Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maad

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt bőven hörgés, és szerintem lesz is amíg a pártok döntenek olyan kérdésekről is, mint a rádiófrekvenciák kiosztása. Mi is megmondtuk a magunkét, de szerintem nem szabad sokat foglalkozni ezzel. Ebben országban nincs akarat és szándék, hogy ez megváltozzon. És hát, ha…..
Maad 2009.10.30 09:17:45
Belsőség Kulturált ijesztgetés 2008.09.11 14:32:00
A BBC legendás közlekedésbiztonsági riogató kisfilmjeit sokan ismerjük. Ezúttal lengyel feliratozással és a Metallica aláfestésével találtunk rá. Aki még nem látta, nézze meg: fontos lépés az ésszel közlekedés felé vezető úton. Oké, nem olyan sokkoló, mint ez: de nem…..
A motoros bukások rendszerint tavasszal és ősszel tetőznek. Télen ugye kevesen motoroznak, azok is inkább profik, de ők nem képviselnek nagy tömeget sem az utcán, sem a kórházban. A Harmati Yamahánál erre azt mondták, hogy nagyjából a vevőik 85 százaléka hobbista, s csupán a…..
Belsőség Az egyik legpengébb BMW 2008.03.21 10:00:00
De csakis az E24 és az M1 mellett. Gyerekkoromban két autót akartam. Egy 240-est és egy ilyet. Emlékszem, az átkozott katalógusban azzal vádolták a pengearcú BMW-t hogy hátra legfeljebb a plüssmaci fér be, ami nagyon felháborított. A vádaskodás, nem a helykínálat hiányosságai. A…..
Belsőség Tetőbox, házilag 2008.03.17 13:09:00
Ez szükségszerű volt. Előbb vagy utóbb, de meg kellett történnie. Amikor egy márkás tetőbox százezer fölött van, egy szép nóném is 50-60 ezer forint, de még a tejfölöspohárból készült teszkógazdaságosért is legalább 20-30 rugót kell fizetni, szükségszerű, hogy egy…..
Drága Olvasó! Minden bizonnyal Önt is zavarja az a rettenetes szmog ami a nagyvárosokban tapasztalható, hogy messzire ne menjünk Budapesten. Naponta többször ránézek erre a weboldalra, hogy lássam, éppen mitől kapok tüdőrákot. Itt a széndioxid és egyéb kellemetlenségek…..
A Totalcar tévépályázatának első öt helyezette korábban bemutatásra került, de senki se gondolja, hogy csak ennyi pályamű érkezett. Van itt még bőven: következzék hát egy elismert sportszedán és a pajtásából készült drifter. Lázadjanak a gépek ellen!Karotta…..
  " miluman 2008.02.21. 17:19:40 mennyivel szebb hátulról mint elölről. kéne, csak valamit kezdenék az elejével... én fel fogok kelni, formatervező akarok lenni, nekem egy chris bangle által szignált cucc maga a nyakban hordott keresztrefeszített jézus. wohooo be is állítom…..
A spamszűrő okos találmány, de persze a szpemmelők mindig a szűrők előtt járnak. Már azok a szpemmelők, akik átjutnak rajta. A többiekről meg ugye nem tudok, mert a junk mail-foldert olvasgassa, akinek öt anyja van, épp ezért van spamszűrőm. A viagrás szpemeken kívül…..
Maad 2008.02.21 18:51:02
Úgy ért ez a tegnapi poszt mint egy sunyin betaláló balhorog. A balhorog után az ember megrázza magát és próbál partiban maradni, de ez most mégis más. Teljesen tanácstalanul ülök itt a gép elött és bámulok ki a fejemből, mert nem értem ezt az egészet. Miért kell ennek így…..
Ha a Totalcar szerkesztőségében robotolva eltelik az ember agya betűkkel meg bitekkel, mindig jót tesz egy kis szünet. Modern, világos, klimatizált irodaépületünk számos lehetőséget kínál a villám-rekreációra. Lemehetünk a földszintre a kóla- és Túró Rudi automatához.…..
