Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kees

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
József az anyósának adott egy pár éves digitális fényképezőgépet, és szeretett volna hozzá szerezni magyar nyelvű használati utasítást. Olvasónk egy PDF-re gondolt, és mailt írt a cégnek. A válasz annyira megdöbbentette, hogy megírta nekünk: a Fujifilm ugyanis 15 ezer…..
Vajon hány csomag félredátumozott sonka gurult le a szalagról a Zimbónál? És vajon azok valójában mikor romlanak meg? Vajon hányan fognak októberben fissen csomagoltnak hitt, ám büdösre rohadt sonkát vásárolni? A Zimbónál nem csak húst készítenek, hanem úgy tűnik, a…..
A takarékos szó mágikus erejére alapozott a Cora akkor, amikor a családi csomagolású Medve sajtot drágábbra árazta, mint a szimpla, fele akkora dobozt. Pitta viszont a Homáron nevelkedett tudatos vásárló, aki mindig figyel és gyanakszik, így nem lépett az ömlesztett csapdába. A…..
kees 2009.09.28 20:49:43
@SLacc: Gyerekkorom kedvenc sajtja. Egy egész dobozzal meg tudtam enni belőle. Azóta Sajtországban élek, megtudtam, mit is jelent a sajt, de a mesesajt meg a kemping és társai nagy kedvenceim most is. Na meg nagyjából az összes, itt szemétnek titulált, ámbár szájba való kajaizé.
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
kees 2009.09.09 21:42:10
@wartaz: Akkor sem hoznád egy lapra, ha pl. egy négysávos, nagyforgalmú út melletti járdáról szorít le a kellemes autós a babakocsival az útra? Szerintem gondold át még egyszer... :-P (Mint ahogyan bármelyik magyar nagyvárosban is oly' sokszor előfordul, bár inkább a pesti parkolás a hihetetlen...)
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
kees 2009.09.07 21:21:21
@whatever the weather be: Persze, ez tényleg nagyon okos dolog. Kirángat a pénztáros egy kétliteres ásványvizet a zsugorfóliából(sört a kartonból), amit aztán megfogni nem tudsz normálisan. 2 hatos pakkal a kezedben simán elsétálsz hazáig, a két bontottal plusz két üveggel meg szívsz. Szóval nekem ne rángasson ki senki semmit a fóliából, vagy ha igen, akkor egészségére, igya meg, mert én ugyan el nem viszem...
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
kees 2009.08.11 14:48:03
Nehéz ezt a gyereksírást jól kezelni. Ha egy órán át üvölt a gyerek és felhívod az ügyeletet, jól leb@sznak, amiért telefonálsz, pedig a gyereknek semmi baja. Ha pedig a gyereknek tényleg lesz valami baja, és kiderül, hogy nem is telefonáltál az ügyeletre... :-O
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
kees 2009.08.10 15:24:45
@Whoo: 4 gyereket szültem, nekem elhiheted, hogy egyáltalán nem nagy cucc, nem is értem, mit rinyál itt sok nő. Tapasztalatból mondom, hogy csak akarat kérdése az egész. Bár lehet, hogy ez is épp akkora baromság, mint amit Te írtál.
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
kees 2009.05.16 17:40:10
@akyyy: Mármint hogy a kanapét a munkahelyre? :-O
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
kees 2009.04.10 17:19:04
@Luckye: Már ne is haragudj, de 3,5 szem mazsolával a videón látható krémtúró melyik is kellett volna, hogy legyen? Csak mert az egyik változatnak kurva sok, a másiknak kurva kevés a 3,5 szem hörcsögbogyó... :-)
Imre fotója alapján elképzelhető, hogy macskainvázió tört ki Pécsen. Az elszaporodott ragadozók besurrannak a megyei kórházba és a magatehetetlen betegek tálcájáról lakmároznak: A Backdoor rovatba küldök itt egy képet: a pécsi megyei kórházban készült. Egy hátsó…..
kees 2009.04.07 14:50:03
@☺ágica: Bár az sem volt teljesen világos, hogy a macskaveszély mit is takar valójában.

