Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemlennékmagyar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facepalm: Börtöntea 2011.01.21 17:52:00
nemlennékmagyar 2011.01.22 14:36:24
@A zöld lific: azért egy videót az is megérne :D
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Az orvosok addig nem hajlandók leoperálni a világ legnagyobb férficsöcseit, amíg ki nem derítík, hogy mitől nőttek ilyen gigantikusra. Gung Feo, a kínai farmer egy tejgazdaságban dolgozik, ahol egész nap sorban állnak az emberek, hogy röhögjenek szegényen -ezért kénytelen nyáron…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
nemlennékmagyar 2010.02.19 19:23:56
@hüjehalyó: igen, és az olyan gyökerek mint te üzemletik az ilyen helyeket
Subba BAFLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER 2010.01.27 14:04:00
Eztet nééézzed keleti blákk!!!!!! Plusz: Bufler HNG oldal, és a főnök további munkássága itt   ..
nemlennékmagyar 2010.01.28 10:53:03
Mex Deluxe valami egészen fantasztikus titkot tudhat, ha 149.900 forintot kér el egy mindössze három napos kurzusért, bár honlapja szerint ez az ország legintenzívebb és legtöbb terepgyakorlattal rendelkező tanfolyama, és női oktatójuk is van is van. Ha szemfülesebbek lettünk volna,…..
nemlennékmagyar 2010.01.28 09:49:00
@capor_: én is épp erre gondoltam,
azok nagyon szánalmas,értékelhetetlen előadások voltak.
"Nem azért írok most önöknek mert segítséget várok, csak egyszerűen le kell írnom hogy mennyire dühítenek a bankok, és a végletekig korrupt magyar kormányzás… Én is azokhoz a nem sikeres emberekhez tartozom akik hitelt, vagy hiteleket vettek fel… Egy tanácsom…..
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
S. novemberben a Vodafone webshopját választotta, vesztére. Úgy tűnik, nem is az késztette ki annyira, hogy egy hónap alatt sem érkezett meg az ajándékba rendelt telefon, hanem hogy a vodások végig letojták, amikor meg nem, akkor arcátlanul hazudtak neki. Sztori alant. Köszönöm ezt…..
nemlennékmagyar 2010.01.04 15:23:50
@Rékuc: tökéletesen igazad van!
velem is megcsinálták, lemondtam és megvettem az üzletben.
Még egyszer nem fog megtörténni.
Csaba szegény tényleg nagyon rákúrt. Elromlott a mobilja billentyűzete és fantomhívásokat produkált, mire egy T-mobile üzletben megcsináltatta. Azaz azt hitte, hogy megcsinálták, mert azt mondták neki, de nemsokára majdnem 150 ezres számlát kapott extrém adatforgalom miatt. A…..
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
nemlennékmagyar 2008.11.17 17:45:39