A benzinzabáló rozsdaszörnyek sorozat nem érhet véget. Nekem biztosan nem fog, mert lemegyek a garázsba és ott áll egy, van hozzá kulcsom is, csak a csomagtartó nem nyílik mostanában. De van ilyenje másnak is, íme egy fitt kombi a belvárosból. Már túlmentem rajta, amikor eszembe…..
Néha előnyös, ha egy autós szerkesztőség egy fedél alatt lakik egy bulvármagazin stábjával, jelen esetben a Totalcar a Velvettel. Így legalább néha, pillanatokra, mi autós újságírók is kipillantunk a szakbarbárság sötét, öles gödréből, és belátunk a sztárok irigylésre…..
Néhány napja szívom már a kollégák vérét, hogy na, mi ez? És ez? Lesből támadok és a fényképezőgépem kijelzőjét mutogatom. Na? A Holt-tenger műholdképe? Sókristályok az izlandi gejzír (Geysir) közelében? Aggteleki cseppkőbarlang? A kollégák már unják, most rajtad…..
Belsőség A Charger, ami Galaxie 2008.01.10 14:11:00
Nemnemnem, nem hiszem el, egy Charger, ott, úúúristen, állj meg!!! Szokásos kapkodó fotózás, a fényképezőgép keresőjében az autóval az úttesten hátrálva majdnem elüt egy bogártaxi, dudálás, fékcsikorgás, emberem a másik oldalról üvölti, ha egy rohadt rozsdaboglya miatt…..
A helyi lepattant jószágokat általában kevésbé finom környékek sarkain, párosával támasztják le. Ezek ketten a hetvenes évek óta porosodnak, ütött-kopott kasztnijukon a kezdődő kipofozás nyomait lehet felfedezni. A színehagyott Chevrolet Chevelle Malibu a modell…..
Pár éve ugyanitt egyszer már beleszerettem egy almazöld Barracudába, de azt nem dokumentáltam. Nagyon vártam, hogy újra találkozzunk, akár egy másikkal. Hát ez egy nagyon másik, a tiptop veterán helyett egy leütött halacskába futottam bele, de nagyon örültem neki. Még nem is…..
Fotók: Csikós Zsolt Hijnye, de szapora fajta a Bimmer! A héten egyszer már néztünk ki a Szerkesztőségi Ablakon, hogy elmerengjünk Chris Bangle és a BMW őt megelőző formavilágán. Karotta még a csajozási faktort, illetve az autó csajokra gyakorolt hatását, az autószexiséget is…..
Maad 2008.01.07 17:02:27
Belsőség Úristen, ki követ? 2007.12.26 11:01:00
Karácsony előestéjén gurultam haza a remek Bravo Tjettel, amikor beért egy rettenet, és az elsötétített visszapillantóból rám bámult. Csak a fémesen izzó terminátor-szemgolyókat, és a kettéosztott orr fémsziláit láttam csillogni a sötétben, látszott, hogy nagy valami lesz.…..
Az autó nem szenved súlyos szembetegségben, sőt. A mattulásra híresen hajlamos gyári pilácsokat valaki – áldassék a neve – valamikor ezekre a jó kis Hellákra cserélte. …Chrysler Grand Voyagert. Ez van, kicsit szélsőségesen szoktunk autót vásárolni, feleségem nevén…..
Katalógusban, vagy a tévében láthattam meg az elsőt, de biztos, hogy nagyon régóta tetszik a DS. Nem tudtam technikai furcsaságairól, gőzöm sem volt az ötvenes évekbe berobbanó forradalmi dizájnról, de már osztódott bennem az autóbuziság csírája és fogalomnélküli…..
Belsőség Téli örömök 2007.12.12 09:11:00
Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, elraktam a Vmaxot. Hogy ez a tél se teljen upgrade nélkül, sokáig gondolkoztam, mi legyen a téli program. Vmax Zsolt mindenképpen új kerekekre gondolt, mert valakinek a közelben lett egy vizes vágógépe. És akkor már legyen félkarú. És az…..