Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toony

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
25 évesen most eljutottam oda, hogy az első adódó alkalommal mennék ebből az országból, és vissza se néznék vagy 20 évig. Nagyon sok minden felhalmozódott bennem, és a mai nap találtatott alkalmasnak arra, hogy kifakadjak. Olvasgatva a neten elém ugrik a cikk: Dzsudzsák…..
 Maglód városa mintegy 56 millió forinttal tartozik a Gyömrői vízműnek. Utóbbi ennek okán csőd közeli helyzetbe került, veszélyeztetve ezzel Ecser és Gyömrő lakosságának ivóvíz – ellátását. Maglód ezt leszarja.Adva van három Budapest melletti település: Ecser,…..
Müszi Körkapcsolás 2009.07.01 14:25:00
Minden idők egyik legegyszerűbb posztja következik. Olyan egyszerű, mint a honi futball maga.Körkapcsolásunk első helyszíne Szombathely: Egy nappal az Irtis Pavlodar elleni Európa Liga mérkőzés előtt a haladás ügyvezetője a következőket mondja: "Még nem állapodtunk meg egyik…..
 Nekem ebből elegem van Elnök Úr! Miért kell Önnek folyton politikai kinyilatkozásokat tennie? Értem én, hogy Ön másként értelmezi a Köztársasági elnöki pozíciót, mint tették azt elődei, de azért olykor belegondolhatna abba, hogy mit és hogyan mond! Nem hinném, hogy…..
 A januári fizetésükből csak előleget kapnak a Malév dolgozói. A többit meg majd valamikor. Persze „kamatostul”. Hogyne.Már akkor halálra volt ítélve a Malév, amikor kiírták a privatizációs tendert, és azóta a helyzet csak rosszabb lett. A magyar kormány…..
Müszi Pista, Te drága! 2008.12.14 12:52:00
 Hogy a jó ég áldja meg Gaskó István vasutas szakszervezeti vezetőt! Nem hordott a hátán a föld még egy ilyen emberközpontú, utasbarát, igazán szerethető embert! A Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke azt találta mondani, hogy az elmúlt 10-11 hónapban mintegy…..
Müszi Lopás itt, lopás ott 2008.11.27 14:40:00
 Aki pozícióba kerül, az lop. Vagy előbb – utóbb lopni fog - mondják ezt sokan. Mert hát lehet valaki becsületes, lelkiismeretes és talán még jó szakember is, de ha egyszer belekerült a politikai mókuskerekébe, akkor ott napról – napra nagyobb a kísértés, nehezebb…..
Müszi Az SZDSZ megszavazta... 2008.11.26 20:11:00
 Hosszas huzavona, tanácstalanság és vita után a Szabad Demokraták Szövetsége mégis támogatni fogja a Parlamentben a jövő évi költségvetést – közölte Fodor Gábor az ellenzéki párt elnöke. Persze csak az ország érdekei miatt.  Néhány héttel ezelőtt a…..
 Albert Györgyi halála után nem az volt a kérdés, hogy jelenik – e meg róla könyv, hanem az, hogy mikor? Viszonylag alacsony oddsra adták volna a fogadóirodák az „egy hónapon belül megjelenik” lehetőséget, de talán ennél is nagyobb sansz volt a…..