Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JawasZoli

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
JawasZoli 2011.11.13 01:41:53
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: kampanyolna azert, hogy neheny vezeto miert vesz fel akkora fizetest, amit mas 1 ev alatt sem keres. amugy meg repi kiadasokon nem szoktak sporolni, mert az ugye egy kicsit ciki, te sem parizeres zsemivel kinalod meg a vendegeket egy nevnapi vagy szulinapi buli. mert en nem az biztos, ja es nincsen kiadagolva, hogy 10 fo , az tiz uveg kola, de egy grammal sem tobb. hujjjje DG + TC.
JawasZoli 2011.11.13 01:42:50
@Catoo: kire gondolsz, csak nem OVIRA?:)
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
JawasZoli 2011.10.28 01:27:15
@hidrodinamikusnyomatékváltó: kiraly az biztos, mindenki kemeny mint a 3 hetes bunkerszar.
JawasZoli 2011.10.28 01:30:34
@ztaki: ember van remeny, mert en a 6 eves kislanyomat jaratom bicajjal suliba, remelem ezert nem kovez meg senki engem. a 3 eves fiam meg siman lecserelte a szekreny fogantyujat. komolyan mondom, nem hulyeskedek. egyetertek veled. egyik havernak szoltak a sulibol, hogy addig ne hordja a gyereket bicajjal suliba, amig nem vett reszt a suli altal szervezett KRESZ oktatason. ja persze...
na szep napot
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...
JawasZoli 2011.10.26 02:02:17
@Lionel North: az a kulonbseg Mo es UK kozott, hogy UK mar 300 eve kapitalizmus van es a vevobol elnek. Mo meg ez meg igen csak gyermekcipoben jar dolog. Milyen geppel nyomod, es merre vagy kies angliaban? en Southamptonban vagyok kis csaladommal. udv.
Robogó A legolcsóbb legenda 2011.10.19 19:50:00
Egy legenda, egy isten...mai szemmel csak kiskerekű, nagy nehezen hatvannal menő fostalicska, de a maga korában ez volt a király. Sőt, még gyorsnak is számított. Fekvő Minareli blokk, szíjhajtás, dizájnos idom, sisaktartó, akkori viszonylatban nagy test. Ki ne akart volna ilyet?…..
JawasZoli 2011.10.21 00:09:48
@vwpolo: szevasz, vedd meg a diot, nekem a sym dd 50 masolat formajaban van, es meg vagyok vele elegedve. 75km/h a vege ha rahasaloka kormanyra, 65-el ulve is siman utazok vele. fogyasztas kb 3.5l/100km. olajat nem sokat zabal.sok sikert
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
JawasZoli 2011.09.25 23:03:21
@bango skank: Vegre valakinek szemet szur!!!! annyira utalom en is , de sokan azt hiszik, hogy ettol fasza gyerekek, pedig csak ...! bar hasonloan bunko dolog azt irni, hogy "uberfasza", tuti, meg hasonlo jovevenyszavak. majd gondolom lesznek akik azt mondjak, hogy ez nem a Gretsi Tanar Ur musora. ha mar Like, akkor legyen like, ja es nem fajl, hanem file, tovabb is van mondjam meg? tovabbi szep dejt vagy najtot kivanok kedves pipol:)(people fonetikusan) :)
JawasZoli 2011.09.26 10:08:06
@GGG77: van meg egy, a kompjuter, vagy komplyuter? melyik a helyes? az hogy lehet, vagy kell az mar kerdeses.
Nem tudok mit hozzátenni a jawás hülyeségéhez. Persze, egyszer mindenkinek ki kell próbálni az ugratást, de könyörgöm, ha már az ember nekifut, minek veszi el a gázt, azért, hogy fejre álljon? Szegény ördög feltehetőleg magát és 350-esét is jól gajra törte – sok…..
Bakos Richárd barátunk pompás beszámolót küldött. Pannoniás barátaival egészen Boszniáig motoroztak. Hallottak már az ottani piramisokról?  A motoros kemény mag a horvát-bosnyák határon Tavaly Jannónia, vagyis Hegyi János barátom kilenc napig dolgozott önkéntesként…..
