Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Covery

61 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem egy éve már annak, hogy bárgyú mosollyal az arcomon, sajtszósztól ragacsos kézzel és egy kissé csalódottan baktattam kifelé a Star Wars: Az ébredő Erő premierjéről. Nem mintha rosszul szórakoztam volna, egyszerűen csak arról van szó, hogy sokkal többet vártam az új generáció első Star…..
Hajnalban a Blikk hozta le elsőként az RTL A farm című műsorának szereplőinek képes listáját, amit elnézve kezdjük elhinni, hogy ez a műsor tök más lesz, mint a Való Világ volt, hiszen a jelentkezők között kapásból egyet sem találunk, akiből simán kinézünk egy keményebb pornós múltat, és az…..
Már 8 éve, hogy véget ért minden idők egyik legjobb tévésorozata, a Drót, de vannak akik még mindig nem tudnak lekattanni róla. Ilyen Elliot Lim is, aki a DK Studiosszal a Man Seeking Womannek már gyártottak animált bevezetőt, de most az alkotó feltöltötte egy másik munkáját, az HBO Drót c.…..
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
Covery 2015.12.22 08:59:05
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket,…..
Covery 2015.10.18 08:20:16
@Mészáros Laci: Mondjuk ezzel nem mondtál el semmi igazából. Nagy Sándor meg sexfüggő volt. Na és? Ez mitől cáfolja azt a tényt, hogy világhatalomra törő emberek mindig is voltak és lesznek is?
Ne érts félre, én is rendszeresen nevetgélek az alakváltó gyíkemberek támadásán, de érdemes megvizsgálni egy dolgot mielőtt véleményt alkotsz.
Nem tudom ez mennyire hiteles dokumentum, de a menekülthullám egyik napról a másikra alakult ki, számomra ez gyanús. Pláne úgy hogy a térség ahonnan most özönlenek, korábban sem volt a nyugalom szigete.

A kormányok a nagy cégekkel mindenkit lehallgatnak, ja persze, paranoid összeesküvés ezt hinni. Aztán jött Snowden és nagyot fordult a világ. ;)
Webisztán Élet, mobil nélkül 2015.01.16 19:40:01
Tudom, már régen a 2015-ös webtrendekről szóló posztomat kellene élesítenem, de az élet mindig produkálja a témákat. És az újabb téma mindig érdekesebb. Történt, hogy tegnapelőtt elromlott a telefonom. Nem kapcsol be többé. Megadta magát. Vége.  Az első nap még magamnál…..
Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam.  Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8…..
Covery 2015.01.26 09:24:26
@Lezo1981:
"(A képernyőképeket kiterjesztés nélkül menti, átmásolás után kézzel kell hozzárakni a .png-t".
Nyilván nem feltételezem, hogy hülye vagy,de ez biztosan nem stock működés.
Ami fura, hogy ez nem ébresztett benned gyanút? :))
  Teszi fel a címbeli kérdést a Pauer-land, aztán kifejti a feladatot ("Regisztráld magad és akkor Te is részt veszel az ingyen led izzó játékunkon.") nem elhallgatva a részleteket sem ("ha szeretnéd megtudni, hogy nyertél-e, ahhoz neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy…..
Covery 2015.01.15 12:25:11
@Vadászok Őrangyala: 5 db ledes izzó 30 ft? Linket tudnál adni mert akkor veszek egy zsákkal...
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Covery 2014.12.01 09:18:20
@Pepibubó: Miért a fiatal korosztálynak kéne szégyellnie magát, mikor az akkori generáció vezeti az országot? Magyarázd már el kérlek.
Ma este magyar idő szerint 22 órakor megkezdődik az idei év leginkább várt esport eseménye, a League of Legends világbajnokság! A tavalyi 14-hez képest idén már 16 csapat küzd meg a végső győzelemért négy csoportban. A 16-os mezőny 3 amerikai, 3 európai, 3 koreai, 3 kínai, 2…..
Covery 2014.09.17 21:11:45
@Void Bunkoid: Az hogy mi a véleményed az egy dolog. ÉS az hogy mi az elfogadott sport fogalma az meg egy másik.
"A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. A sport kifejezés az angolba származott francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik. Az angolban a 15. század közepe táján fordul elő először „szórakozás, időtöltés” értelemben. A 16. században már különféle játékok játszására alkalmazták, de főleg a szabadban végzett szabadidős tevékenységekre. Ekkor még sem a görög αγων (agón, verseny, mérkőzés), sem az αθλον (athlon, küzdelem díjért) jelentéseit nem értették bele."
forrás Wikipedia
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Covery 2014.05.13 09:55:51
@Sieghardt: Pontosan ez a véleményem nekem is. Kíváncsi vagyok hányan szavaztak? Most saccra? 1000-en? Nincs erről nyilvános adat?
Kárász Róbert Vadai Ágnessel beszélgetett volna, és nagyon szerette volna irányítani a beszélgetést, de hiába, mert a politikus nem nagyon hagyta neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vadai rém profin bullshittel a baloldal kínos ügyeiről, és tulajdonképpen Kárász egyetlen…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
A bisztró a francia gasztronómiai élvezetek hétköznapi állomása, így a mindennapi élet fontos része. Általában szerény küllemű nem túl drága helyek, ahol egyszerű, szezonális és házias ételeket lehet fogyasztani még a tőlük keletebbről érkező turisták pánztárcájához…..
Covery 2011.11.29 09:33:50
A like-ért és kommentért értékes francia és magyar bort nyerhetsz a lacuisine.blog.hu-n! Nem kell semmi mást tenned, csak a lacuisine.blog.hu oldalt Likeolni* vagy kommentálni** a bejegyzéseinket. A lehetőség 2011. december 4-ig él. A random.org segítségével kisorsoljuk azt a…..
Az MTV a Twilight-őrületet meglovagolva belevágott a sorozatbizniszbe, és készítettek egy Teen Wolf-remake-t, aminek nagyjából annyi értelme volt, mint Semjén Zsoltra Che Guevara-pólót húzni, és a Sziget reklámarcának alkalmazni. A korábban még zenével aktívan foglalkozó Music…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
Covery 2011.06.24 12:05:54
@Mohamed: Mekkora kamu! XD Jaj,de rossz! XD Gumibot, meg sokkoló?! Aha...XD Jaj, ez jó... Egy 5,6 milliárdos ingatlant biztos olyan emberek védenek akik azt kiabálják, hogy itt van a Sátán... XD Annyira vicces...Komolyan, jót röhögtem. Nem lehet, hogy szívtál valamit és a Moszkván haluztál? :) Lol
Tegnap este viszonylag későn nekiálltunk még kapcsolgatni a tv-ben és nem volt igazán nézhető program (ment a "Tolmács", de annak már csak a vége) szóval ilyenkor még adunk egy utolsó esélyt, a nem hivatalos Budapest TV pótlásnak, a "Hálózat TV"-nek. Ott…..
Üdv! Az oldal átalakult elköltözött egy fizetős tárhelyre. További infókat itt találsz! ..
Covery 2011.05.29 14:10:23
@Blackweasel: Azért mert addig elkeszulok...:)
Covery kalandjai Már csak 2 nap! 2011.05.28 12:36:40
Covery 2011.05.28 15:09:22