Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paradigma

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus tegnap megkezdte a szombati, Sassuolo elleni meccsre való komolyabb felkészülést, az edzés pedig több érdekességet is tartogatott a nagyérdemű számára, melyek között pozitív, valamint negatív hírekről egyaránt be lehetne számolni. A legfontosabb történés talán a csapat brazil védőjének,…..
Paradigma 2023.09.21 12:06:24
@rockitbaby: Mérkőzött már meg Max és Guardiola a BL-ben és nem láttam azt a nagy géniuszi küllönbséget a csapataik között. Sőt, a néhány százmillióval olcsóbb Juve igencsak meglepte akkor a Bayernt a visszavágón, és rendesen teperniük kellett a továbbjutásért. Biztosan jobb edző a katalán, de hogy ne lehetne egy lapon említeni őket, az teljes blődség.
A Sky Sport Italia értesülései szerint 350 000 euróért, illetve további 2 millió euróra rúgó bónuszokért a Juventus leigazolta Facundo Gonzálezt, ám a forrás szerint a kedvező ügylet részeként a Valencia 15-20%-os részesedést kapott bármilyen jövőbeli átigazolási díjból. Az alábbiakban olvasható a…..
A Juventus szerda este Federico Dimarco korai gólja által 1-0-ás vereséget szenvedett a Coppa Italia elődöntőjének visszavágóján az Inter együttesétől, mellyel búcsút intett a sorozatnak, ugyanakkor a gárda mestere, Massimiliano Allegri a találkozót követően ennek dacára is arról beszélt, hogy fiai…..
Paradigma 2023.04.27 07:22:08
A Lazio 1:0-ás legyőzésével, a Juve bejutott a hazai kupasorozat elődöntőjébe, ahol a milánói kék-feketék ellen egy oda-visszavágós párharc során kell kivívniuk a döntőbe jutást. A bajnokságban mindkétszer sikerült legyőzni a mai ellenfelet, és a párbaj első meccse is Torinóban lesz, így minden…..
Mint ismert, a Juventustól 2021 nyarán távozó, ötszörös aranylabdás portugál klasszis a napokban terjedelmes interjút adott az ismert brit műsorvezetőnek, Piers Morgannek, melyben éles kritikát fogalmazott meg jelenlegi klubjával, a Manchester Uniteddel szemben, szót ejtve egykori és jelenlegi…..
Paradigma 2022.11.18 07:03:43
@rockitbaby: Én meg azt, hogy egyáltalán felmerült a neve Torinóban. Ten Hagot azért szapulja, mert kispadra merte tenni, így akarja elérni, hogy ingyen elmehessen télen.
Nyilván lehetne itt cifrázni a bevezetőt, de a cím nagyjából mindent elmond. Tényleg a véleményetekre vagyunk kíváncsiak...
Paradigma 2022.10.20 12:31:42
A Juventusnál látszólag teljes a felfordulás a válogatott szünetben, a Corriere della Sera szerint a vezetőségben nincs egyetértés Massimiliano Allegri kapcsán, Pavel Nedvěd péntek óta az edző eltávolítása mellett kardoskodik, miközben Andrea Agnelli és Maurizio Arrivabene egyértelműen posztján…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A PSG elleni keddi vereség után a Juventus hazai pályán a Salernitana ellen bizonyíthatott vasárnap este, mielőtt szerdán a Benfica csapatával találkozik. A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen Antonio Candreva megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt már kétgólos előny…..
Paradigma 2022.09.12 07:59:09
@steven.h: Nem photoshop:)
A Juventus kedd este megkezdte a BL-menetelést, és bár a mérkőzés elején nagyon másképp festett a találkozó, végül 2:1-es elfogadható eredménnyel zárult a mérkőzés. „Jó meccset játszottunk, és a meccset kihagyott lehetőségnek tekintem. Az utolsó percekben higgadtabban kellett volna játsszunk.” -…..
A Juventus eddigi játékát a szezon során igen nagy jóindulattal sem lehetne szórakoztatónak nevezni, s a zebramezesek egykori mestere, Fabio Capello is úgy véli, a torinóiak nem engedhetik meg maguknak, hogy ebben a formában folytassák. "A Juventus nem játszhat így. Allegrinek többet kell tennie,…..
A Juventusnál töltött két év után az olasz klub ideiglenesen elköszönt Arthurtól, mivel a játékmester kapcsán sikerült megegyezni a Liverpoollal az idei évre vonatkozó kölcsön tekintetében. A klub sajtóközleményében kiemelte a futballista által jegyzett 63 mérkőzést a Juventus mezében, amelyek egy…..
Paradigma 2022.09.02 06:48:36
Paradigma 2022.09.03 21:10:59
@venember83: Jogos :) Bár a klub az elsózandó rossz portékáját hogy máshogy hívhatná?
Rodrigo Bentancur a Tottenhamnél folytatja pályafutását, s az uruguayi futballista így köszönt el a Juventustól és a bianconero szurkolóktól: „Ez a klub lehetőséget adott arra, hogy Európába igazoljak nagyon fiatalon, hogy egy rendkívül fontos bajnokságban futballozhassak, de mindenekelőtt arra,…..
