Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostjönatutituti

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Magyarországon töltött két hetemben, madriszi bajtársunkhoz hasonlóan én is főleg a torokgyíkkal hadakoztam, Isztambulba visszatérve a már régóta esedékes jó öreg harcifosást is sikerült  kikapni. Így a hétvégén nem mertem eltávolodni a klotyó 5 méteres…..
Oh YESSS….Isztambul nem okoz csalódást! Kb. két hete toljuk itt, de nagyon komolyan odatesz a hely, azt kell mondjam! Még így télen is megy a pörgés ezerrel, hogy tavasszal mi lesz itt, abba már bele se merek gondolni… Na de hogy majd értsük is, miről beszélek, lássuk hogyan is…..
Amikor alig két hónappal ezelőtt összeültünk egy cigiszagú kávézóban, nem tudtuk még, hogy hová fog vezetni a három blog, azaz az Addict, az Appleblog és Plastik média vérszövetsége, a Pakli. Csak azt tudtuk, hogy csapatban játszani jobb, pláne ha mindenki passzol, és nem…..
Ahogy mondani szokás, Géza fiatal volt és kellett neki a pénz. Persze, ha meg akarnánk érteni, hogy miért vállalta el ezt a munkát, mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a pénzen kívül, az majdnem ugyanakkora súllyal esett latba, hogy jó sztori lesz a haveroknak. Ugyanis Géza egy…..
Géza rutinos fesztiválra járó ember hírében állt. Néhány éve, amikor Hegyaljára ment, gondolta itt a remek alkalom új sátrát felavatni, amit leárazáson vett a madaras tecsóban. Már önmagában is meglepő volt, hogy Géza a szervezetébe bevitt nagy mennyiségű szesz hatása alatt…..
Urbánus Legenda Egy klasszikus 2009.03.05 19:53:00
A mostani poszt egy régi klasszikus városi legenda lesz, amelyet nem kisebb személy, mint Cseh Tamás énekelt meg, és mivel klasszikustól idézek és tőlük ugye csak pontosan... Néhány lepedőt összekötve leeresztettünk a földszintre, és egy Ica nevű nőt így húztunk fel.…..
Urbánus Legenda öi 2009.03.05 19:42:00
Találtam, - vagy sokkal inkább - megtalált engem egy igen ideillő Örkény idézet, az egyperceseiből. Persze nem kívánom a történeteimet Örkény István magasságába helyezni, de azért egyszer nem lenne rossz felnőni a mesterhez. Az idézet pedig: "Az anekdotában, mint tudjuk,…..
Egyik este ültünk egy kellemes kockás terítős krimóban a cimborákkal. Gáza egy bécsi szeletet rendelt, Zádor brassóit, mi többiek meg maradtunk mindenféle söröknél. Nem kellett sokat várniuk, meg is érkeztek az ételek, mindkettő meglehetősen étvágygerjesztően nézett ki, de a…..
Most kaptok egy klasszik városi legendát. -szerk Az egyik barátom barátjával, Gézával történt egy házibuliban. Természetesen ő is annak az elvnek büszke élharcosa, hogy a legstílusosabb késve és lehetőség szerint hullarészegen megérkezni egy buliba. A tökéletes entré…..
Urbánus Legenda Trippin' 2009.02.19 17:11:52
Gézáról egy volt csak bizonyos a róla szóló történetek fényében: nem veti meg a tiltott tudatmódosító szerek használatát. Épp egy ilyen estét rendeztek barátaival, de valamiért a társaság nem volt túl jó aznap, ezért az este egy váratlan pontján Géza úgy döntött, hogy…..
