Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tugezőőr uuuii uuillö

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az achievementeknek nem sok értelmük van, kivéve akkor, mikor azt mutatják meg, hogy milyen fura világban élünk. A steames Fallout 4-ben van például egy olyan, amit akkor kap meg a játékos, ha kilép a 111-es Vaultból (vagyis nagyjából 5 perccel a karaktergenerálás után). Na, az…..
Stabil imidzset sikerült a Barát Taxinak kialakítani a Homáron, így annyira nem meglepő, hogy naiv ügyfélnek kétszeri visszaigazolás után szó nélkül törölték a reptéri transzferét, mert beikszelte, hogy kártyával fizetne: 2013. 03. 18-ára rendeltem a reptérre egy taxit,…..
Ahogy a NASA szakemberei mondták: lezajlott a "nyolc perc iszonyat", landolt a Curiosity a Marson, méghozzá a jelek szerint gond nélkül! Azóta Houstonban négyezerszeresére nőtt a pezsgőfogyasztás, de persze egy földet érés semmit nem ér az első eredmények nélkül. A derék…..
tugezőőr uuuii uuillö 2012.08.06 12:38:57
Kedves egybegyűltek! Tegnap addig szórakoztunk, bosszankodtunk a szürke összes árnyalatán, hogy nem bírtam ki, és kölcsönkértem a bérma-keresztanyámtól a könyvet. Azt ugyan nem tudom megítélni, hogy az ár/nyalat-arány milyen benne, mert az erotikus könyvek olvasásával…..
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
„Sajnálom, viszonyom van vele. Te nem vagy ott” - egy korábbi posztunk fejleményei következnek. Posztolónk azon tépelődött, hogyan hozza neje tudomására mindazt, amit leírt nekünk. Végül egyszerűen elküldte neki a bejegyzést…   Sziasztok! Nem olyan rég…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
tugezőőr uuuii uuillö 2012.02.07 17:44:05
„3 hónappal később egy karácsonyi céges bulin beleül az ölembe és finoman megharapja a fülem” – egy érdekes szexuálpszichológiai tanulmány következik, mely 3 ütős példán keresztül bizonyítja, miért rizikós bevállalni a magányos 30 és 40 közötti…..
„Ahogy bejelentkezve intéztem a dolgomat, rámírt egy pasi, nyilván azt hitte, hogy a feleségem online” - a férj gyanútlanul lép be (felesége kérésére) az asszony levelezésébe, nem számítva arra, hogy megtalálja egy másik pasival folytatott pornó-chatelését. A férj…..
„Most ott tartunk, hogy én már nagyon szeretnék gyermeket, ő pedig már nagyon nem. Egy hónapja könyörgök neki, de hajthatatlan” – a dolgok nagyon hamar totálisan megfordulhatnak. Eredetileg az asszony nyüstöli a férjet, hogy szeretne végre áldott állapotba kerülni,…..
„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik…..
„Feltettem a kérdést magamban: most miért gálánskodjak vele? Egyébként nem mondta, mire kell neki, én pedig nem kérdeztem” – ha az exed banknak néz és kamatmentesen próbál legombolni rólad nyolcvanat, ne kapkodd el a döntést. Mert miért pont most és miért pont a…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.09.21 07:55:30
Naiv IKEA vásárló azt gondolta, az akciós termék is ugyanúgy összerakható, mint a többi. Nagyot tévedett, a bútor alkatrészei sehogy sem akarnak úgy illeszkedni, ahogy kellene, az áruház minőségellenőre pedig állítja, a hibás termék a jó. Nemrég akciósan vásároltunk…..
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.08.07 10:24:44
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.07.31 21:41:54
tugezőőr uuuii uuillö 2011.07.31 22:09:48
@freddyD: Igen, ha a videókészleted lecsökken a privilégium előtti szint alá, vagy szerzői jogi probléma keletkezik. A legtöbb embernek ez a két oka volt. Ha törlés miatt vonták meg, akkor újra feltöltve (rövid) videókat visszajön.
A Duke Nukem ForeverHEZ, azaz sajnos nem a játékot tudjuk kisorsolni köztetek, hanem olyan kódokat, amikkel három kis hülyeséget lehet unlockolni a játékban. Ez a három hülyeség: több életerő (szóval gyakorlatilag egy ultrakönnyű fokozat), nagyfejű karakterek, új pólók Duke…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.06.15 17:41:51
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
A Homár bár alapvetően támogatja a tartós javak halmozását, inkább eladná a szerveit, mintsem hitelre vegyen bármit. Aaront megcsapta a 0%-os THM szele, laptopot szeretett volna részletre, de a Cetelem formanyomtatványába nem fért be sem a két helyről érkező fizetése, sem a…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.05.17 13:22:50
Nem fogyasztóvédelmi Pulitzerre gyúrunk, naiv inviteles ügyfél mindössze (nagyon helyesen) pont akkor írta meg kurvaanyázós levelét, amikor elpattant a húr, úgyhogy aki nem bírja a csúnya, trágár szavakat, azoknak javasoljuk a kommentek olvasását. A történet banális, a…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.05.17 10:01:14
tugezőőr uuuii uuillö 2011.05.17 10:51:16
@Darren79: Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy kaptam már késedelmi büntetést, mert a bankom volt szíves két hetet tökölni, mire átutalta a lehívott összeget.
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
tugezőőr uuuii uuillö 2011.03.25 11:44:32
tugezőőr uuuii uuillö 2011.03.25 15:02:19
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: valóban, az angol verzió kicsit más volt. A kampány intróban lecserélték az élőszereplőket, illetve a szintváltásoknál is animációra váltottak. Az admirális videók megmaradtak, de szinte minden videót felére skáláztak át (160x100).
Vastagbőr 2012-re készülnek? 2011.03.25 09:31:00
A Nemzeti Konzultáció, a ráköltött 1 milliárd és sok ezer munkaóra mégis csak megérte. A közel 1 millió válaszadó 85%-a elutasította, hogy a gyerekek után szavazati jog járjon a szülőknek. Az utolsó pillanatban jött ez az eredmény, mert ez már szerepelt az…..