Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negeev

2 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Rendszeres Teológiai Tanszékének egyetemi docense, Orosz Gábor Viktor evangélikus lelkész nyilatkozott az evangelikus.hu hírportálnak, az evangélikus egyháznak a homoszexualitással és az azonos neműek házasságával összefüggő…..
negeev 2013.12.12 18:10:04
A képen egy kelet-közép-európai ország közállapotait rejtettük el. Kép via Zero...
negeev 2013.08.23 14:23:33
„A történelem nagy titka, hogy a különböző társadalmi formációkat nem egyének alkotják és szabják meg, mint ahogyan azt az »emberi jogokért« bolonduló korunk véli, hanem társadalmi kapcsolatok, kezdve a családon belüli viszonyoktól egészen az állampolgár kötelességeiig…..
Körmendy Zsuzsanna egy „több évezredes multikulturális intézmény” védelmezőit, Ablonczy Bálint pedig Natacha Polony-ra hivatkozva fordított 1968-at lát a melegházasság ellen többször is tüntetésre összegyűlő francia százezrekben. Kimondva-kimondatlanul is úgy tekintenek…..
negeev 2013.06.06 19:09:16
@Urfang: Ilyenre szerintem nincs szükség. Gondolom Bbjnick-el is lehet normálisan beszélni.
Nemde?
negeev 2013.06.06 19:34:20
@bbjnick: Uha! Úgy érzem, hogy egy önálló gondolatoktól mentes emberrel tényleg nem lehet beszélni.
Talán valahol az Egyesült Államok közép-nyugati részén keressed a hozzád hasonlókat.
negeev 2013.06.06 20:41:34
@bbjnick: Kevés vallásilag elvakultat ismerek magam körül.
Gyűlöletbeszédnek, pontosabban gyűlölet-bűncselekménynek minősítette a kanadai legfelsőbb bíróság a homoszexualitás bibliai alapú kritizálását, akár élőszóban hangzik el, akár írásban jelenik meg. Pakisztanizálódik Kanada? Libertárius szólásszabadság-szabályozást a…..
negeev 2013.03.06 13:45:46
@bbjnick: Értem. Legalább tudom, hogy egy robottal beszélek, nem pedig egy individuummal.
negeev 2013.03.06 13:53:23
@Bloodscalp: Nem látom ennyire szélsőségesen a helyzetet. Magam is hívő vagyok, de nyitottan állok a nehéz kérdésekhez. Csak így lehet elérni valamit.
De az emberek nagy többsége is hasonló, szerencsére.
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
„There is a natural order to this world, and those who try to upend it do not fare well.” (Cloud Atlas) „I've been looking for freedom, I've been looking so long” (David Hasselhoff) Az élet, a világmindenség meg minden. Igen, az egy másik sztori, de mégis ez a cím jutott az eszembe…..
Vajon mi járhatott Adorján György váltóőr fejében, amikor 1907. november 1-én a Budapesti Királyi Magyar Tudományegyetem Természetrajzi Intézete Múzeum körúti épületének lábazatához lépve a maga esetlen módján − nem első próbálkozásra egyébként − otthagyta keze…..
negeev 2012.11.01 12:03:29
@Herr SturmLikudnik: Ha te csakis a politikai posztokra tudsz recskázni, akkor néha nézzél el más oldalakra is.
Dopeman a Bazdmeg után legújabb, Szopni fogsz című számához is az Erzsébet hídon forgatta a klipjét. A  videó hátterében ezúttal is a Milla október 23-ai rendezvénye látható, akárcsak tavaly. Az alternatív köztársasági elnök mostani alkotása egyelőre nem…..
Legyen szó akár a leghétköznapibb, legszürkébb és legjellegtelenebb autóról, a reklámokban mindig azt látjuk, hogy mennyire iszonyatosan cool érzés az adott kocsi volánjánál ülni. Még ha az új Daciát vezetjük is, óhatatlanul versenyautó pilótának érezzük magunkat, a…..
negeev 2012.09.14 20:33:58
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben címmel jelent meg az Indexen Földes András kritikája a még néhány napig látható kínai kiállításról, amely szándéka szerint a kínai képzőművészet 1978 utáni fejlődésébe ad betekintést. Mivel a szerző már cikke elején…..
Protokoll (Fotó: Garamvári Gábor)   Cikkünk főszereplője Térey János (41). Költő, író, drámaíró, műfordító. A nyakas kálvinisták városában, Debrecenben született. Általában úgy dolgozik, mint egy kishivatalnok, ha kell, napi 10-12 órában. Mesterségében…..
negeev 2012.04.16 09:31:10
@jose maria padilla: Te hol látsz ebben antiszemitizmust?
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
Mandiner blog Közelebb a hidegben 2012.02.10 09:01:00
  Az ország nagyobb részében harmadfokú figyelmeztető jelzést rendeltek el a nagy hidegek megérkezése előtt, de a kevésbé hideg országrészekben is vacogtak az emberek. Főleg az utcán, de éppen úgy néhány házban is.   A kormány, a rendőrség, a mentőszolgálat, a…..
negeev 2012.02.10 11:41:26
@jose maria padilla: Egyébként neked József Attila elmondta, hogy forradalmat kívánó vers akar ez lenni?