Urbánus Legenda Ez nem aaaz 2009.02.10 23:08:00
Egy 8-10 főből álló kisebb baráti társaság, fiúk-lányok vegyesen, egy kellemes júniusi hétvégén lementünk a családi nyaralónkba, hogy búcsút mondjunk a hét megpróbáltatásainak. A történet ott indult el, hogy szombat este elkezdtünk iszogatni, ki kevesebbet, ki többet.…..
mostjönatutituti 2009.02.15 23:11:36
@valakinek a csókosa: huh, köszi fiatalok, és mivel látom hogy műértő közönség vagytok kaptatok egy új posztot, szorgos terepmunkám eredményeként
ja és már nem kell sokat várni, hogy új szép template-ben olvashassátok kedvenc városi legendáitokat

písz
Urbánus Legenda Sztiptíz 2009.02.15 23:08:10
Múltkor Géza haverom a haverjával igen komolyan elcsúszott, olyannyira, hogy egy sztriptíz klubban kötöttek ki. Azt mondta, hogy nincs igazán sok emléke az estéről, de egy részlet kristálytisztán rémlett: "Hallod, annyira elcsúnyultunk, hogy - az hagyján hogy elmentünk egy…..
addict Rasszista kutyatulajdonosok 2009.02.12 07:30:00
Naná, hogy megint a Peta állatvédő szervezet volt az, aki egy provokatív filmmel rukkolt elő, hogy felkavarja az állóvizet a keverék kontra fajtiszta kutya kérdéskörben. Ebben a reklámban alapvetően csak arra akarnak rámutatni, hogy egy kis korcs kutyus is lehet olyan értékes, mint…..
Urbánus Legenda Előszó 2009.02.10 22:54:00
Kedves Olvasó!Nagy végre útjára tudom indítani blogomat. Kettős cél vezérelt a blog indításakor. Egyrészt, azt vettem észre, hogy az emberek szeretnek leülni a barátaikkal és ilyenkor szeretik egymást különféle történetekkel szórakoztatni. A történetek egy része igaz, másik…..
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
Itt a blogon már ti is megnézhettetek néhányat az idei felhozatalból. A carrierbuilder őrülten vicces vagy viccesen őrült filmje, a Peta zöldségszexes reklámja és a Lexus kártyaépítős szpotja is tiszteletét tette nálunk. Arra, hogy az összes tegnap leadott reklámot bekopizzam,…..
Kíváncsi vagy, hol tart manapság a reklámkészítés technikailag? Akkor nézd meg a jelen pillanatban a világon vezető, szinte az összes technikailag kihívást jelentő reklámot jegyző, három központi irodával (London, New York, Los Angeles) működő produkciós álomcég, a The Mill…..
mostjönatutituti 2009.01.16 14:10:03
kösz RB ez nagyon kellett, külön örömöm (amit eddig nem tudtam) hogy a csodaszép Nike Air "little less gravity" -jét is ők csinálták (nameg persze a Wieden&Kennedy, www.youtube.com/watch?v=0Ss_rh0-NHg)
szóval a szkeptikus kommentekre csak annyit, hogy: ezt nem azért nem lehet itthon megcsinálni, mert a 3D-s srácok ne lennének ilyen jók, hanem azért mert csak elvétve találsz olyan kampányt, ami jó terméket, jó stratégiával, jó kreatív kivitelezéssel mutat be (aminek alapfeltétele az elégséges idő, és pénz), magyarul valami ebből a folyamatból hiányzik
szal Ali G után szabadon: "Keep it reel!":)
mostjönatutituti 2009.01.16 14:11:28
Nálunk talán az M1 népi motívumokat felhasználó és újraértelmező channel identjei, vagyis a reklámok között látható kis önpromói voltak az egyedüliek, amelyek egyáltalán említésre méltóak voltak. Az RTL Klub és a TV2 egymást múlják alul a fantáziátlanabbnál…..
Az előző rész tartalmából: Miután túltettük magunkat a magic mushroom okozta megrázkódtatáson, valamint kihevertük az irdatlan Rinjani tripet Olenka visszautazott Jakartába, ahol reményeink szerint egy-két héten belül meg kellett kapnia az egyéves vízumát, mivel a varsói…..