagytam pár dolgot, de korán feküdtem, és korán is keltem.

Mindezek a borzalmak ellenére (pl. irományom) Kívánok mindenkinek TÉNYLEG MEGHITT, ÉS BOLDOG KARÁCSONYT.
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..