Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezazt

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak annak ad a földesúr, aki befogja és együttműködik. A Nemzeti Együttműködés Rendszerére hivatkozva fenyegetett a fideszes képviselő. A vágatlan felvétel tartalma durvább. Leplezetlenül és bevallottan politikai alapon osztja a támogatásokat a fideszes képviselő, Balázs…..
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
Elmesélem, hogy miképp lett új kulcstartóm. Rühelltem, amikor 2002-ben a Fidesz kampányjelvénnyé fokozta le a kokárdát. Ízléstelen ötlet volt. Ha már önpecsételésre akarták buzdítani a szavazóbázist, lehetett volna a pecsét bármi, piros-fehér-zöld szívecske, vagy mondjuk Orbán Viktor az én…..
ezazt 2009.03.13 00:32:59
Aki úgy érzi, hogy kisajátították a régi nemzeti jelképeinket, az az illető nem használja a saját nemzetének jelképeit! Kínai piacon vetted a ruhádat, vagy a párizsi divat szerint öltözködsz? Valószínűleg igen! ...mert roppant kevés embert ismerek, akinek legalább van otthon egy díszmagyar bármilyen ruhadarabja! És még kevesebb, aki el is dicsekszik vele, hogy az mennyire szép, és mennyire szereti! Mindenki kirakhatja a zászlót az ablakába, USA-ban az udvarukban húzzák fel, de európai országokban is sokkal többen használják a nemzeti jelképeket, a zászló az alap mindenhol, mondhatni nacionalistább országok vesznek körül minket, akik büszkék a nemzeti jelképeikre... Itthon meg speciel a jobbosok használják főleg, egy átlagember, vagy egy liberálisabb esetleg egy kommunista rendszerből átprivatizálódott személynek derogál a magyar zászló, legszívesebben vöröset látna, mint amiben élt anno!

Ergó nem érzem, hogy ki lennének sajátítva a nemzeti jelképeink, tessék többet hordani, attól még nem leszel fideszes! ...na jó a rendőrjeink lehet, hogy agyonvernek, mert nekik és vezetőinknek nem tetszik egy régi történelmi árpádsávos, vagy egy szimpla magyar zászló, mert nem büszkék ezekre, nem is hordják, nincs is nekik, csak amikor az öltöztetőjük ráadja az ünnepeknek titulált, valójában aktuálpolitikai megemlékezéseken... és ők képviselnék az országot, és a magyar állampolgárok jogait. Ez a vicc! Miért ne lehetne az összes MSZP-s embernek a házára kitéve 3db magyar és árpádsávos zászló? Vagy Demszkynek? Miért nem rakja ki? Nem tartja magyarnak magát? ..mert akkor ne is élősködjön itt, menjen külföldre, aminek tartja magát...
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
ezazt 2009.02.06 02:46:07
Az utasok eltüntek (vagy kint sielnek még a pályán az éjszakában), de senki nem látta őket, a fényképek megsemmisültek, a szerződés szintén megsemmisült, az utasok szerződése is megsemmisült, a buszos utaslista, és a sofőröket is meg kellett semmisíteni, a mentősök megfagyhattak odakint, az irodát EXIT-ről ENTRANCE névre keresztelik hamarosan, aminek a vezetője P. lesz, aki G.-re keresztelkedik át, és plasztikai műtéteken kell, hogy átessen, mert mindenki felismeri a fejét, címet is változtat majd, honlapot leszedik, és új design lesz, és tényleg 3 alkalmazott lesz a régi-új cégnél, mondjuk nem minimálbéren, mert az gyanús már az APEH-nak...
..kis magyar valóság...Ez a magyar jövő! Ide viszik az országot az értelmiségiek, valójában barmok!