Na jó, nem kötexek.
kees 2009.04.07 14:55:30
@☺ágica: Ne adj isten a hűtőből csórnák el a munkatársak tízóraiját. Ki tudja...
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
kees 2009.03.23 12:54:28
@a paraszt a fatelepről: Hát, akkor nekem minden nap szükségem van rá.
Fogalmunk sincs, milyen cég az Európa Nyelviskola, de az Ózdi Fiúnak rémes tapasztalatai voltak velük. Mondjuk ki, átverést kiáltott. Nyilván sok tekintetben szubjektív megítélés alá esik egy iskola teljesítménye, de a naiv ügyfél konkrétumokat is megemlít, például a nem…..
kees 2009.03.23 12:46:43
@bogec: BlackJack. Szóval én nyertem.
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
Imádjuk a blogkommenteket, íme egy újabb ok, hogy miért. Szombaton jelent meg egy príma poszt (benne kisbuzizás és tajparasztozás!) a Kandírozott szinglilét blogon, amiben a blogger azzal vádolja a budai Oscar szórakozóhelyet, hogy filigrán nő, sőt réztáblával igazolt alapító…..
kees 2009.03.16 16:41:30
@peterf: De igen, ki tudod kerülni: egyszerűen nem írod, és kész. Olyasfélén viselkedsz, mint a 4 éves fiam a homokozóban: mindenáron tisztázni akarod, hogy ki kezdte és miért történt az egész.

Azonban lássuk a tényeket: a hölgyet meglökte valaki az ajtóban, ezt szóváltás követte, amikor is a portás lepornósozta a hölgyet. Hogy ez neki hogy esett, azt nem a Te tiszted megítélni.
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
kees 2009.03.12 16:10:19
@zsukimuki: Bingó. És hol írta, hogy panelben vette a jegyet? Kiemelnéd nekem azt a részt? Kösszépen. (Persze nincs kizárva semmi, de olyan adalékokat tesztek hozzá a történethez, amik nincsenek leírva, kizárólag következtetések...)
kees 2009.03.12 18:23:18
@mamapicilánya/mpl: Most már tényleg érdekel, hogy hol írta, hogy panelben vette.
Hadd szegjem a kedvét minden RPG-fannak, a bejegyzésem nem egy új WOW játék ujjongó beharangozása, hanem a legrégebbi internetes szerepjáték felrajzolása lesz. Tudod-e, hogy hol zajlik a világ legnagyobb szerepjátéka? A válasz egyszerű: az internetes fórumokon, chat-eken, valamint…..
Crit egész nap autóban ül és keresztbe-kasul járja a várost. A Homár a metróból nem látja, hogy milyenek az utak (csak hogy minden második háznál szarnak a járdatakarításra), de szerinte nyoma sincs annak a 80 hókotrónak, amit a FKFV munkábba állított. Azon morfondírozok…..
kees 2009.02.24 23:27:36
@Almatlan Jozsi: Remek, hogy Te a lakásajtóból rögtön a kocsidba tudsz beszállni. Irigyellek. Egyébként meg minek akkor arrafele a járda? :-O Hülye angolok.
Sok fantomtartozást látott már a Homár, de Galócáé kitűnik mind közül. Ellopott személyi igazolványával 10 évvel ezelőtt valaki csinált egy 50 ezer forintos számlát, amit most próbál beszedni tőle a T-Mobile, sőt még előleget is kérnek tőle ezentúl, mint hogy…..
kees 2009.02.20 13:49:08
@elwood: Mármint hogy egy négyezrest...
Lesley, a 8ker blogger hívta föl a figyelmünket a legfrissebb bicskanyitogató posztjára. Kellemes vásárlást és molesztálást kívánunk mindenkinek.A Futó és Nap utca sarkán lévő boltban nem ajánlatos vásárolni, legalábbis a felirat szerint. Azt nem tudom, mennyire veszik komolyan…..
Ki gondolta volna, hogy tényleg vége a világnak? A helyzet egyre csak fokozódik, már csak az a kérdés, hogy le lehet-e épülni teljesen szellemileg, mielőtt éhanhalunk/megfagyunk/vagy csődbe megyünk. Az utolsó kulturális csapás váratlanul a Microsoft irányából érkezik, pedig a…..
kees 2009.01.12 00:26:43
A lenti levél szerint Peer Chi 7 hónapos terhesen egy langyosra fűtött szobában töltötte a szilvesztert, majd az új évet megfázva és egy klasszikus szívatódással indította: a Vendégház honlapján ingyenes transzfer szerepelt, amit viszont a helyszínen már csak térítés…..