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
JawasZoli 2011.09.17 00:32:53
@Javító Zoli: orulok, hogy ratapintottal a lenyegre, mivel, hogy 2t motornal elhanyagolhato a motorfek, es ha nem kulon olajozasu, akkor meg igen csak karos dolog az. csak osszehasonlitas keppen, egy 125 cc 4t kb 5x, ha nem 10x akkora motorfekkel rendelkezik mint egy 350-es jawa.
amugy kene egy ilyen kis trabi. egyszer lattam gyorben a Szecsenyi Fosuli , regebben (KTMF)parkolojaban szlalom versenyt, ahol volt egy trabi wartburg motorral, persze 3 porlaszto, es visitott mint a rosseb.
  Csikorognak az agyamban a fogaskerekek, hogy a szerkesztőségi gyorsulásra hogyan készítsem fel az autóimat. Az ősöreg, visszavett CO-jú kismotoros cápa BMW nem egy gyorsulóbajnok, főleg, a péntek este kipróbált 520i-hez képest. Harapjon a cápa! Teljesen el voltam keseredve,…..
JawasZoli 2011.08.28 22:00:47
@CubE akit kitiltottak innen, mert irigyek rá: lehajtottal vele egy szakadekrol? ilyen gyorsulast aztan csak igy lehet elerni. gondolom annyi ido alatt vissza is lassultal 0km/h-ra. 0-100-0 km/h 4.6 sec,kiraly
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
JawasZoli 2011.08.24 00:33:38
@peti251: Igazad van peti251, en is ezt a mufajt muvelem. kivetel, ha nagyon le kell bontani az aljat, pl kormanymu es kuplung cserehez, de az meg nem rendszeres melo. angliaban vannak muhelyek, ahol berbeadjak a szereloaknat, kb fele aron mint az oradij es te magad megcsinalhatod. amugy nekem eddig jo tapasztalatom van autoszerelokkel, magyar srac csinalta a kormanymuvet angliaban, Gyorben meg a Beli es Beli muhely cserelte ki a kuplungot a ford galaxy-n. a kuplung csere 20eFt+alkatresz(60eFt), amit magam szereztem be.
tovabbi szep napot.
JawasZoli 2011.08.24 00:43:49
Mióta Winklernek új blogja van (Napszemüveg blog), egyetlen napszemüveg sincs biztonságban a környezetében. Azonnal lecsapott az új Lidl-es napszemüvegemre is, amit kizárólag azért vettem (ezerszázvalamennyiért:), hogy a bukóban tudjak felhajtott plexivel motorozni anélkül, hogy a…..
A vezetéstechnikai tréningek első tíz percében szokott elhangzani, hogy a motor arra megy, amerre nézünk. Erre sokan rábólintanak, ennek ellenére mégsem használják megfelelően a módszert. Persze gyakorlás közben mindenki megtanulja használni a tekintet erejét – aki eddig nem…..
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
JawasZoli 2011.07.09 08:32:13
@Motordoktor: Doki, remelem az olajos szennyezodest letisztitod a fektarcsaktol, mielott osszeszarpzzak a beteteket, mert csunya meglepetesek erhetnek. 6-os kep a galeriaban. nem kekeckedes, csak barati jotanacs. aranyos a kislanyod, nekem is van mar 1,5, meg egy kiskolok, imadjak, ha szerelek.:)a fiu segit is.
Nem a munkád vagy, nem a pénztárcád és nem is a bankszámlád. Kivéve, ha Ruby sisakot készülsz vásárolni, mert ebben az esetben utóbbi kettőre igen nagy szükséged lesz. A termék szinte fogalommá nőtte ki magát a motorosok és a divatbuzik között egyaránt. Persze akadnak jó…..
Olyan ez a sarc, mint egy benyögött mentőhazugság, amiből már nem lehet kikeveredni. Pedig lenne tuti megoldás. Mai cikkünk blogposztja...
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
JawasZoli 2011.07.06 23:51:58
@B.GY.: akinek 3 gyereke van ma magyarorszagon az nagyon sok dolgot ingyen kap, pl iskola etkeztetes ha jol tudom, stb. az a baj hogy az emberek nem tudnak bevallani 3 gyereket, ezert lesz 8 millio magyar 2040-re. amugy szomoru, hogy igy kell gondolkodni, de nem rad gondoltam, hanem hogy magyarorszagon ilyen az elet. az alapveto dolgokat meg kell hogy gondold, megveszem-e vagy nem. vegyek a gyereknek borcipot, ami kb 8-10e Ft, vagy kinai mubort, amibe belerohad szegenyke laba. na szoval nem ragozom.
