Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiger

209 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén egy igazán izgalmas porté fotós workshopot tartott stúdiónkban Schram András. A hallgatók András irányításával bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé, hogy is dolgozik egy nemzetközileg elismert profi portré fotós. A technikai tudásanyag mellett a portré és páros fotózás pszichológiáját…..
Egy rövid hangulat videó a 2023-as Fotó Faluról. Régi vágyam volt eljutni a Fotó Faluba, és idén végre sikerült. Sok remek kollegával hozott össze a sors és közben egy régi vágyam teljesült, kipróbálhattam a Nedves kollódiumos eljárást is amit kb 15 éve tervezek. Katt a videóra és tetszett iratkozz…..
Első nagyobb lakókocsis utunk Horvátországba vezetett. Tartsatok velünk erre a rövid kalandra két epizódon keresztül...
A Miss World Hungary 2023 - Miss Charity győztesét Hatos Kittit kísértem el kamerámmal jótékonysági útjára a Családok Átmeneti Otthonába Sopronba. Gratulálok Kittinek a cím elnyeréséhez. Ha segíteni szeretnél te is: https://gyerko.hu/csaladok-atmeneti-o...  ..
Régi tervünk közt szerepelt feleségemmel, hogy egy SHORT filmet csinálunk, olyan hangulat film félét..ennek most jött el az ideje. Csekkoljátok le a csatornámon...
Egy elég komoly lehetőséget kaptunk a Fotoplus-tól és éltünk vele. Kézbe vehettük és tesztelhettük a SONY Alpha A7Rv új kamerát, mellette pedig a SONY Alpha A1-et, a NIKON Z9-et valamint a FUJI GFX-50-es Középformátumú kamerát is valamint az új SIGMA DGN Art 50/1.4-est is. Az örömfotózás vágóképei…..
Ebben az epizódban Agg Pál kutyafotóssal beszélgetek és természetesen az analóg fotósorozat sem maradhat el az alanyról. Tartsatok velem, ha érdekel titeket hogyan kezdte Pali és hol tart most!..
Az új Lexington LOFT rendezvény helyszín megnyitóján jártam Budapesten és gondoltam VLOG-olok nektek közben...
Ahogy a beharangozó videóban már említettem és korában itt a Blogon is, elindítom a blogommal megegyező címmel podcast adásom, amiben analóg portré fotózás mellett egy beszélgetést is találtok majd. Igyekszem majd a környezetemből és első sorban a szakmából vagy annak közeléből megfelelő beszélgető…..
Régóta terveztem, hogy amit anno BLOG formájában elkezdtem, azt valahogy folytatni tudjam a kor szellemének megfelelően és persze szóljon arról amiről eddig, valami újról, másról...másokról. Szóval figyeljétek a Youtube csatornámat, hamarosan a csatornán belül elindul a FÉNYECSETVONÁSOK Podcast…..
Friss és ropogós témát találtam ki nektek a következő epizódra, a SONY legújabb Hybrid Full Frame szenzoros kameráját, a SONY Alpha A74-et próbáltuk ki, de ezúttal nem egyedül. Jánk Balázzsal közösen készítettünk nektek két videót. Jelen epizódban én a fotós részét próbáltam ki a kamerának, míg…..
A Kipróbáltuk következő epizódjában a Godox kreatív világitási eszközét a Godox SA-P - t teszteltem. Tarts velem ebben a videóban is. BÚÉK!..
Ebben az epizódban a GVM led paneljét teszteltem, katt a videóra ha érdekel a fotózás/videózás...
A Fotós Leszek Klub részére analóg fotózási kurzust forgattunk Welczenbach Tamás felkérésére Budapesten. A kulisszák mögé tekintünk be picit ebben az epizódban. Katt a linkre!..
Új epizód a VLOG-on, katt a linkre, 4k-ban elérhető ez az epizód is...
Új videó a csatornán, ahol arról beszélek, mi kell ahhoz a feleszerelésen kívül még, hogy valaki jó fotós, és ügyes vállakozó legyen. Katt a linkre, és hamár ott vagy iratkozz fel!..
A 15-ik VLOG epizódban Prágát mutatom be nektek. Remélem tetszeni fog mindenkinek, tartsatok velem és ha tetszett iratkozzatok fel!..
Új epizód a vlogon, csekkoljátok...ja és persze IRATKOZZÁÁÁ FELFELEEEE!..
Új epizód a csatornámon. Ha érdekel a stúdió fotózás, hogy mit mivel és hogyan, akkor katt a videóra és ha tetszik iratkozz fel!..
Az analóg fotólabor összeállítása elsőre nem könnyűnek tűnő feladat, ebben próbálok segíteni ebben a részben, hogy hogyan is induljon el valaki az otthoni film előhívás rögös útján. Katt a videóra és iratkozz fel ha várod a folytatást...
Az új gép második teszt útja Pozsonyba vezetett, teszt snittek mellett a végén teszt fotókat is megosztok. Ha tetszik iratkozz fell és találkozunk jövöre is...
Új rész a VLOG-on. Csekkoljátok le, remélem tudtam pár infoval szolgálni. A Canon EOS 6D Mark II-t a következő részben is feszegetjük még...
Fogadjátok szeretettel a csatorna első utazós VLOG epizódját. Tartsatok velem Szlovéniába, Portorozba...
Ismét egy új videóval készültem nektek. Megint egy TECH rész, az új DJI Mavir Pro drónom első tesztjét nézhetitek végig...
Elkészült a csatornára egy újabb videó, a VLOG részekben pedig több infó. Nézz rá ha arra jársz...