Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regiavox

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
A svéd elitligában játszó Vas János teljesítményéről folyamatosan tudósít a blog, és a budapesti olimpiai előselejtezőn is megcsodálhatta játékát a sok ezer hokirajongó. A felnőttek előszobájában, a junior korosztályban és a kapujában, az ifjúságiak közt is vitézkedik…..
A gazdasági világválság a világ legjobb sportját sem hagyja érintetlenül. Egyre-másra érkeznek a hírek klubcsapatok nehézségeiről. Az International Hockey Forum cikkei alapján összefoglaljuk az eddigi történéseket. Az első aggasztó jelek a briteknél ütötték fel a fejüket.…..
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
Jégkorong A palánkra lökés 2008.11.24 10:13:00
A játékvezető-testület segítségével sorozatot indítottunk. Kedvenc sportágunk szabályai nem egyszerűek. Megkíséreljük végigvenni a fontosabb pontokat. Az Alba Volán–Red Bull Salzburg meccsen történtek miatt legutóbb a térdhasználatot vettük át, most a másik eset nyomán…..
Énekes Lajos, az Alba Volán edzője elsősorban a játékosokat sajnálta a vasárnap esti EBEL-vereség után. "Nagyon fegyelmezettek voltak a srácok, megérdemelték volna a győzelmet, sajnáltuk őket, mert nagyon bosszúsak voltak az öltözőben a végén. Az biztos, ha a jövő héten…..
Az EBEL fegyelmi ítélete után egy nappal az Alba Volán is meghozta a maga határozatát. Ennek értelmében az egy hónapos próbajátékon szerepelt Derek Couture-ral azonnali hatállyal szerződést bontottak, le is adta a szerelését. Ryan Bonni maradhat, ha akar, de csak akkor, ha…..