Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ertzuiop

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
ertzuiop 2010.03.25 20:17:54
ertzuiоp - blog.hu/user/369191/tab/activity
ertzuiop - blog.hu/user/191033/tab/activity

Jól van, én itt akkor kiszállok, ha mindenféle jöttment klónozhatja nick-eket.

Ajánlom mindenkinek nézzen szét, mert többünknek is lenyúlhatta ez a fasz a nickjét!
Lezárult a jelöltállítás, a szélsőbalon a Munkáspártnak 16 jelöltet és 4 területi listát, a Zöld Baloldalnak pedig mindössze két jelöltet sikerült állítania.   Munkáspárt: itt a vég A Munkáspárt az utóbbi választásokon szép egyenletesen zuhant lefelé, egészen…..
     Reggelente, ha én viszem óvodába a gyereket, visszafelé a sarki presszóban megejtem a napi első koffeinbevitelt, egy hosszúkávé formájában. A műintézmény helyi alkesz tartalma állandó még e kora reggeli órában is. A törzsközönség egyaránt felvonultatja a…..
ertzuiop 2010.03.20 08:38:51
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
Az alábbiakban Kacsinecz Krisztián posztját olvashatjátok: Samo romantikus ábrázolásaA legelfogadottabb nézet szerint a szlávok őshazája valahol a Dnyeper és a Visztula folyók között terült el. Innen vándoroltak a különböző szláv törzsek…..
ertzuiop 2010.03.18 21:23:36
t
Mandiner blog Heló 2010.03.18 15:01:00
Jól indult a hete Gerendai „Nullszaldó” Károlynak, az biztos! Hétfőn, azaz március 15-én megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, kedden pedig azzal keltették reggel, hogy étterme, az évek óta egyenletesen fantasztikus minőségű Costes lett az első…..
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
ertzuiop 2010.03.17 20:28:18
@Panther_V: Az általad belinkelt oldal egy marhaság. (nem a te hibád, azért kösz a linket!) A nyitólapon 49.700, de Magyarországon belül Budapestre klikkelve csak Bp-en 80.000-es a szám. Egy katyvasz. Van valakinek valami komolya adata?Vagy higgyünk Imrének? :)

Ez a zsidó weboldal szerkesztő elég lazán kezeli a számokat, remélem a holokauszttal pontosabbak... :)
ertzuiop 2010.03.17 20:41:11
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
ertzuiop 2010.03.11 07:52:29
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
ertzuiop 2010.03.10 18:41:59
 Rendkívüli kárt okozott Sólyom László köztársasági elnök úr Magyarországnak azzal, hogy aláírta a holokauszttagadást tiltó törvényt! Nem csupán azért, mert rábólintott az egyértelműen ostoba jogszabályra. Nem csupán azért, mert a nyilvánvalóan ezer sebből vérző,…..
ertzuiop 2010.03.10 18:30:25
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Egy kalandomat osztanám meg veletek, aminek a végén - vagy legalábbis majdnem a végén - a fenti mondat áll. Mondanom sem kell, nekem kellett mentegetőznöm.Történt egyszer, hogy megnéztem a The Good Night című filmet Penelope Cruzzal és Danny DeVitóval, maga a mozi nem volt egy nagy…..
ertzuiop 2010.03.10 14:32:09
Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén kijelentette, hogy egyenes ági öröklésnél, „az államnak nincs keresnivalója, nemcsak a vállalkozás, hanem senki esetében”. Ezt Demján Sándor és más megjelent milliárdosok nyilván örömmel hallgatták, de mennyire jó mindez a…..
ertzuiop 2010.03.09 21:05:26
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
ertzuiop 2010.03.08 09:42:25
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
 Ha minden igaz, elkezdődött. Az antal attila, meg a balogh zsolt nevű versenyzők a hagyó miklós nevűre vallottak. Ez jelentősebb esemény bárminél bűnüldözésileg, mert olyan még nem fordult elő a magyar politikai bűnözés, a teljes társadalmi spektrumot átfedő,…..
  Mióta Sólyom László kiírta a 2010-es országgyűlési választásokat, már hivatalosan is végetért a nemkampány, és megkezdődött a kampány időszaka. Ilyenkor a pártok vezető celebjei nyakukba veszik az országot, lakossági fórumokat tartanak; díjakat, utakat és…..
ertzuiop 2010.01.31 15:12:50
 Azért van remény. Vannak politikusok, akik hajlandók kockázatos, de fontos témákban normálisan beszélni. Miután mindig sajnálkozom azon, ha a politikusok nyilvánvalóan értelmetlen populista hülyeségekkel tömik egymás és a választók fejét, ezért ez alkalommal inkább…..
Biztos mindenki tudja, hogy van ez. Van egy párt, kiforrott értékrenddel, világszemlélettel, az egyenlőtlenségek kezeléséről szóló határozott szemléletettel. Tudja, kihez akar szólni, milyen társadalmi, gazdasági célok szolgálatába kívánja állítani az erejét. Mi következik…..
ertzuiop 2010.01.29 13:25:38
@explorer68: Te biztos egy lakótelepi lakásban laksz, amit egy lakás nélküli ember marhára irigyel. Fizess te is, ill. a lakótelepiek is! Fizessen mindenki, ne maszatoljunk, ne játsszuk mindig ezt a szocializmusból itt maradt szart!

A 10m-ás ötöd annyit fog fizetni, mint az 50m-ás.
ertzuiop 2010.01.29 13:50:30
@explorer68: De azért nem 50 milla, ugye? Hogy neked ne kelljen persze fizetned...

Ja, kisficsúr garázsánál 1,5x nagyobb a házad, csak miheztartás végett...
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..