Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toothfairy

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoom into a Tooth - Uploaded by Weird_Weird_Science.  A narráció fordítása:A szabad szem számára ez csak egy fog. Egy bölcsességfog, amely egy 20 éves férfié volt. A felszínét egy zománcréteg alkotja és védelmezi, ami a legkeményebb szövet az emberi testben. Bár a zománc…..
Nagy igazság, hogy a napi fogmosás erősíti és egészségesebbé teszi a fogunkat. De tudjuk hogyan is működik a dolog valójában? Ha nem csak a fogkrém hatásmechanizmusát, de a , de a fogkrém alkotóelemeinek szerepét is külön-külön megismerjük, könnyebben választhatjuk ki a…..
Egy, a Journal of Periodontology szaklapban megjelent tanulmány eredményeként, megállapították, hogy a fogselyem használata nem csak a fogszélek és fogközök megbújó szuvasodást okozó baktériumok, de a szintén ott rejtőző, fertőző mikroorganizmusok által okozott ínybetegségek…..
Széles körben ismeretes, hogy a fluorid, anti-cariogenikus ásvány, tehát megelőzi a fogszuvasodást és lyukképződést, azonban ez nem minden esetben igaz. Az Egyesült Államokban élők csak annak köszönhetően, hogy az elfogyasztott ételeken és vízen keresztül nagyobb…..
A fogcsikorgatás manapság szinte népbetegségnek számít.Oka elsősorban a stressz, amit a szervezet ily módon - általában éjszaka - vezet le.Következménye lehet: kialvatlanság, reggeli tarkó és hátfájás, a fogak nyakán az ínyszélnél kialakuló…..
Az ózon-háromatomos oxigénmolekula-jótékony hatását pár éve sikeresen alkalmazzák a fogászati kezelések során. Baktériumokkal kapcsolatba kerülve elpusztítja azokat, így a szuvasodást is megállítja.Neves freerider-boardosok és fogorvosok közös kutatása kimutatta, hogy annak…..
Manapság már ismert tény, hogy a ezüst amalgám melyet a fogak hianyzó részének potlására alkalmaznak nem biztonságos, mivel összetevői között  a mérgező higany is szerepel. Amióta azonban az emberek számára az is ismeretes, hogy a higany az amalgam 50%-a is lehet,…..
Fogkrém Utcai fogorvosok Indiában 2008.11.18 09:04:00
Ínygyulladás? Fogkő? Gyökérkezelés? Ne költsön tízezreket Európában! Látogasson el Indiába és a spirituális megtisztulás mellett, két-háromszáz forintért fogproblémáira is megoldást talál! Tréfát félretéve, az India lakosságának szegényebb rétegei sajnos csak ilyen…..