Regisztráció Blogot indítok
Adatok
özv. Burgundi Sándorné

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt találta ki a Vylyan, hogy meghív a magyar pinot noir-termelők közül jó néhányat, akik elhozzák legjobb e fajtából készült boraikat, mindenki mindent megkóstol, és beszélgetés meg elmélkedés is lesz. A mezőny több okból sem lehetett teljes – volt, akiről…..
Nou San Trafford Hajdú B. Rita 2007.04.24 16:07:00
Na, mi volt a hétvégi angol forduló legfontosabb eseménye? A Manchester United fájdalmas botlása? A Chelsea még fájdalmasabb botlása? Rio Ferdinand még sokkal fájdalmasabb botlása? A Watford végleges búcsúja Priskin újabb gólja ellenére? E-gyik se-m. Kis segítség: a…..
Feszt mondom, ezer alatt sokkal könnyebb kellemes fehért találni, mint iható verest, ám az ember próbálkozik, mondhatni, kötelessége ez neki. Na hagyjuk a lírát, a lényeg, hogy a minap észrevettem a Kaisers polcán két egrit, 999-ért, egymás mellett sorakoztak ők. Annál inkább…..
Az elejét bő lére eresztem, aztán majd beforralom. Horváth Ráspi Józseffel körülbelül hat (vagy hét) éve találkoztam először, akkor még nem sejtettem, hogy. Népesebb társasággal tévedtünk be híres fertőrákosi éttermébe, hogy ottan aztán olyasmiket tapasztaljunk, amiket…..
Egyik vezérem a cégnél adta karácsonyi ajándékul ezt a bort, és igen! Tudta, hogy szeretem, és hogy értékelem is, volt annyira jó fej, hogy elment egy igazán remek lelőhelyre ahol – anélkül, hogy tudták volna, nekem lesz – kezébe nyomták ezt a…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.04.09 21:35:54
A Művelt Alkoholista Orsolyázás 2006.09.18 02:13:00
Egy kategóriájában világklasszis leányka, egy izgalmas burgundi-bordói, egy édes száraz zweigelt és egy hibás palack az ország egyik legrokonszenvesebb borászházaspárjától. Az Orsolya egyedi, érdekes, kézműves és nagyszerű. Lehet és kell szeretni. Az ostorosi Orsolya pince…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.04.09 21:35:08
Nagy a mozgolódás mostanság az Egri borvidéken. Sokan sokféleképen próbálnak tenni annak érdekében, hogy ne a rossz hírű és -ízű bikavérek ugorjanak be elsőre a borisszáknak. Persze az út rögös, döcögős. Akiknél jártam, azok talán simábban haladnak, de még akad kátyú.…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.04.09 21:34:06
Bennem nincs semmi megértés a kultúrbarbárok iránt, akik ákombákom betűkkel kőbe, fába vésik, hogy „itt jártam”. Saját értelmezésem szerint ezek a pitiáner képrombolók így akarnak a remekművek öröklétében osztozni. Bár az eszközeiket megvetem, magát az…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.04.09 10:40:32
Az idén is lesz pincefesztivál Etyeken, május 19–20-án, immár az ötödik a sorban, Rókusfalvy Pál dolgozik, mint a veszedelem. A lényeg, hogy kikristályosodni látszik a borászok, a kiállítók és a programok listája, ráadásul hírt kaptunk újdonságszerű…..
Tisztet újított a nagypincészeteket tömörítő Magyar Szőlő és Bortermelők Szövetsége, amelynek elnöki székéért ketten versenyeztek: az utóbbi időben lépten-nyomon megnyilvánuló Varga Péter, a badacsonytomaji központú Varga Pincészet tulajdonosa, illetve a visszafogottabb…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.03.07 17:55:12
Ez az új típusú Gere-címke ragadt a palackra, a válogatásos. Ritkán találkozni vele, volt már ilyen medoc noir (Perle fantázianéven) és kékoportó-válogatás, ha jól emlékszem. Még nem egészen értem, miképpen épül a termékstruktúra, de FMCG-marketingguru legyen a talpán, aki…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.02.27 09:14:55
Kicsikét idegenszerű bor ez, drága magyar testvéreim, nemcsak azért, mert echte labanc fajtáról van szó, hanem inkább azért, mert ezt bírták ráálmodni a címkére monarchiáék: "Grüner Veltliner Artist Series 2005 Estate Bottled", ezúton is gratulálunk Grétsy László…..
özv. Burgundi Sándorné 2007.02.23 21:08:42