Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigy

20 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IFSC boulder világkupa újabb helyszínéhez érkezett, ezúttal Vail, Colorado-ba. Fischhuber ezúttal csak a harmadik helyet csípte el, de még így is bőven vezeti a ranglistát, Daniel Woods viszont győzedelmeskedett. A női ranglistában első helyen tanyázó Noguchi Akiyo csak a…..
Bigy 2010.06.08 20:53:36
A www.deadpointmag.com/ -on már van fent frankó hivatalos, de azokon nem jönnek át ennyire részletesen az utak. De szép.
Szombat este az Ujjerő boulder teremben voltam, egy ütős évadnyitó versenyen. Ha decemberben rendezték volna meg, akkor azt mondom, hogy 2009 legjobb versenyén jártam. Igen ennyire jó volt. A verseny minden pontján látszott, hogy Vörös Tomiék most igazán oda akartak b@szni egyet az…..
Bigy 2010.02.08 11:39:36
Mindig is kíváncsi voltam mi folyik Észak-Európában mászás gyanánt. Arc'teryx és a Black Diamond szponzorálásban végre érkezik egy film a vikingektől. Tenyér izzasztós free solo-k várhatók. Crackoholic trailer (English text) from Jonas Paulsson on Vimeo. Magnézia karácsonyi…..
Egyedüllakós kvíz 2009.07.28 20:30:00
Itt is van az első feladvány. Annak, aki látta a filmet, gyerekjáték lesz. Könnyítés persze, hogy elég nagy a valószínűsége, hogy valószínűleg csak olyan filmekkel kapcsolatban lesz kérdés, amit láttam. A film címe érdekelne.        ..
Bigy 2009.07.28 23:01:59
Egyedüllakós Gyászjelentés 2009.06.07 21:12:37
Több okból kifolyólag is vártam ennek a postnak a megírásával, de a lényeg az, hogy most már az egész család egyetért abban, hogy a világ legbunkóbb macskája, Béla cica meghalt. Mindenki gyászol, Béla nélkül nem lesz minden egyes bejövetel a lakásba küzdelem, nem fogjuk…..
Egyedüllakós Nemzeti ünnep!!! 2009.03.15 11:43:14
Még a nemzeti ünneplés előtt tegnap, kimentem a börzére, ahol eldőlt, hogy csütörtökön találkozok újra a modellezőkkel, ugyanis segítenek elkezdeni a modulom. Ez jó, mert elég tapasztaltak, és rossz, mert elindulok egy lejtőn.Utána mágusoztunk este, amin elég sokat nevettem.…..
Annál is inkább most rakom be ezt a képet, hogy még kevésbe egyenletesen érkezzenek a lányok. Vagyishát ez persze csak vissza/kiegészítés az előzőhöz. Teljesen jó, Tim Kempletől. TÖK jó képek vannak még fent azon a honlapon.  Ő az alábbi Lisa.…..
Az isi és a térdem okozta flrusztrláció miatt csak a reggeli kávé nyújtotta nyugalom- alliteráció- mellett tudok leülni és kellemesen képet rakni ide. És olyan ünnepi a pillanat, hogy az egyik kedvenc képem- szóismétlés- is felkerül.   Nálam abszolút befutó a lány, mert…..
Vagyishát akkor még persze ez volt az iskola. Klassz kis akármi. Mert ugye a 80as kilencvenes években sem voltak restek követ fogni a lányok.    Egy lilasárga cicanadrág kell. Valami fasza kis poliészterből...
Játszottunk pénteken megint, tegnap meg Serenityt néztem Bigyvel. Nagyon jó, nem lett elbaszva a sorozathoz képest, megmaradt a hangulat. Igen szomorú vagyok, hogy nem folytatták a sorozatot.Ami viszont érdekesebb az az, hogy ha az ember több új amerikai sorozatot is néz, egyre több…..
Egyedüllakós cipő 2009.03.02 17:11:00
Sajnos tönkrement a Keen meg a Sandstone cipőm is, úgyhogy újat kell vennem, legalább egy ilyen tavaszra használható outdoor cipőt. Ősszel meg bakancsot is persze. Maradjunk viszont ennél az alacsony szárú cipőnél első körben. Kinek van ötlete, milyet érdemes venni (Sherpa volt…..
