Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naughtyL

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bon Magazine úgy gondolta, a napcsókolta bőr nem kíván színes fürdőruhát. Csak feketés és fehéret választott a koncepció szerint a stylist, Anais Pouliot modell pedig belehelyezkedett a történetbe. Benny Horne fotózta. Szereted a klasszikus színeket a…..
Az előző részben túl sok lényeges nem történt, Marnie testébe beköltözött egy igen mérges spanyol banya szelleme, Jézuskát meg kígyóval maratta a sajtá nagyfaterja, ja, és Eric megcsinálta Sookie-t, akit ha jól számolom, már három szereplő is megdugott, és hol van még a…..
Na, kérem szépen, visszatérnek a hogyvoltra a falusi vámpírok és a vidéki vérfarkasok, ha minden igaz, ebben az évadban kistérségi boszorkányok is csatlakoznak az amúgy is felhígult cirkuszhoz (párducember, ne már) aminek az előző évada úgy ért véget, hogy a vámpírkirályt…..
”Közkívánatra” megint van Alias hv, jöjjön hát a sorozat legjobb (és egyetlen hiányzó) évadja a hogyvolton. Lena Olin for president! Az évadzáró cliffhangerben megtudtuk, hogy az Ember nem Khasinau, hanem egy nő, aki „majdnem harminc éve” nem látta Sydet,…..
hogyvolt Tudorok 4x05-4x06 2011.03.08 12:28:00
Edward ismerteti a Kata előéletét felfedő levél kellemetlen tartalmát Henrikkel, aki egyelőre nem őrjöng, elvégre a celebekről gyakran pletykálnak mindenféléket. Azért a vizsgálat nem marad el, és amíg tart, a kiskirályné szobafogságra ítéltetik Lady Rochford társaságában.…..
Lassítva repül a golyó, majd a farkas elé vetődő Ericben landol. A szőkeség a belőle szivárgó V csábításával, majd erőszakkal próbálja vallomásra bírni a vadat, de az nem köp főnökéről, így csúnyán kiszívják a nyakát. Átlagos éjszaka ez. A helyzet Jacksonban sem…..
A Bill szájából kikandikáló szőrös fül, valamint annak ordító (egykori) tulajdonosa arra enged következtetni, hogy a vámpírok bizony jóval erősebbek a vérfarkasoknál, akár többet is lazán lenyomnak egyszerre. A csurom vér férfi épp az utolsó vicsorit készül kezelésbe…..
Ott tartottunk, hogy Sookie addig elmélkedett a mosdóban Bill váratlan lánykérésén, hogy mire visszaért az asztalhoz, már nem volt kinek igent mondania. Jason, a túlbuzgó idióta sikeresen kivégezte Eggst, megoldva ezzel a fiú súlyos lelki válságát. Bon Temps lakossága tehát csak…..
Itt még szerencsére alig van felhő és 24-26 fok között mozog a napi max hőmérséklet, hallom otthon sajna már kissé hüvösebb van...De így lőttem pár képet a szikrázó napsütésben Orsiékkel a városban.A Római Magyar Akadémia épülete a Borromini tervezte Falconieri palota, az…..
naughtyL 2010.10.10 19:29:31
naughtyL 2010.10.10 19:30:34
Szikrázó napsütésre ébredhettünk ma itt. Ezt kihasználva délután elmentem megnézni a Lateráni Szent János bazilikát (San Giovanni  in Laterano), ami " minden templom anyja és feje", az ökumenikus anyaegyház. Mint megtudtam, régebbi és magasabb rangú, a Szent…..
Marci Rómában Első benyomások 2010.09.16 20:06:00
TémákSok a motor az utakon. A parkolóhelyeket is sokszor nekik festik fel.A metróhálózat lepukkant, ehhez képest a mi piros metrónk tiszta Svájc.Építészet: hát igen, ezt nehéz leírni szavakkal, h milyen látni szakmánk toposzait, amiket folyton emelgetünk. Sóhajtoztam ma…..
Marci Rómában Benvenuto a Roma 2010.09.16 00:53:44
Ma (naptárilag tegnap) este 8-kor felszállt a gépünk, melyet kis híján lekéstünk. Ha költői akarnék lenni, azt mondanám, az utolsók közt szálltunk be, de igazából csak simán utolsóként. Viszont az út aztán rendben volt. A szállás is teljesen korrektnek tűnik. Mivel…..
Negyedik fázisú, áttételes gyógyíthatatlan Budapest-mániában szenvedek, ez köztudott. ...De pár óra múlva indulok Rómába, eltölteni egy félévet a Sapienza egyetemen. Ezen a blogon követhetitek majd kalandozásaimat, amit igyekszem naprakészen tartani, és minél átfogóbb…..
Az ABC jó szokásához híven idén is feltolta egyik sorozata nyitójelenetét a netre, és nem is geobannolta, így Neoprimitív nevű olvasónknak hála (ő szólt hajnalban) most mi is megmutatjuk a cold opent. Figyelem, Firefox alatt nem biztos, hogy megy a cucc, de Chrome, Safari és Opera…..
Jön a Weeds újabb évada, és ahogy azt már megszokhattuk a harmadik etap óta, Nancy megint nem marad egyhelyben, sőt, de ezúttal nem a hatóságok, hanem egykori szeretője elől kell menekülnie, mert ugye Shane fia kinyírta az exfeleségét vagy kit. A trailer nekem felidézte az első…..
Kipróbáltuk a csak webkettőre alapozott hírezést, de hálistennek kudarcot vallottunk, így hétfőtől megint lesz rendes hírblokk reggelente, a megszokott 9:30-as időpontban (amikor éppen nincs fesztivál valahol az országban, ahol a sárban fetrengünk). Mazányi kolleganő kedvéért…..
Az HBO jóvoltából a Comment:com idén először képviseltette magát azon a televíziós fesztiválon, amiből eddig ötvenet már rendeztek nélkülünk, és amihez fogható nem nagyon van másutt. Olyan legalábbis nincs, amin nem a vásári jelleg és a portéka elsózása, hanem a…..
Egy karakán hős nem elég a sikerhez, kell hozzá az ellenpólus, a fehérhez a fekete, és így tovább, ettől lesz dráma a dráma. A 24 nyolc évada nem szűkölködik a karakteres rosszemberekben, beépített szemét dögtől a féregként viselkedő elnökig volt itt minden, mint a…..
Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat főszereplője eddig sem keresett rosszul a nevettetéssel, hiszen epizódonként 850 000 dolláros fizetést kapott, amivel a mostanában legjobban fizetett tévészínésznek számított. Új szerződése értelmében mostantól…..
Vagy nem? Tessenek kommentelni...
hogyvolt Skins 2x02 - Sketch 2010.04.07 11:00:00
Lakótelep. Egy csúnya lány, a rész címadója: Sketch, lesi nyál csorgatva Maxxie reggeli öltözködését a szemközti lakás ablakából. A lány szobájában a falakat Maxxiet ábrázoló fényképek borítják, az asztalon egy napló, benne vezetve Maxxie napi tevékenysége és egy…..
Maxxie egy templomszerűségben táncol két haverjával. Sokat edzhet a srác mostanában, mert mintha az előző szezon óta kicombosodott volna kissé. A tánc végeztével érdeklődve kérdezi a nézőtéren ülő Tonyt, hogy tetszett-e neki az előadás, ő azonban nagyon zavartan viselkedik,…..