Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecpeckimehecc

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
ecpeckimehecc 2016.10.11 15:59:31
@tibor és klára: Nem biztos hogy ott a hiba. Nalam is ugy olvashato ahogy o irta, de mas oldalakon ezt nem erzekelem.
A VS.hu hétfői cikke szerint kívülről nem is látszik, mekkora baj van a Fidesszel. Fideszes források hosszan szomorkodnak a szerzőnek a párt elöregedéséről és kiüresedéséről. Elérte őket az illiberális magyar állam kormányzó pártjának végzete: végleg állampárttá…..
Belsőség Hatvanéves a DS 2015.01.23 16:29:51
Idén 60 éves a DS - áll a Citroen sajtóközleményében, amit Papp Tibi beküldött a szerkesztőségi levelezőlistára. Ennek kapcsán idézzük fel Vályi Pista csodálatos tesztjét, ami méltó emléket állít az autók istennőjének. ..
Megszokhattuk már, hogy idehaza minden adó abszurd a maga formájában, pl. hogy tranzakciós adóval nem az értékpapír-vásárlást, hanem a háztartási csekkek befizetését jelenti, mert a sok tahó a kormány szerint úgysem jön rá arra, hogy ez mást jelent. De ott volt a…..
ecpeckimehecc 2014.10.22 09:46:34
Némileg szokatlan módon a Mystery Gang legújabb, HELLO, HELLO! című lemezén három lassabb, lírai hangvételű dal is helyet kapott. Ezek közül az egyik, a Végtelen nyár most debütál nálunk. A balladát Egri Péter énekes-gitáros jegyzi, és első hallásra egy tipikus szerelmes…..
ecpeckimehecc 2014.07.15 08:58:09
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” ― Benjamin Franklin Az a választások előtt is világos volt, hogy a Fidesz totális média hatalomra tör, de hogy ilyen gyorsan és ilyen erőteljesen indította meg újabb támadását, az sokakat…..
ecpeckimehecc 2014.07.04 10:49:35
Hétvégén belefutottam a szokásos szituációba, vagyis elindultam vidékre, de nem emlékeztem rá, hogy lejárt-e már a havi autópályamatricám. A bizonylatot természetesen nem találtam. Mondhatjuk, hogy ez az én hibám, ugyanakkor, mint egy szolgáltatás vásárlójában felmerülnek…..
Három hónapig használhatták a biciklisek Magyarország első ingyenes önkiszolgáló szervizpontját, vandálok ugyanis ellopták a kihelyezett szerszámokat. Fotó: FŐKERT Nonprofit Zrt. / Facebook Október 31-én adták át a Vérmező kerékpáros parkját, pihenővel, és mindenki…..
ecpeckimehecc 2014.01.23 16:03:54
@nick066: itt a pont
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
ecpeckimehecc 2011.07.17 11:05:51
@holex: Oke, koszi vizsgalom.
Mi történik ha egy derék pohár forrásban lévő vizet a mínusz harminc fokos levegőbe löttyintünk ? Nos, kigyúlnak a fények, a szívekbe pedig melegség költözik - kedvenc levesalapunk ugyanis nyomban sűrű "havazássá" lényegül át. Igaz, hogy mindez olyan, mintha homokot…..
ecpeckimehecc 2011.01.17 21:21:08
@Kirándulás:
Ez a trollosdi a nem meno. Amugy nem kotelezo elolvasni annak, akit nem erdekel. De lehet, hogy van akit igen.
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
ecpeckimehecc 2011.01.06 20:42:40
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
ecpeckimehecc 2010.10.05 18:24:40
@miamanó: Egyetertek, legyen felirat.
Valahol hallottam, hogy pl. Svedorszagban nem szinkronizalnak semmit, hanem feliratoznak. Nem utolsosorban az idegen nyelvek tanulasanak segitesere.
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
ecpeckimehecc 2010.09.30 12:52:00
@kaskala: egy ujabb trool. (vagy fasz?)
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
ecpeckimehecc 2010.09.07 10:47:34
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
ecpeckimehecc 2010.06.29 10:34:44
@parasztvagyok: Nem neked keszultek ezek a cuccok. A Windowst es a Nokiat is el kell adni. Ki ezt veszi, ki azt. Mindenkinek masok a szempontjai. Ha az ember ruhat vesz, praktikusan a legolcsobb is megteszi. Oltoztet, melegit... Megis neha megvesszuk a markasabbat, mert jol esik, hogy kolthetunk magunkra.
Inda gépház Indamail problémák 2009.11.06 13:14:29
Kedves Indamailesek!Levelező-szolgáltatásunkban az óriáscsatolmányok feltöltése karbantartás miatt átmenetileg nem lehetséges. A letöltések kiszolgálása zavartalan. A karbantartás befejezését jellezzük, addig köszönjük türelmeteket!Üdv, Inda csapat..
Kedves Felhasználók! Az Indamail óriásfájlküldője hasznos kényelmi funkciókkal bűvült. Mostantól az óriáscsatolmányként kapott videókba belenézhettek, az audió fájlokba pedig belehallgathattok letöltés előtt. Az elküldött óriásmellékletek mellett a címzettek látják a…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..