Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEC

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
NEC 2010.04.22 14:30:30
@Cevys: sajnos eleg egy radikalis idiota csoport, hogy kinyirjon
NEC 2010.04.22 14:31:28
@histar007: imadtam azt a reszt amikor Isten egy buddhista hianyos fogu vizilo volt :)
NEC 2010.04.22 14:35:04
@histar007: "Amúgy meg miért kell poénkodni bármely valláson egyátalán? Mert vicces?"

a fenyevok egyhaza vicces.. es a fanatikusok is...

a Family guy-ban is vicces Jezus
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
- Hány Sinkovics Gábor kell egy villanykörte kicseréléséhez? - Tíz. Az új körte becsavarásához elég egy is, a többi kilenc meg közben arról írna, hogy mennyivel jobb volt a régi. innen Szokásos bajnoki összefoglalónk ezúttal idő hiányában rövid lesz, és kellemesen…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
Idén tízéves a Totalcar, és ez a jubileum tökéletes okot nyújt számvetésre és tervezésre. A jövőképhez azonban kellőképpen ellazult testre, lélekre és agyra van szükség. Ezért csoportosan elvonultunk Tiszafüredre, hogy a helyi wellness-központban (tudják, a wellness az, ahol…..
NEC 2010.02.19 11:44:30
@Krisi:
az orak tenyleg cool dolgok, en 2 eve estem bele egy Panerai-ba .... azota tudom ertekelni az orakat...minden reggel jo erzes ranezni
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..
NEC 2010.01.07 12:40:27
@szakállasbácsi:

ir egy blogot, nem kotelezo olvasni... egy blogger nem tolakodo, ikabb az olvaso kukkol bele az eletebe , mert O nyitva hagyta az ablakot... nem kotelezo benezni
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.  Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak…..
NEC 2009.11.11 11:30:04
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
NEC 2009.10.29 11:12:13
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Volt, van egy borok a hiperből sorozat itt az Alkoholistán. Mostanában el-elmaradnak a nagyszámú hiperes borélmények – részben talán a neon-próba miatt is. Mindenesetre pár cikk erejéig én is megpróbálom feltámasztani ezt a rovatot, legalábbis olyan borokat ajánlani, amiket…..
Csütörtökön közli a Ferrari, hogy ki vezetheti a szezon maradék versenyein Massa, illetve Badoer autóját. Két esélyes maradt, a Force Indiával a hétvégén majdnem nyerő Giancarlo Fisichella és a BMW távozása miatt évvégén munkanélküli Robert Kubica. Mindkettőnek…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
NEC 2009.05.04 14:31:49
@gastro vazze: ok mar nem lesznak gyorsak... majd a mostani ifik, serdulok... ok mar minden nap jegen vannak, akar 2szer is...az a tuti
NEC 2009.05.04 14:42:34
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
NEC 2009.05.04 08:43:51
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..