Regisztráció Blogot indítok
Adatok
white_widow

17 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP10 kivégzés EVÖR 2010.09.17 07:45:00
Az Empire Online adatbázisának böngészése közben aranyra leltem, hiszen a szerkesztők egy TOP50-es kivégzés listával foglalták össze a filmgyártás erőszakos jeleneteit. Bár Hannibal doktor úr kilógatós-belezős akciója, az Alien, vagy az Oldboy című filmek úgy önmagukban,…..
Bizonyos nézetek szerint a hangos buliknak a pusztában a helyük, de semmiképpen nem a belvárosban, ahol a pihenéshez való jog a dolgozó polgárok sajátja. Annyi bizonyos, hogy az első illegál partik szervezőit nem a budapesti kerületek csendrendeletei motiválták, hogy rendezvényeiket…..
white_widow 2010.09.10 12:53:40
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ez nem a Hármashatár sajátja. Dunaharasztiban a vége felé már olyan volt körbe nézni, mint mostanában a Hajógyárin. Riga-lánc nyakban, mellcöcögtetéses tánc, hónaly-retikül, jó esetben egy kilógó kutyafej...
white_widow 2010.09.10 12:55:50
 Szia Tibi! Megpróbáltam írni egy modoros stand-up-ot. http://csetneki.blogspot.com/2010/08/modoros-stand-up-komedias.html Üdv! Sanyi   Jó estét kívánok, szevasztok, Puskás Ödön Csaba, azaz PÖCS vagyok. Tényleg így hívnak, ilyen hülye nevet nem talál ki csak úgy az…..
white_widow 2010.08.18 11:04:56
@Gournoddam: Badár Sándor és már egy ideje tolja
-Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti?  -Mit olvasol, Jancsi bácsi? Csak nem a kettős állampolgárságot? -De bizony, édesapám. Komolyan, ezeknek semmi se drága... már megmondtam kilenc éve is, hogy ez nem más, mint játék a tűzzel. Hogyan…..
white_widow 2010.05.27 15:32:08
Egyben Van Tibi!

@realcarlos: Ha valaki, akkor te értheted.
Azon kevés hülye közé tartozom, akiket érdekel a magyar foci, és akik kijárnak magyar bajnokikra. Sőt, várom a hétvégét, hogy kedvenc csapatom a pályára lépjen. Annyira egy debil állat vagyok, hogy még az NB2-ben is utazom 180 km-t Felcsútra, hogy aztán egy ketrecben végignézzem…..
white_widow 2010.05.22 11:49:35
Ismét ugyanannál a bábaasszonynál csúsztak bele egy újabb életveszélyes esetbe. Még mielőtt a torkának ugranánk, az ugyan csoda, hogy még praktizál, de ha teszem azt, az elmúlt 3 évben is ezt tette, és nem volt róla egy hír sem, akkor a komplikációk száma egyáltalán nem…..
white_widow 2010.05.21 13:12:49
@Gurney Halleck: Kérlek, mondd azt, hogy ezt a balul sikerült szelekciós elméletedet csak viccnek szántad. Annyira félek, hogy nem...
Testimese Rózsaszín 2019.05.19 11:10:00
Bevallom: roma csajt még nem dugtam. Egyszer egy gyanúsan szolizott leszopott, de mentségemre szóljon: ki voltam ütve. Amsterdam gyönyörű város. Nappal is van látnivaló, de az este az igazi. Kigyúlnak a fények - igen, a piros lámpácskák. Több kisebb piroslámpás rész is van, no…..
white_widow 2010.05.20 10:49:52
Nem gondoltam volna, hogy indulhat ilyen szarul egy nap... (Több éves sztori, de én ma szembesültem a tényekkel.)Egy félnótás, semmirekellő "art" mozis banda pornót forgatott a Hősök terén. Nem rendhagyó eset, hisz pornóban a világ elitjéhez tartozunk, de gondolom…..
white_widow 2010.05.05 16:33:29
@gitáros: Azért kedves barátom, mert mint írtam is, eddig nem tudtam róla. Így csak most húzott fel. Ez meg egy ilyen blog. Felhúz valami, leírjuk, büntetünk, függetlenül attól, hogy friss hír-e vagy sem...
white_widow 2010.05.05 16:39:26
@elég.volt: és vajon ugyanígy éreznél akkor is, ha épp a gyerekedet tolnád arra a pótkerekes biciklin?
Van néhány viselkedésminta, amit illene magunk mögött hagyni, ahogy elbúcsúzunk a gyermekkortól. Ideális esetben ugyanis a növekedés kéz a kézben jár a fejlődéssel, és fenekünk földtől való fokozatos eltávolodásával párhuzamosan a fejünknek is messzebb kellene…..
white_widow 2010.05.05 11:51:40
@martong: Rav4
Régóta próbálom megfejteni azoknak az embereknek az észjárását, lelkivilágát, akik nem valami mellett, hanem valami ellen köteleződnek el. Foglalkoztunk már számos közlekedéssel, autózással kapcsolatos "vádponttal", és mindig feltűnt néhány kommentelő, akik - a…..
white_widow 2010.04.27 10:41:05
@Rékuc:@Amphiprion Ocellaris:
A blog alapelve, hogy mindenfajta túlgondolás nélkül írjunk azokról a bosszúságokról, akut problémákról, amik napról napra szembe jönnek velünk. Tesszük mindezt függetlenül attól, hogy ez lerágott csont-e vagy ép aktuális, megvitatásra érdemes téma. A mai poszt kapcsán maximum az "öncélú" jelzőt vagyok hajlandó elfogadni, de hát a blogolás egy ilyen műfaj...

