Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b_l_o_k_i

5 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy hete okoskodtam itt arról, hogy a versenyautó mindig alulról felfelé építkezik, mert mindennek az alapja az, hogy a 4 kerék megfelelő felületen és megfelelő szögben érintkezzen a talajjal. De persze tévedtem. Ez ugyanis a versenymodellek építkezésének alapja. Az igazi…..
b_l_o_k_i 2012.02.28 12:11:23
Nagyon élvezetes és profi játékot találtam! Építs várost, amilyet csak akarsz! Megépítheted álmaid városát, vagy éppen rémálmaid városát házakkal, közintézményekkel, közlekedéssel, komplett infrastruktúrával. A játék nem igényel különösebben combos gépet, de ennek…..
b_l_o_k_i 2012.01.11 20:38:15
SF.blog Játsszunk BSG-t Nintendon! 2012.01.05 12:00:00
A Battlestar Galactica rajongóit sajnos már a bejegyzés elején el kell keserítsem: jelen esetben nem a méltán híres sci-fi sorozat RPG-verziójáról van szó, hanem sokkal inkább egy sziporkázóan szellemes videóról, amely a Zucker-Abrahams-Zucker triumvirátus (tudod, Kedves Olvasó,…..
b_l_o_k_i 2012.01.06 09:52:46
Legutóbb októberben írtunk Burialről, az elmúlt évek elektronikus zenéjének egyik legfontosabb, de mindenképpen legkörülrajongottabb alakjáról, akkor épp a triphop-nagyágyú Massive Attackkel közös munkái kapcsán, most pedig ismét van miért beszélni róla. Polgári nevén…..
b_l_o_k_i 2011.12.12 13:24:14
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
b_l_o_k_i 2011.02.24 19:29:33
Twitteren és Facebookon tegnap valóságos kontentszökőár indult a kiosztott Grammy-díjakkal kapcsolatban. Ennek oka, mint arról tegnap hírt is adtunk, hogy Eminem például csak két jelölést tudott győzelemre is váltani, ráadásul a legfontosabb kategóriát, a legjobb albumot előle,…..
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
Kicsit több, mint egy hónapja ismét nálunk járt Adam Freeland. A Merlinben lezajlott buli a szokásos sikert hozta a mindig vigyorgó - legalábbis grimaszoló - londoni DJ számára, aki az épp masszívan fenyegető légtérzár miatt is mindent megtett a Budapestre jutás érdekében,…..
b_l_o_k_i 2010.05.27 17:32:37
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
b_l_o_k_i 2010.05.24 18:02:42
@nehéztüzérségiágyunaszád:
a hold your colour igazán csak európában meg uk-n kívül ért el rendkívüli sikereket, az angoloknál erre nem volt szükség, ott nyilván régóta (és a mai napig) popzenének számít az ilyesmi.

ádám, te meg... informálódj, mielőtt picsogsz
Lángoló Gitárok Pont a minimum 2010.04.26 11:05:00
Adam Freeland @ Merlin 2010. április 23. Adam Freeland ugyebár közel sem először tekergeti itt a potmétereket, mégis megéri rá rendszeresen eljárni, mert bármikor képet tud róla adni, hogy napra pontosan hol is tart a mainstream elektronikus zene (és itt most nem Nákisékra…..
b_l_o_k_i 2010.04.26 20:21:47
A Stooges 62 éves énekese egy elrontott kísérlet után döntött úgy, hogy befejezi azt a több évtizede űzött szokását, hogy a színpadról beugrik a közönségbe. Történt ugyanis, hogy a New York-i Carnegie Hallban az emberek nem kapták el a punkikont, ő pedig a földön landolt.…..
b_l_o_k_i 2010.03.24 12:18:01
A péntek után egy kiadós méregtelenítő kúrán estem át a tegnapi nap folyamán. Szombaton pár Hoegaardennel nyitottuk a napot majd Jason ( Bong-Ra ) egy olyan steak-el örvendeztetett meg, hogy amikor beleharaptam, felállt a ... :-D A vasárnap viszont nagyon szolidan telt. Végre a…..
b_l_o_k_i 2010.02.23 17:24:02
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
b_l_o_k_i 2010.02.19 11:56:00
Mai naptól fogva ha minden igaz minden nap olvashattok arrol, hogy mit csinálok Rotterdamban. Az egész sztori onnan indult, hogy tavaly év végén kétszer is sikerült Jason Köhnen barátommal buliznom. Egyszer amikor a Narg születésnapi bulin játszott, mint Bong-Ra. Ekkor eljött…..
Lángoló Gitárok Az élet falun 2010.02.15 12:21:00
Palotai @ Miskolc, Rockwell Café, 2010.02.12. Vidéken (tehát bárhol, ami nem Budapest) egészen máshogy működik az éjszakai élet. Ha kelet felé megyünk, akkor egyre gyakrabban érezhetjük magunkat valami Európától igazán távoli helyen, ahol államilag meg van szabva, hogy egy…..
Heti videóbemutatónk háromötödében elpusztul a világ a maradék kettőben pedig van rajzolt pénisz, és egy igen eredeti bemutatkozás, de ez utóbbit csak erős gyomrúaknak ajánljuk. Fear Factory, Beyond, Xiu Xiu, Massive Attack, Quimby. Erre tovább: Fear Factory - Fear Campaign Nagy…..
b_l_o_k_i 2010.02.10 18:30:36
A Priestess tökéletes elegyét adja a rock & rollnak, a stonernek, és az ikergitáros heavy metalnak. A Brunettes változott, de rossz irányba. A Hadouken! olyan, mintha egy B oldalas pénz szűkében elkeseredetten Prodigy-lemezt adott volna ki. A Midlake szárnyaló dallamokkal…..
A Lángoló Gitárok szerkesztősége is visszatekint 2009-re, meg kicsit előre is az idei évre. Megmondjuk mi tetszett nekünk tavaly a legjobban a megjelent lemezek közül, mik voltak a legrosszabbak, mik a csalódások, mik voltak a jó koncertek, mik voltak a szánalmas pillanatok és mit is…..
b_l_o_k_i 2010.01.07 23:19:44
@csabez999: nyilván ennél nagyobbat már nem is tévedhetnél
egyszerűen az újak szarok a spine serpents from sperm island óta.
Vitalic – Flashmob (PIAS/Different) A Vitalic név mögött egy, hazánkban kevésbé ismert francia úriember, Pascal Arbez-Nicolas bújik meg, aki már első nagylemeze kiadása előtt is sikeres remixeket készített Miss Kittinnek és Hacker barátjának, a Basement Jaxxnek, ja, meg…..
The Killimanjaro Darkjazz Ensemble hallgatnivaló, európai turnédátumok és további nyalánkságok A sötét jazz elkötelezetteinek jó hírrel szolgálunk: Európa egyetlen ilyen szupergroupja turnéjában budapesti dátum is található, ennek örömére megosztunk két ingyen…..
Létezésének négy éve alatt az Irie Maffia igen nagy népszerűségre tett szert. A reggae-t, dancehallt, hip hopot és rockot vegyítő zenekar most megjelenő második, What's my name?! című lemezén még cumbiadal is van, de a Lángolón nem ezt mutatjuk be inkább (azt majd ők…..
a magyar underground zenei szcéna talán legeredetibb és egyben legismeretlenebb formációja. az eccentrics 2004-től 2007-ig volt aktív, ezalatt meglehetősen termékeny volt. zenei világát mély, lassú, masszív triphop-hatást keltő ütemek és filozófikus, szabad asszociációra…..
b_l_o_k_i 2009.11.06 21:03:22