Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dali80

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt húsz évben a cigányügyeket illetően legalább egy jelentős változás biztosan végbement: a cigányokat többé nem lehet kihagyni a róluk szóló döntések meghozatalából. Reprezentatív képviseletük nincs (esett már erről szó, lásd Cigány párt, június 11., és…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az Alba Volán SC javasolja Székesfehérvár önkormányzatának, hogy a városi jégcsarnokot ifjabb Ocskay Gáborról nevezzék el, jelentette be az MTI tudósítása szerint a klub társelnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett id. Ocskay Gábor is.A 34 éves korában, szerdára…..
Túlzás nélkül mondható, hogy az egész világot megrendítette Ocskay Gábor halálának híre. Figyelemre méltó, hogy azok az oldalak, amelyeket hokiszurkolók működtetnek, milyen sok személyes vonással egészítik ki a hírt, míg más hírforrások általában valamilyen…..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Fájdalomtól lesújtva címmel, Barátot gyászol Pat Cortina, az EHC mestere képaláírással jelentetett meg csütörtökön interjút a német Abendzeitung. A magyar szövetségi kapitánnyal készített cikk fordítását adjuk közre tovább után.33 éves barátja elvesztése miatti…..