JawasZoli 2011.07.07 00:36:28
@MSZZS: Hála a regadonak nem lehet olcson behozni a joallapotu hasznalt kocsikat kulfoldrol. egy galaxinak ami 10 ev koruli 1mill. a regadoja. hat nem rohely??? nekunk galaxynk van, angliaban elunk. kb 400eFt volt a kocsi. eszmeletlen, mi fer bele. csak dicserni tudom. ja 5,5 eves 3,5 eves es lassan egy ujszulott lesz a legenysege a "csillaghajonak". a legnagyobb gyerkoc ulesmagasitoval, a kozepso meg olyan keretessel utazik. siman elfernek es az oveket is be lehet kapcsolni, amit a nagyobbik maga tesz meg.
JawasZoli 2011.07.07 00:37:35
@Oreg: jo a multipla, csak kicsi a csomagtere, en is gondolkadtam rajta, es csak 5 ulese. hasonlo a helyzet a berlingo es tarsaival is. galaxy vagy ford turneo:)
Belsőség Ez kéne ezerért! 2011.07.02 06:27:00
Már akkor megfogant a gondolat, amikor Papp Tibi évekkel ezelőtt megírta anyám drágán vásárolt K11-es Micrájának történetét. Azt tudtuk, hogy ez az autó a magas, hatezer eurós ár és az újszerű állapot ellenére Németországban már roncsnak számít, legalábbis a…..
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...
JawasZoli 2011.06.24 12:44:12
@calibra91: ez korrekt volt, azert van ilyen is, an is ilyenekben gondolkodnek. sokan azt hiszik, ha egy 20-25 eves vw golfot vezet, akkor kiralyok
JawasZoli 2011.06.25 18:30:52
@Dennis01: merrefele laksz angliaban? en southamptonfele.
udv, Z.
JawasZoli 2011.06.25 23:08:25
@dennisthemenace: voltam nemreg, de tobbre szamitottam, az alapjan amit a szorolapokon lattam, azert nem rossz. van egy masik az meg exeter fele van, az a neve, hogy haynes motor museum, az jobban tetszett. egy t-34-es tank van a bejarat elott, kicsit meglepodtem amikor meglattam. sok magyar van arra fele? errefele nem tul sok.
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
JawasZoli 2010.11.23 17:05:04
@Ati232: azt hiszem egyetertek veled , bar nem en vagyok a cikk iro. szerintem Aprilis 4-ét kar volt eltorolni mint nemzeti unnepet, mert az teny, hogy a nemeteket kirugdostak. az hogy mit csinaltak utana az mar mas kerdes.
amugy szeduletes a jargany
JawasZoli 2010.11.23 17:08:45
@énjobbantudom:): Nem tudom figyelted-e, de sokat sikkesnek tartjak jobb oldalrol politizalni. recsegnek a gumigerincek javaban. Sokan elfelejtik a tortenelmi tenyeket.
JawasZoli 2010.11.23 17:12:48
@newtehen: bocika, azt hiszem szolasszabadsag van nem? vagy mar nincsen? szolj legy oly szives, mert addig semmi gond.
Nehéz a szerelőnél kiugratni a nyulat a bokorból. Na, hogy állunk, hogy állunk? Ki van már cserélve a tető? Dolgozik rajta a lakatos. De fizikailag fent van még az autó teteje, vagy le van már vágva? És ezért vagyok egy idióta, hogy nem közjegyző jelenlétében hívogatom Zsoltit,…..
Aki most arra számít, hogy levezetem, mennyire megéri motorral járni, azt hadd ábrándítsam ki már az elején. Ez tévedés, legalábbis az esetben, ha a motor megvételekor nem adja el azonnal a kocsiját. Hosszas számolgatás következik, úgyhogy aki nem akarja, hogy kifolyjon a szeme a…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
JawasZoli 2010.02.16 02:17:50
@hagyma: szia hagyma, nem a dunantulrol szarmazol veletlenul? megboldogult oregapam csinalta igy az ubi salit, de jo is volt. csinalok is majd a heten, igaz, hogy a kigyoubit azt annyira nem szeretem.
udv