Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008. 11. 07. Péntek  Dorogon a helyzet katasztrofális volt. A lakótelepen az ablakból lógtak ki a kályhacsövek, a boltok előtt fegyveres őrség, az emberek tekintetében kétségbeesés.  A könyvtár persze bezárt, de egy óra kérdezősködés után sikerült kerítenem egy…..
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
szószedet fasz 2007.11.22 14:29:00
~: hímvessző, férfi nemi szerv.Talán ősi finnugor örökség, Tótfalusi szerintTalán az egyik leggyakrabban használt szavunk, szerintem (legalábbis szóban:) faszrágó -> faszari: zsugori, fösvényfaszi: pasi, hapsi, krapekfaszfej: ostoba, hülyefasza: jófaszol:…..
Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb? Abban legalább van egy jópofa ötlet, az a külön is - egyben is nyíló ötödik ajtó. Ha én lennék a világ autós újságírói, a második generációs Prius óta nem osztottam volna díjat. Az az autó…..