Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Plug

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Jack Plug 2010.12.10 13:17:37
„Húsz év – húsz kép” címmel jelenik meg a Playboy Magazin szeptemberi különkiadása, amelyben Demszky Gábor búcsúzó főpolgármester ledobja ruháit. A kiadvány Demszkyt a főpolgármestersége alatt megvalósult budapesti fejlesztések mellett kapta lencsevégre.…..
Úgy néz ki hamarosan vizsgálat indul a magyar csodaló, Overdose és felkészítő csapata ellen. A vasárnapi verseny videóit elemző csapat döbbenetes felfedezést tett: Overdose az ötödik lába miatt nyert. Egyelőre még nem tudni, hogy műtéttel vagy születési rendellenesség miatt…..
Jack Plug 2009.04.21 11:02:54
@BlueDeath85: szerintem nézz meg egy-két régebbi posztot, és olvass bele a kommentekbe. nem célunk profi photoshopokat csinálni, akkor még több embernek kéne magyarázni, hogy ezek árhírek.
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
A rockújságíró fura egy állatfaj, néha rájön a listázhatnék, és olyankor idiótábbnál idiótább toplistákat állít össze mindenféle szempontok alapján. Kicsit olyan ez, mint mostanában a facebookon annyira népszerű ki vagy? tesztek. A Rolling Stone nemrég összeszedte…..
เขากล่าวว่าพร้อมรับผิดชอบหากบ้านเมืองเสียหาย แต่มีความพยายามที่จะสร้างความเข้าใจผิด…..
Jack Plug 2009.03.20 18:09:53
@Ferdinand: eggyel feletted a fordítás. mindent nem csinálhatunk helyetted. a legfontosabb mondat ez: ซึ่งตนเองก็บอกว่าไม่ใช่แนวทาง
Egyre több helyen bukkannak fel az APEH ellenőrei: a héten a cipzárjavító boltoson kívül egy vízimentőt, egy vakot az utcán átsegítő férfit, és egy hajléktalant is egymillió forintra bírságoltak. Csütörtöki sajtótájékoztatóján az…..
Jack Plug 2009.03.20 09:37:11
@Herr von Kartz: rakjunk smiley-t minden mondat után? amúgy meg ott van egy igen helyes kis kacsa az oldal tetején. mi ez, ha nem figyelmeztetés?
Sokan még azon gondolkodnak, hogy milyen lesz az új 200-as, a SHITBREAKER előrelátó szerkesztői viszont már tudják, amit még csak néhányan sejtenek az országban: nemhogy euró nem lesz itt még jó ideig, de nemsokára nemcsak az új 200 forintos, hanem sokkal nagyobb címletű pénzek…..
Lángoló Gitárok Lánysikoly 2009.02.19 13:30:00
Rasmus @ Dürer-kert 2009.02.18. Úgy gondolom, hogy ezzel a koncerttel kapcsolatban sok cikk kezdődik majd úgy, hogy mekkora égés már a korábban Sziget Nagyszínpadon nyomuló Rasmus számára, hogy egy 600 fős klubban tud csak játszani, négy évvel később, ugyanabban az országban. Le…..
Jack Plug 2009.02.19 13:38:49
Biztos sokan gondoltak arra az idei Fonogram-díjátadóval kapcsolatban, hogy ugyan mi a rákért adunk díjakat külföldi előadóknak, akik talán még azt sem tudják, hol is van Magyarország, ha meg igen, akkor meg tojnak rá nagy ívben, egy ilyen díjra meg pláne. Minket is foglalkoztatott…..
Rendkívüli ülésén a kormány rábólintott az adó-, szociális és a nyugdíjrendszert több ponton is megváltoztató Gyurcsány-csomagra. A Parlamentben a miniszterelnök hosszú beszédében elemezte a helyzetet, és a tervezett változtatásokat. Az alábbiakban közöljük a beszéd…..
Rájár a rúd Michael Phelpsre. Nem elég, hogy folyamatosan megkérdőjelezik tehetségét, és doppingolással vádolják, néhány héttel ezelőtt még halálhírét is keltették, most pedig itt ez az új botrány. Egy olyan kép került nyilvánoságra nemrégiben, ahol Peking olimpiai…..