Persze a bemószeroltak száma is nőtt:
1. posztban: a buszsofőrök, mert több utast akartak szállítani, a kressz biztonsági előírásait felrúgva! (fel is rúgták a biztonsági előírásokat!), és velük együtt a saját buszos cégük is természetesen, ezen kívül természetesen az EXIt, és P. lett bemószerolva, valamint a fiktív, és feketén foglalkoztatott munkatársak lettek bemószerolva.
2. posztban: a francia rendfenntartók!
3. posztban: egy jó nevű francia utazási cég lett meggyanúsítva!
4. posztban: maga az 1-3-ig terjedő poszt írója lett bemószerolva (bár valójában csak 1-2-ig terjedő, mert a 3-as posztot más írta, az még nem lett bűnbak, bár lehet, hogy maga P., akkor mindegy, mert már az első posztba belekerült) Ezen 4. poszton belül még a Homár is be lett mószerolva: "hamis és egyoldalú közlésetekért"

Valójában P. egy jogász aktakukac dr. aki viszont meg fogja találni és ki fogja mondani az igazságot a Magyar Államra felesküdvén!, hiszen talán tanult valamit az egyetemen, és nem csak melegedni járt oda, így idővel előkerülnek a megfagyott mentősök tetemei, előkerül az 51 ember közül is pár ember talán, hacsak a 2 buszsofőrrel együtt nem lesznek öngyilkosok, és a szakadékba vezetik a buszt visszafelé, netán előkerül 2-3 photoshopolt fénykép, ahol minden rendben van a szállással, előkerül a francia utazási céggel kötött szerződés módosított változata is, és természetesen a módosított buszutaslista is, mint bizonyítékok, hogy ez az egész valójában nem is történt meg, csak véletlenül került bele a google adatbázisába az utókornak... ja, a francia síparadicsom lakóit, és rendfenntartóit is el kell tüntetni, ami viszont már kemény meló lesz az "i-gazság" megvédésénél, de semmi sem lehetetlen ha pénzről/profitról van szó kis hazánkban... Első a zsebem megtömése, bárki más ember meg le van szarva!
Kövekezzen a sítáboros horror harmadik, egyben remélhetőleg befejező része. Úgy tűnik, a szervező Exit utazási iroda munkatársa átbeszélte a sítáborban résztvevő magyarokkal a problémákat, és miután kiderült, hogy a problémákat a franciák okozták, ezentúl igyekeznek…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
ezazt 2009.01.25 20:44:54
Ez is a csillagok együttálásából adódhatott, gondolom Pistabá elszomorodott, mert minimálbéren, feketén alkalmazzák az M6-os építése közben, így poénból kipróbálta milyen elvágni egy arra menő vezetéket, szerintem részegen bebaszva fekszik egy árokban, és nem érti, hogy miért nem veszik észre, hogy elvágott egy vezetéket, arról meg nem is hallott, hogy elment a T IP vonala, max. a telefonja nem működik... A központban pedig a rendszergazdák hazavittek 2-3 routert, mert úgyis válság van, lehet, hogy csődbemegy a T, így otthon azért valamivel kellene routoltatni a csomagokat... az orosz gáz már megérkezett, de a villanyt lenyomta poénból a kedves áramszolgáltató, így még több user esett ki a hálózatból. Lehet, hogy 1-2 köztisztviselő akart volna netezni, de a T az állami cég, gondolták biztos szar megint, hagyjuk a fenébe... A T vezetője is észrevette, hogy elment a netje, így gondolta, hogy felhívja a kollegákat, de nem érte el a telefonkönyvet, mert az a neten van, és különben sem működik a VOIPos telefonja, így inkább elmegy csajozni, ahelyett, hogy azon izgul, hogy miért nem érhetőek el a kollégák... Egy-két köcsög usernek, és bankásznak meg nem érdemes netet szolgáltatni, menjenek el ők is csajozni... Valójában a hazai informatikusok csődöt mondtak, Dos támadás nélkül, Józsibával karöltve sikerült lebénítani a T hálózatát! Nem kell ide ész, csak 1db csákány!
ezazt 2009.01.25 20:51:43
@gery:
Hát azért olyan nagyok, és olcsók a huawei-es eszközök, mert mindegyik switch dobozában 10db Kínait is importálnak?