Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manoifaw

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan már egy hete Tomszkban tartózkodunk, de a normális vezeték nélküli internet hiánycikk. Ennyi idő után azonban már sikerült kitapasztalni, hol érdemes lopni a wi-fit, így a tartalmak idővel bővülnek. Az első videó amolyan kedvcsináló, a rosszabb minőség pedig annak…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
Manoifaw 2013.07.12 09:28:00
Kávéfőző témakörben nézd meg a Szarvasi termékeit.
Nekem ez a modell van:
www.vasipari.hu/index.php?p=termekeink&termek_id=347

3 éve nyúzom, naponta 1-2 6 személyes főzet átmegy rajta minden gond nélkül szépen muzsikál. Amikor már lassan adja ki magából a nedűt, akkor kap egy sima ecetes átmosást/forralást és ennyi.
Asszonynál egyel kisebb teljesít szolgálatot, nem is emlékszik mióta. www.vasipari.hu/index.php?p=termekeink&termek_id=328

Mindkettőt csak ajánlani tudom!
A lakásba belépve a tágas előszoba fogad A nappali nyugati fekvése miatt délután napfényben  úszik A nagy ablakok miatt a napfény délután beragyogja a szobát   A fal bontásával amerikai konyha, vagy átadópult is kialakítható..
Rózsadombon eladó egy hat lakásos társasházban, magasföldszinti, 87 nm-es, erkélyes, panorámás lakás.A környezet gyermek és állatbarát. Ha fontos a madárcsicsergés, csönd és panoráma, mégis jó közlekedésre vágyik, akkor mindenképpen nézze meg a Bimbó út felső szakaszán…..
Ezt szeretjük mi, a barátkozást. Winamp for Mac Beta Sync néven megjelent a jó öreg Winamp médialejátszó Mac-es változata, amivel  a számítógépen levő zenéket a Win-es verzióhoz hasonlóan az androidos eszközökkel is szinkronizálja USB-kábelen vagy Wi-Fi-n keresztül…..