Tavasztól őszig zömében bringával járok melóba. Ezen kívül és néha belül sokat autózom. Engem érdekel a téma, mert saját bőrömön érzem az alapvetően kulturálatlanságunkból táplálkozó feszültséget.

Hány komment? – Nem érdekel!
Pár értelmes, elgondolkodtató, az enyémmel néha még össze sem egyeztethető gondolatért szívesen adok 100 anyázósat.
Végignézve az eddigi posztokat rádöbbentem, hogy baromi sok az autózáshoz köthető téma. De mit tehetünk, amikor kibaszott sok hülye van az utakon? Reggel beülök a kocsiba ötlet nélkül, mire kiszállok, vérlázító dolgok sora várja, hogy poszt szülessen róla.Balatoni…..
Görényhajnak nevezzük azt a napjainkban reneszánszát élő hajszobrászati trendet, melynek célja egy tengerészgyalogos fején kedélyesen sütkérező görény (mustela putorius) képének minél tökéletesebb megidézése.Rendszertani és evolúciós szempontból talán az az elmélet…..
white_widow 2010.04.13 14:31:32
@nosferato: Miért a fül? Legyen az orrhegyen vagy szempillán táncoló hajszál darabka...
Mindig is csodálattal vegyült értetlenséggel éreztem azok iránt, akik mások nyomorának premierjére jegyet váltanak. Csodálatot mondtam, nem véletlenül, mert az, aki a napi rutinját képes félbehagyni és tunkolni indulni egy olyan infó hallatán, hogy "Karcsit a…..
Álljon most itt egy összefoglaló mindazokról, akik egy levegőt szívnak velünk, a kulturális különbségek mégis élhetetlenné teszik őket. Vegyük számba az igazi állatokat!Mit érdemel az alvás intézményét magasról leszaró, kukorékoló kakas?Mit érdemel a molylepke,…..
FELTÖRTÜK A BÜNTI BLOGOTMert megelégeltük hogy eggyesek azthiszik, mindenben igazuk van, és mások fölött itélkezhetnek. Ezért a Z1HACK3RCREW (rulz) rögtönítélő Tanácsa úgy döntött 12 igen, 2 nem szavazattal és 1 tartózkodással, hogy szétbasszuk a szar blogotokat, hülye kis…..
white_widow 2010.04.01 10:33:00
@Interstellar Overdrive: Szásztéjnöböl. Vigyázz a helyesírásra!
white_widow 2010.04.01 10:47:58
@the játszótér: Zenetagozatos vagy? úúúúú...
Állítólag ott mindenki ratyi, vigyétek csak a lányokat nyugodtan.:)
white_widow 2010.04.02 11:11:05
@Flashy7: kösz, jövőre ugyanitt...
Az egész história kicsit olyan, mint a paraszolvencia. Talán annyi a különbség, hogy itt konkrétan kifizeted az áru/szolgáltatás ellenértékét, mégis te érzed magad kellemetlenül a borravaló miatt. Nem az, aki teljesen jogtalanul tartja még a markát,…..
white_widow 2010.03.31 09:40:04
@shenk: Add meg a címed, majd kiderül mennyire vagyok nyámnyila...:)
white_widow 2010.03.31 10:09:57
@vizsla74: Te csinálsz ilyet, mert nagyon meggyőző vagy és mennék egy fehérövesre!...
white_widow 2010.03.31 14:37:00
@green-eyed: Ott van az! Álló este pia-köröket ittak... 7 unicum, 7 csapolt Sárkány.
Ismert változáson ment át a kéregetők pofátlansága az elmúlt 10 évben, a Fedél Nélkül igényesebb kiadást élt meg, hiszen már évek óta csak egyetlen példány van a kéregetőnél, annyira világos lett, hogy nem azért kap pénzt, mert ad valamit. Már gesztus sincs benne arra,…..
white_widow 2010.03.29 12:24:06
@qwerti: Milyen igazad van. Na, majd ősszel!
Egy átlagos, aktív felnőtt hétköznap vakulásig dolgozik, hétvégén pedig kintlévőségeit próbálja behajtani: párkapcsolatát rendezi, gyereket nevel, pihen... Ez így lesz egész addig, amíg Fekete Gyula "Kék sziget"-ben leírt valószerűtlen és idealista utópiája…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
From: Vas Piroska Date: 2010/03/21 Subject: A Mi Hétvégénk után To: Hegedűs Dezső   Kedvesem!   Megkezdem levelem írását, mint rózsa a nyílását!   Még mindíg beleborzongok, ha eszembe jut a Szombat Éjszakánk! A végtelennek tűnő, Csodás Összefonódás és…..
white_widow 2010.03.25 14:56:25
@kridli: @mailvadasz:
Én is kiszúrtam. Nem azért, mert a szemantika a hobbim, hanem mert tudom, hogy milyen az, amikor egy haver a másiknak küldi az előző esti sztorit, persze úgy, hogy kihagyja/átírja a rá nézve gyengeségnek tűnő részeket. Tehát csak azt hagyja benne skiccben, amiből az jön le, hogy privát levelekben ő kőgeci, a csaj meg még így is teljesen készen van.
„Jól esik, hogy Te is kimondtad, holnap is jövök dugni!” helyett „Sosem hívsz, de holnap is jövök dugni!”

