Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
„Pásztor Tibor, az MSZP polgármesterjelöltje kerékpárral jár, más, hagyományos polgármesterjelöltek autóval közlekednek” – hangzik el a Pásztor Tibor blogján csütörtökön megjelent videón. Már ennyiből is látszik, hogy az V. kerületi szocialista jelölt…..
Korábbi posztunkban olvasónk, a leendő apa azon bukott ki, hogy a Péterfy kórházban ingyen, OEP-finanszírozásban nem mehetett be az ultrahangra a feleségével, 9900-ért viszont igen. Az érintett - aki ezt a kommentek közé már megírta - itt válaszol: Tisztelt Homár, mint…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
bodoky Az ártatlanok kora 2009.06.21 19:22:00
Hogy a bánatban vezethet Kocsis István állami vagy önkormányzati vállalatot, amíg a folyamatban lévő ügyekben nem tisztázta magát? ..
erdi 2009.06.22 11:43:14
A féltudású magyar elit
index.hu/velemeny/jegyzet/feltud070321/
A cikk még mindig angyon aktuális, és az újságírók felelősségét is korrekten pedzeget.
Újságírók: nem csak fikázni, hogy mi nincsen a magyar médiában, hanem tenni ellene!