Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big.Ist

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem voltam a tömegközlekedés bajnoka, na nem lustaságból, hanem az eltévedéstől való puszta rettegés miatt. Irigyeltem az embereket, akik Pesten nem utcanévben, hanem megállóban, és jármű-számokban beszélgetnek. Velük szemben én egy nappal előre gondosan megterveztem minden…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó anyád István. Merthogy szolidárisak a reptéri alkalmazottakkal. Aztán majd a pedagógusokkal meg a közszolgákkal. Teljesen mindegy, csak dolgozni ne kelljen, csak címlapon legyenek.A családban…..
Pontosan senki meg nem tudja mondani, mikor, hol, és főleg ki kezdte el az egész „Nürburgring-kör”-őrületet. Sokak szerint épp a Porsche volt az, amelyik szelet vetett és persze ezúttal is vihart aratott, hiszen azóta egymást túllicitálva dobálják az autógyártók a…..
Big.Ist 2008.12.14 17:05:18
Hello,

Szerintem annyira nincs értelme összehasonlítani ezt a két autót, hogy az már fáj.

Azt bírom hogy a japán autókkal szimpatizálók azzal érvelnek, hogy 4 személyes, 1700 kilos es sokkal olcsóbb auto majdnem olyan gyors kört megy mint egy GT2.

Igen, ez igy van.

De azert ne röhögtessetek már, szerintetek egy autó (autómárka) minöségi megítélésében mekkora részt tesz ki a Nordschleife-n futott kör ideje ? :)

Nem lehet egy Nissant egy Porschehoz hasonlitani. Ha megnézem a Nissan belterét, hát rámjön a röhögögörcs, vagy sírógörcs, értitek hogy miért.
Erre majd azt fogja mondani a sok japanfan hogy nem az szamit :)

Nem azt mondom, biztos jo auto a Nissan, kivulrol elég pofás, de nincs az az Isten amiért azt venném.
Inkább vennék egy "szimpla" 911 Coupét, ami franctudja hány másodperccel lassabb mint egy GT-R.

Próbálom a japán hívök szemszögéböl is megérteni az ö elveiket, de nem egyszerü:)
Tegyük fel hogy ha valaki megnyeri a lottót, van olyan akinek az álomautója egy Nissan GT-R, High-tech csilivili techno autó, nulla presztizzsel ?:)
Ja, de az persze a nagy érv, hogy csak 6 mp-vel lassabb mint egy GT2 :)

A legjobbak a tisztelt japan autos "ujsagirok" cikkei, es tesztvideoi, legyen szo akarmilyen autokrol.

Mindegyik el van csalva, youtube-on meg lehet nezni egy csomo japan zart versenypalyas tesztvideot, az osszes europai erögépet lenyomjak a Skyline-ok meg a Honda NSX-ek :) Komolyan megmosolyogató az egész.

Ezek utan hisz meg valaki nekik ?

bocs ha tul offenzivre sikerult a hozzaszolas, csak nem ertem hogy ezt a ket autot miert kell hasonlitgatni egymashoz :)
Brutális zuhanáson ment keresztül az olaj árfolyama az elmúlt hónapokban, úgy tűnik a piac egy kicsit megkésve, de végül rájött arra, hogy a világgazdaság lassulásával párhuzamosan nem kéne csillagászati magasságokban járniuk az áraknak. A 150 dolláros csúcsközelben az…..
Fapadossal okosan Az első... 2008.12.01 06:00:00
Tízezer! Sky! Oda-vissza! Mivan? Mondom! Jönnek M.-ék is, jó kis túra lesz! Vazze menjünk, foglalom is, úgyse repültünk még! December közepe! Zsír! Az út előtti este kis para. Reggel ébredés, készülődés. Köd van. Írány a reptér! Ott is. Hű de kaffa... Security. Néhány…..
Belsőség Eladtunk húsz 911-est! 2008.11.28 17:46:00
Hiába a mérnöki csúcsteljesítmények, a kiváló futómű és az iszonyat erős bokszermotor, azért legyünk ralisták: a Porschénak rendkívüli profitot generálnak a hülye, béna vagy peches vásárlók. Általában nem lassan ütköznek, a gyárnak csupán arra kell ügyelnie, hogy a…..
Big.Ist 2008.11.30 23:26:42
www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059 2008.11.30. 10:57:53

Egyetértek megintcsak, a SUVhoz valóban nyomatékos dizel valo, talan a Cayenne log egy kicsit ki a sorbol, a Porschesége miatt. Olyan jo hangjuk van:)
Az X6 Xdrive 35ot volt alkalmam probalni, hat mit mondjak marhara meglepodtem mennyire megindul a maga 2,x tonnajaval, a valto is sokkal gyorsabb es zokkenomentesebb mint a Cayenne-ben a Tiptronic, persze ez ujabb fejlesztes.
Az R8nal meg tok realis a 20 l foleg ha rugod neki egy kicsit :)

Amugy a fustolo dizel temahoz szolva, szerintem minden diesel fustol (kormol), valamelyik jobban, valamelyik kevesbe...

A Porsche vs. VW Polo mernoki teljesitmeny temahoz szolva, szerintem egyszerubb egy koltseghatekony tomegmodellt kesziteni, mint egy "extrem korulmenyek" kozott is megbizhatoan mukodo eros, sportautot, ami a mindennapokban is hasznalhato, es aminel meg a karosanyag kibocsajtasra es a "kedvezo" fogyasztasra is oda kellett figyelni. Ugyanis a Carrera 4S autopalyan van hogy 10 alatt kortyol.
pályázó -kislány, aki már kétszer leszopta [rm: cidázott neki ] a haverját, úgy gondolja, ilyen testtel könnyen és hamar milliomos lesz. És ő majd nem jár úgy, mint mindenki az iparban, mert majd vigyáz, pl kitámaszt a lábával ütközéskor. Általában a diszkóba bevonuló…..
Big.Ist 2008.11.29 21:47:22
Big.Ist 2008.11.29 21:47:53