Ebben is valami ilyesmit kerestem és hosszasan elgondolkodtam, hogy vajon mi a faszt jelenthet, hogy átírta az "írj"-t "telefonálj"-ra. A mailezés vajon már szerelem?...

Ellenben így rájöhettünk, hogy Dezső újra begépelte az egészet, azaz levelezésben a konzervatív iskola rabja és nem ismeri a ctrl c, ctrl v adta lehetőségeket…
white_widow 2010.03.25 15:00:41
@misbelief: mindenki rögtön közös ismerősöketz keresés...:)
Egyáltalán nem szeretnék úgy járni, mint Rékasi Karcsi, akinek állítólag huncut bújtatott reklámok miatt kellett repülnie a Barátok Köztből, de a téma felvezetéséhez muszáj megemlítenem, hogy ínyemre vannak az elősütött péksütemények. Fogyasztói…..
Múlt héten folytatásos tele regény formában megkezdtük a feltárását azoknak a bosszúságoknak, amelyek bár a vérlázító, a legbékésebb embereket is vérnyúllá változtató bűnökhöz képest bágátelnek mondhatók, ezáltal külön posztot nem érdemelnek, de szó…..
Itt a tavasz, tombol a tipikus fesztivál előszezon. Szépen csepegtetik az első hivatalos információkat a fellépőkről; fikázzuk, bármi is lesz a végleges line up a nagyszínpadon, fesztiválidőpontok alapján tervezgetjük a nyarunkat; reménykedünk, hogy idén nem fog szakadni az eső…..
white_widow 2010.03.18 14:28:39
@Sixx! Anyád is nyugger?:
Valahogy olyan vagy nekem, mint A hét mesterlövészben Harry-nek Chico: ha sokáig nem jössz, hiányzol...
Mindamellett, hogy csodás, színes, szeretetre méltó világunkban számtalan dolog BASZHATJA FEL agyunkat, a mindennapok apró bosszúságainál nincsenek "csodásabb" pillanatok.Most nem politikával, idióta celebekkel, rosszindulatú / erőszakos / figyelmetlen vagy csak…..
white_widow 2010.03.10 10:08:41
@jó lujza: Teljesen jogos! A lepke rakja a petéket, az abból kikelő pondró csak szarik. Így már az "élet apró gusztustalanságaiba" is befér a példa. Váljon virslivé, ezt kívánom neki!
white_widow 2010.03.12 15:05:38
@nosferato: Azt tudtad, hogy a pillangó életének csak töredékét tölti pillangó képében?...
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..