Még szerencse, hogy mindenki azt lát bele egy versbe, amit akar.
Bár, gondolom neked mindegyik verse forradalom vágyónak hangzik. Nemde?
Sokan használtak már az meleg párokat a reklámokban, de mainstream reklámokba idáig még nem igazán merte ezt peddzegetni senki. A Renault most mindjárt emelte a tétet, és az új Twingo kampányában nem egy átlagos meleg párt, hanem egy meleg hézaspárt használtak fel a…..
A 17. századi boszorkány perek során elítélt és megégetett 91 nőnek és férfinak állít emléket a norvég Vardø szigeten felépített alkotás, melyet Peter Zumthor építész tervezett.A tengerparton álló, The Steilneset Memorial elnevezésű, látványos emlékmű két épületből…..
negeev 2012.01.04 12:53:48
@felucca: Abban mi gond van, ha egy magyar építész magyar stílusjegyekből dolgozik?

Legyen egy darab kocka a földön és az eléggé internacionalista? Internacionálé!
Mandiner blog Bízva bízni 2012.01.01 08:01:00
Élet(jel)kép 1946-ból (via FB)..
  Nyáron egy amerikai óriásvidámpark nézőterén az első előadásra vártunk. Megérkeztek az akrobaták, a műsorvezető üdvözölte az összegyűlt nézőket, majd azt mondta, hogy a közönség soraiban aznap ott vannak a haditengerészet és a légierő katonái, valamint…..
A brit divatmárka, a French Connection szeptember közepén nyitotta meg első magyarországi üzletét a Mom Park bevásárlóközpont első emeletén.A sokak által várt márka hazai kínálatában egyaránt szerepel női- és férfiruházat, valamint kiegészítők terén is széles…..
HeStyle StreetStyle: Táskakörkép 2011.09.27 16:35:00
Ismét egyik kedvenc blogunk, a StreetFSN fotóiból szemezgetünk mostani streetstyle válogatásunkban, melyben a főszerepet a kiegészítők, egész pontosan a táskák játsszák.A StreetFSN fotósa egy fantasztikus összeállítást készített az utca (stílusos) emberéről, a fókusz pedig…..
Mandiner blog Fal 2011.08.13 14:31:00
  Pontosan tegnap volt ötven éve, hogy egy NDK-s állami vezetőknek szervezett észak-berlini kerti partin Walter Ulbricht, a kommunista államtanács elnöke aláírta a rendeletet, mely szerint le kell zárni a Nyugat-Berlin körüli határokat, és fel kell húzni a falat. Két hónappal…..
 Csúnyán rászúrtál a frank hiteleddel? A panel tizedik emeletén töltöd a vakációt? Úgy érzed, rászedett a Geszti Péter ezzel a haknival? Szar ügy – mondhatnánk tettetett magabiztossággal, de ne csüggedj. Vannak nálad is nagyobb lúzerek, és persze ott vannak az ab…..
Mandiner blog A közíró 2011.06.09 14:01:00
     Bevallom, régóta készülök ennek a posztnak a megírására. Ugyanis szeretném definiálni, hogy mi is az a közíró. Mert a közíró az nem egyszerűen publicista, vagy újságíró, ó nem. Ugyan Bartus László a minap bedobta a köztudatba a sokkal szórakoztatóbban…..
Uniós, magyar, árpádsávos, helyi lobogós Országzászló terve Szentkirályszabadján  Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren - írta az Index. Az újbudai képviselő-testület döntése szerint a…..
negeev 2011.05.14 08:23:28
@Kettes: Köszi szépen a jó tanácsot. Azért, ha valaki kritizálja kormányt az nem jelenti szerencsére autómatikusan azt, hogy máris rohan az LMP-re szavazni.
De te már az elején megmondtad, ugye Kettes, hogy az LMP a tuti? :D
Nem meg egy MSZP-SZDSZ-LMP evolúciót nyomtál le, nemde?