Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuzy

30 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a csapból is az folyik, hogy kevés a programozó, hogy a programozók rengeteget keresnek, mégis alig találni embert. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy programozást kéne tanulnod. Vagy azért, mert kecsegtető mindez, vagy mert unod a munkádat, keveset keresel, vagy éppen a…..
Fuzy 2017.09.24 03:12:26
@Gézus2013: mivel érdemes kezdeni? Gondolok itt könyvre, dokumentaciora, akar oktatoprogramra, nyelvre stb
Köszi
Fuzy 2017.09.25 03:57:07
@qwertzu: köszönöm
A bérleti szerződésben elképzelhető, hogy nem 30, hanem annál több napban határozták meg a felmondási időt, a kérdés az, vajon kötelező azt lelakni? Ehhez azt kell tudni, hogy mikor és hogyan mondható fel a szerződés...
"Ahhoz, hogy egy nép hazát kapjon, egy másiknak el kell veszítenie azt? Nem feltétlenül!"     A bejegyzés első része itt található: egy-magyar-muszlim-izraelben.     Ha Izraelben mindenki zsidó lenne (mint ahogy nem), akkor is nagyon vegyes népség lennének, hiszen…..
https://www.youtube.com/watch?v=T3dhDVSz4sk Jó lenne most már itt is szervezni egy maffia partyt. Végülis van elég magyar ismerősöm hozzá, csak valamilyen fondorlatos módon egy helyen, egy időben kellene lenniük mindegyiküknek, játékra készen. Attól tartok, csak otthon fogok újra…..
Fuzy 2014.06.13 19:37:15
Reggel kelés, irány az adminisztrációs központ, Stepanakert. Tíz perc alatt megkapom a pecsétet. Kilépek a házból, lengyel rendszámos Tenere áll az enyém mellett. Szőke arc, nem túl bőbeszédű. Ennek örülök. Megbeszéljük, hogy visszakísérem Gandzasharba, majd együtt…..
Fuzy 2012.08.31 03:44:01
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
Subba Lazulás Izraelben 2009.09.15 14:25:00
Jó. Lőnek, robbantanak, dögmeleg van, de azért ez laza!..
A testi fájdalom fogalomköre már önmagában bizarr téma. Alaphelyzetben az ember, még bizalmas beszélgetésekben is csupán az érintett testtájat jelöli meg, és vérmérséklettől függően hozzákapcsol egy jelzőt. Amikor igazán elkezdett fájni a sípcsontom, azt gondoltam, nem…..
Úgy tűnik, a Belsőség kollektív tudatalattija ezt a hétvégét az utólagosan beépíthető tempomatoknak szentelte. Esküszöm, egy büdös szót se szóltunk egymásnak, de hetek óta eldöntött tény, hogy ma ezzel fogok szívni. Kicsit messzebbről kezdeném, azokkal az időkkel, mikor…..
Fuzy 2009.04.28 04:59:11
@vvilson: Igen-igen, a francia autók...
Peugeot-Citroen: ott csak a kart kell beilleszteni a kormanykapcsolóba, utana egy kis konfiguracioallitgatas. Szerintem nem tobb 6-7 percnel az egesz buli.
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
Kínai lemezszerződés, helyi fodrászüzlet, Tiltott Város, megvalósulása még a zene jövője. Tényleg olyan szép ez így egyben, hogy még az eredeti formához sem mertünk hozzányúlni...
Nyitottam egy új oldalt a fuzy75.blogspot.com címen. Ez egyelőre kezdeti stádiumban van, de nemsokára csak azt fogom frissíteni. Mivel sokkal könnyebben kezelhető, remélhetőleg gyakrabban is tudom új postokkal ellátni. Puszi…..
Subba Hét képe vs. Szupercukiság 2007.05.21 17:09:00
A különböző testrészek szellemes felhasználása tetoválásokhoz olyan művészeti ág, amit csak támogatni tudunk. Pláne, ha ilyen kreatív az alkotó...
Ha mi egy rendezvény plakátján meglátjuk Harsányi Levebte nevét, egyből rohanunk. Ha pedig egy zsaru és Pártai Lucia is mellette vannak, akkor kétszer olyan gyorsan. Két feles, oszt taposunk is a gázba...
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Múlt héten ugyan azzal fenyegetőztünk, hogy unjuk az iwiwezést, de tekintettel a négynapos ünnepre és a szép időre most még megkegyelmezünk tinéktek. - Az extrákban elég sok minden benne van a gumi nélküli franciától, egészen a popsiig minden - Nálam minden kapható! -…..
Fuzy 2007.04.27 14:50:09
Fuzy 2007.04.27 14:50:41
Fuzy 2007.04.27 15:29:40
Akár a Homárba is kerülhetne az alábbi történet, de elég erőteljes a jogi vetülete is. A Zugügyvéd is tapasztalta már, hogy az autóvásárlás előtt a vevőt körberajongják a szalonban, majd később a garanciális javításokat meg minden lehetséges indokkal megpróbálják…..