A Juventus téli mercatója még nem ért véget, olasz értesülések szerint a tárgyalások még tartanak az Aston Villa képviselőivel Rodrigo Bentancur ügyében, illetve Arthur átigazolása az Arsenalhoz sem zárható még ki. A bianconero együttes soha nem látott téli mercatót folytat, hiszen a bajnokság…..
Paradigma 2022.01.27 10:45:42
@peti78: Lehet, ez lesz a titka...

@MarcoT: @Del Pybala: Kétségtelenül nem lesz világsztár, de van helyette jobb lehetőség így január végén? Ebből a középpályából nem lóg ki lefelé és legalább labdát szerezni tud. Legutóbb legalábbis tudott.
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem a kültéri talajmunka sosem ment igazán. Építeni, főképp fából mindig szerettem, de az ehhez általában szükséges alapok kivitelezése, az ásás/lapátolás, meg persze a betonozás sosem ment igazán. Eleve a talaj időnként nagyon barátságtalanul kemény, köves, miegymás…..
Paradigma 2021.09.29 08:41:38
@Tomchy: Ugyanerre gondoltam a Csepel-Királyerdei homok kapcsán. Pedig teraszépítés előtt állok, jó lenne kiváltani a betonkockák cipelését.
Paradigma 2021.09.30 07:44:02
@éppnászos: Nem kell annyi, megnéztem a honlapjukat. De így sem tűnik túlzottan versenyképesnek.
A Juventus továbbra is figyelemmel követi a Bayern Münchentől távozni kívánó francia középpályást, Corentin Tolissót, aki akár meglepetésember is lehet az átigazolási időszak végső szakaszában. Amint a Calciomercato jelenti, a Lyonnál a köztudatba berobbanó játékos abban az esetben jelent…..
Paradigma 2021.08.02 08:52:49
Furdancs Blog Építsünk hajót? 2021.07.19 06:00:00
Régen tervezünk egy cikksorozatot az otthoni hajó vagy legalább csónaképítésről. Jómagam hosszú ideje vonzalmat táplálok a téma iránt, gyerekként sokat jártam egy tihanyi vállalati üdülőben, ahol a helyi vitorlás szakosztály mellett volt egy kis hajóépítő műhely is. Az itt dolgozó mester nem csak…..
A Real Madrid, a Napoli, illetve a Juventus egykori argentin támadója, a jelenleg a David Beckham által vezetett Inter Miami klubjában futballozó Gonzalo Higuaín a tegnapi nap folyamán rendkívül terjedelmes, akár életút-interjúnak is beillő nyilatkozatot adott hazája egyik legnagyobb újságának, a La…..
Maurizio Sarri a Napoli elleni elbukott Olasz Kupa-döntőt követően nem taktikai, hanem egyéni problémákról beszélt, miután csapata sorozatban második meccsen volt képtelen kapuba találni. „Csalódott a klub, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég…..
Paradigma 2020.06.18 11:39:21
@kisnemesg: Miért pont 210? Volt egy fél órás meccs is?
A Juventus komoly nyári reformra készül, ami a keretet illeti, így távozhat a klubtól Paulo Dybala, Douglas Costa és Miralem Pjanić is. A calciomercato beszámolója szerint a játékosok jövője nem függ Massimiliano Allegri maradásától vagy távozásától, mivel a klubvezetőség…..
Néhány évtizede, ha szerettünk egy sorozatot, ki kellett várnunk azt a napot, amikor leadták a tévében. A következő részig legalább egy hét eltelt, és bármennyire is érdekelt a folytatás, nem tudtuk hamarabb megnézni. Manapság viszont egészen máshogy nézünk sorozatokat. Egyre inkább elterjed az…..
Paradigma 2019.03.26 14:01:31
@darlacko: Akkor maszturbálj helyette, egészségedre. De hagy döntse már el mindenki, mire van igénye.
A LaLazioSiamoNoi friss beszámolója szerint a fővárosi klub már terveket sző arra az esetre, ha Sergej Milinković-Savić elhagyná Róma kék felét, és az Atalantától érkező Papu Gómez lenne a szerb játékos rövid távú helyettese. Mivel az átigazolási időszak a végéhez közeledik, így gyors megoldást…..
Paradigma 2018.08.06 11:37:29
@Sztovicska: "..olyan szerényebb pénzügyi és egyéb adottságokkal rendelkező klubok is felmerültek, mint az Inter Milan és az AC Milan." A posztíró nem párbajtőrözik? Tökéletesen elhelyezett szúrás!
Az AC Milan szeretné leigazolni Mattia Caldarát és Gonzalo Higuaínt a Juventustól, előbbiért cserébe átadnák Leonardo Bonucci játékjogát, miközben Pipitát kölcsönbe vinné a rossonero együttes 20 millió euróért, jövő nyáron pedig 35 millió euróért kivásárolnák a szerződéséből, legalábbis opcióval…..
Paradigma 2018.07.28 18:08:16
Paradigma 2018.07.28 23:49:28
@Juventina7: @Glivenko:
Csak a szokásos, rejtett szerkesztőségi humor. Ezért is csípem ezt a blogot.
A Chelsea megszerezheti Gonzalo Higuain játékjogát a Juventustól a következő hetekben, Calciomercato értesülései szerint az angol klub szívesen erősítene az argentin válogatottal, a játékos pedig nem ellenkezik a csatlakozás tekintetében. Fali Ramadani játékosügynök próbál segédkezni az ügylet tető…..