Ameddig összeszedem magam, ideje előkapnom pár igazán nagyon kedvenc lányt. Mert nekem nagyon bejövős... és mennyire kemény. Akiről megéri most többet beraknom: Alex Puccio. Teljesen nyerő név, hihetetlenül kedves test. Végre műfalas képek.      Hát…..
Sok az iskola, kevés a térd. Folyamatosan gondok vannak a harmóniával. Sokat köszönhetek annak a különleges valakinek aki megtagadta tőlem péntek este a "kalapács" kostolót és nem estem teljesen széjjel. Jump. Persze aki érdeklődik a téma iránt, annak már látnia kellett…..
Szeretem az ilyen szolid lányokat. Fáradt vagyok, írás nélkül fog tetszeni, csendben. Ő aki megint a Pimpinről van: Lydia McDonald.                        Engem jó érzéssel tölt el egy ilyen…..
Kemény lesz ez a félév a változatosság kedvéért. Nézegettem a Climibing.com-ot és ott ajánlották figyelmembe a következő fotós képeit. Vannak hangulatos képek, lehet nézegetni. Ez a honlap, de beszúrom ami nekem tetszett. Rus Vakrilovot dícsérik képek. Az első tetszik, dehát…..
Indul az isi, korán vannak a reggelek. Kicsit szorul a hurok a sportok körül. Tegnap este a Cafén adták a Rock'nRolla zenéjét, ajánlom. Nekem is ajánlották. Na most itt jön egy csodaszép lány. Rövid semmitmondó cikk vele. Végül is, én is itt találtam. Ne olvassátok el. Ha valami,…..
Egyedüllakós MK vs. DC 2009.02.10 22:36:00
Igaz, hogy újra van iskola, meg készülünk a péntekre, de ezt nem bírom tovább magamban tartani.Kijött ugyanis a Mortal Kombat vs. DC universe c. játék, aminek az előkészületeit igen nagy érdeklődéssel figyeltem, a karaktereket meg az introkat nézegettem. Sokkal többet azóta…..
Hát csalódtam az internetben, hogy nem találtam meg azt a képet amit kerestem, akiről szerettem volna: Katie Brown. Én a Pilgrimage című filmben szerettem bele, ahol hárman Chris Sharmával és Nate Golddal másznak Hempiben. És a Pilgrimageből kerestem képet is, mert az én verzióm a…..
Ma már itthon ébredődött. Klassz volt odakint, csütörtök este egy kellemes iszivel zárult a dolog. Fáj a kis szivem egy két dologért. Kint jófejek az emberek, biztos azért mert 120 forint boltban a jó sör és 200 a kocsmában. Kuc-kuc. Hiányzik a kis vörös csaj. Back on track: Ő…..
Tegnap félnap előadások voltak- amit korábbiak megértésével töltöttem, a másik félnap sétálás. Klassz volt, sok hó a hegyekben. És itt legalább vannak hegyek, lehet lihegni. Nem estem pánikba amikor meghallottam a nevét: Smrk. Tudom kezelni az r-betűket két mássalhangzó…..
Kitartóan a cseheknél. Kőkemény tudomány, szép a környék. Elkezdtem körbesétálni. Ennit sokat adnak és időnként klassz is. Mindenesetre egész nap ingyen kávétea. Jó is, de reális egy szívroham. A tegnapesti előadás után - a forszolás alapjai - videókat nézegettem…..
Kint vagyok észak Csehországban, Hejnicében egy spirituális rehabilitációs centrumban. Kik nem fogadják be a tudományt manapság... Tudományon kivül nagyon meg akartam nézni ezeket a köveket, amiket a Sharp Endben láttam- Senderfilms, klassz képeket csinálnak, jó zenére. Messze…..
Amíg a hatása alatt vagyok, gyorsan mondom: megnéztem a Boksuneun naui geot - Sympathy for Mr. Vengeance című filmet. Nem ajánlott mindenkinek, mert ahogy az a távol-keleti filmekre jellemző, szomorú, igen lassú, meg baszottul jó is.A sztorit nem mondanám el, azt bárki elolvashatja…..
Egyedüllakós Hoppá 2009.01.30 23:13:13
mit találtam véletlenül. Ezt a blogot nekem írják kb.:japancsaj.blog.huMa meg lenn volt Killer és Orsi is pingpongozni és nagyon kellemes mulatság volt szerintem...