Március 9-én jelenik meg a legújabb Blind Myself-nagylemez, ami rendhagyó módon végig magyar nyelven szólal majd meg, így természetesen a címe is az anyanyelvünkön lesz, egész pontosan így hangzik: Budapest, 7fok, eső. Az egyáltalán nem vidám lemezhez jár majd egy DVD is, amin…..
Szerda este lezajlott Magyarország legrangosabb popzenei eseménye, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest. A Millenáris Teátrum színpadán tizenegy nagyszerű előadót láthattunk élőben fellépni, akik kiváló produkciókat mutattak be nemcsak a helyszínre meghívott több száz szakmai…..
A híres-hírhedt amerikai verzió után, Geszti Péter újabb kulturális-közéleti akciója keretében ismert és kevésbé ismert magyar előadók rappeltek az '56-os forradalomról. Szerkesztőségünk három hónappal a boltokba kerülés előtt megszerezte a lemezt. Kritika.Amikor már…..
Jack Plug 2009.02.12 19:36:58
@weedeki: szerintem előbb hallgasd meg a lemezt, aztán kritizáld speaket. ő egy nagy művész és igenis le a kalappal. mármint előtte.
A vietnami háborúról gyakorlatilag egy átlag ember annyit tud, mint annak idején negyedik gimnáziumban: azaz semmit, hiszen a történelem könyvben odáig már nem jutottunk el.  Ez a semmi kb. pont annyi lehet, mint amennyit e háborúban részt vevő katonák tudtak a háború…..
E heti gyűjtésünkbe fért új Gorillaz-demo, indietronica, Ingyenes Szemét Tudomány, ingyenes skandináv jéghegyzene, Állat Társulás, Nemis Rihanna, Lily Allen és a Kaiser Chiefs, Nagy Zenekarok játsszák Nagy Zenekarok számait, a Csodabogarak, vagy inkább egyetlen Csodabogár…..
Kéz a kézben próbál menekülni a gazdasági válság negatív hatásai elől a Burger King norvégiai leányvállalata és az ország leghíresebb black metál zenekara, a Dimmu Borgir.Bizony, az amerikai hitelpiac csődjének hatásai már a zeneipar területére is begyűrűztek. A…..
Január 9-11-ig volt stúdióban a Shrinebuilder. Ez még nem olyan nagy hír, de úgy már igen, ha elmondjuk kik a csapat tagjai: Wino (St. Vitus, The Hidden Hand - képünkön), Scott Kelly (Neurosis), Al Cisneros (Om, Sleep), és Dale Crover (Melvins), a producer pedig Toshi Kasai (Melvins,…..
Jack Plug 2009.01.12 13:53:48
Elképesztő hír kapott szárnyra a nyugati parti rap háza tájáról. Ugyanis Jay-Z produceri (és előadói) felügyelete mellett rap album készül az 1956-os budapesti eseményekből. Egyre több amerikai híroldal és PR ügynökség erősítette meg a hírt. Sikerült mikrofonvégre kapni…..
Jack Plug 2009.01.04 23:28:59
Jack Plug 2009.01.06 22:43:37
@Yann Le Pentrec: valóban, már többen figyelmeztettek minket erre a fontos tárgyi tévedésre. itt a helyreigazítás: shitbreaker.blog.hu/2008/12/19/nem_ertik_a_humort_a_magyarok
Nem bírok magammal. 2008-nak rögtön vége, én meg ahelyett, hogy számvetést készítenék az év lemezeiről, máris előre tekintek. Lehet, hogy a halászlé vagy a sör túladagolás miatt, de túl vagyok pörögve, hirtelen nem tudom milyen lemezt tegyek be, amivel az ünnepi és…..
Múltkor bemutattunk három új Óriás-számot, most pedig itt az első klipjük is, ami a Fát dönteni dalra készült, és természetesen rajta van a Jön. című lemezen is. Az albumot most szombaton (november 29.) mutatja be a zenekar a pesti Trafóban, és ott már kapni is lehet majd a…..