Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stiegliz

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Da Doggone Daddy-Daughter Dinner Dance Magyar cím: - Leírás: Cleveland elkíséri mostohalányát, Robertát a gimis apja-lánya táncestre. A dolgok teljesen gördülékenyen mennek mindaddig, míg közbe nem vág a balszerencse. Cleveland elveszti annak az esélyét, hogy…..
Stiegliz 2010.01.27 13:59:53
XINAF - Az én világom Ars poetica 2010.01.18 22:42:00
Mit mondhatnék? "Nincs erőm játszani a gyengét!" Látom, mosolyogni kéne példán, lágyan szólni hozzád, De nem tudok. Látom, rosszul esik döngő léptem, én megpróbáltam másképp, De nem tudom. Nincs erőm játszani a gyengét, Bíztass! Üldözz! Áltass! Átkozz!…..
Nemrégiben két lány is megmaszírozott. Az egyikük masszőr, a másik nem, de őt is kitanították alaposan ezen művészet mesterei.Az erdemény: sikerül egy minimális erőkifejtéssel kihúzzam magam.Szegények mindketten keményen próbálkoztak velem, de végül nem tudták…..
A maja naptár szerint 2012 decemeberében eljön a világvége.Nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban. Az adventisták is megjósolták már ugyanezt, csak más időpontokban. Ne is beszéljünk a 2000. évről, amikor óriási pánik lett.Én mindenesetre nyugodtan alszom továbbra is. De őszinte…..
Stiegliz 2009.11.11 19:08:01
Azt hittem becsinálok a röhögéstől, amikor ezt a remekművet véletlen megtaláltam... Oh igen, reklámok, szeretjük őket... csávókámnak talán még nem folyt ki az agya... ..
Stiegliz 2009.10.05 19:17:26
Úgy érzem, ez a videó mindent elárul, milyen jó, és hasznos, és teljesen normális dolog a meleg felvonulás...Ettől hányingert kap minden normális ember, heterotól homoszexuálisig! ..
Stiegliz 2009.09.28 18:36:28
Tripolszky László életem egyik legjobb tanára... volt. Az iskolában, ahol tanulok, ő adta talán a legtöbbet. Amikor megtudtam, hogy nem fog tanítani, eléggé elszomorodtam, és írtam neki egy levelet, amire választ is kaptam. Késöbb engedélyt kértem és kaptam rá, hogy a…..
Stiegliz 2009.09.13 13:28:06
Ez volt a mottója egyik jelmondata az idei buzivonulásnak, amire a jóérzésű emberek, hetero és homoszexuálisok egyaránt, max tiltakozni mennének ki. Néhány abberált állat vonaglása folytatódik ezen a rendezvényen évről évre.Hányinger! Nem is értem a célját. Mert a…..
FIGYELEM! Ez az írás bizony sértheti egyes embertársaink önérzetét... Ez a szó, hogy "celeb" az én szótáramba 2009 szeptemberében, a suliban került bele. Azelött nem is hallottam ezt a kifejezést. A szó maga hírességet jelent. Ki is a celeb? Vagy inkább ki nem az a…..
Öhm... szóval most meg fogtok kövezni, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Most felkészülök egy nagy veszekedés hullámra, amit ez az írás fog kirobbantani... de képzeljétek el... hazajövök cserkésztáborból, végre felkúszok iwiw-re, és ez fogad (nem beszélve bizonyos…..
Stiegliz 2009.07.28 08:10:24
AHA
Sokan jelezték nekem, hogy az animeconról írt bejegyzésem fagyasztja a gépüket. Elhatároztam, hogy annyi bejegyzést (szám szerint 3 dabaot) kell írjak igen hamar, hogy ez a bizonyos írás eltünjön a kezdőoldalról, így visszanyerhessem gyengéb géppel mbíró olvasóimat is:)De kis…..
A Way magazinhoz képest egy könnyű sóhajjal kísért meglepetés a Mindennapi Pszichológia első száma. A kéthavonta megjelenő lap igényes nemcsak kívülről, hanem belülről is. Szerzői hozzáértéséhez és hitelességéhez kétség sem fér, ugyanakkor a cikkek korántsem…..
XINAF - Az én világom Abortusz 2009.05.05 23:49:11
Mondjátok, hogy nem vagyok normális, de én igenis gyilkosságnak tartom az abortuszt. Ezt mondom, mint keresztény, és mondom mint ember.Persze jogosan jön a felvetés, hogy mi van azokkal, akiket megerőszakoltak, és megfogant benne a magzat? Nos... nehéz ügy. Tényleg nehéz. Nem tudom…..
Rájöttem, hogy az emberek valami perverz vágy miatt vágynak arra, hogy hősök legyenek. Ezért vált lassan divattá a tüntetés, ezért alakult a Magyar Gárda, és sok minden más is ezért történik. Én sem vagyok kivétel, én is hős akarok lenni.Nekem is szükségem van valami…..
Tisztázzuk: a Bikini és  PASO (Pannon Allstars Ska Orchestra) már műfaja miatt sem összehasonlítható. Ennek ellenére én most koncert összehasonlítást fogok végezni, remélem élvezni fogjátok! Mindkét koncertet a ZP-ben tekintettem…..
Ezen bejegyzésem egy reagálás egy blog egik bejegyzésére. Téma: ateizmus. Az eredeti írás ITT található (szerző saját kérésére, a hivatkozás eltávolítva). Elnézést, ez egy hosszú írás lesz...Ez egy ateista meggyőződésű írás. Az olvasó vallásosságában kárt…..
Tegnap biciklivel mentem a Kongresszusi Központba. A bejárattal szemben akartal lelakatolni, de rámszólt egy nagyothalló készülékes fiatalember. Nem vettem volna a lelkemre, hogy nemzetbiztonsági kockázat legyen a bringám, úgyhogy kicsit arrább toltam. Arra jött három…..
Stiegliz 2009.04.15 21:56:07
@wendriner úr: És föladta!?
Stiegliz 2009.04.16 19:27:19
@pdani: tökéletesen egyet értek veled...
azért kíváncsi vagyok pótol-e .
www.ivanfoto.hu FOTÓST KERESEK!!! 2009.01.26 16:59:00
Igen, jól olvasstátok. Fotóst keresek, pontosabban fotósokat. Olyan fényképészeket, akik egyetértenek velem abban, hogy szükség van a folyamatos megújulásra, továbbképzésre, információ szerzésre, és ennek a legjobb módja, ha egymást támogatjuk. Olyanokat, akik szívesen…..
Tegnap felhívott Lázas Bogos Moly nevezetű osztálytársam, hogy menjünk el majd este valahova. Mondom ok. Délután ismét hívott, hogy jövök-e? Mondtam, hogy rendben, rég láttalak, de hova? Mondta, hogy felmerült a Morrisons és kb. ennyi. Lemondó sóhaj: oké,…..
Élt a világban egy néni. Nem volt könnyű élete... 1912-ben született, viharban, az első világháború elött közvetlenül. Végigélte. A másodikat is. Ötvenhatról ne is beszéljünk, vidéki volt szerencsére. A férjét elvitték, börtönben halt meg, a lányát…..
Fogalmam sincs, mi van velem, de lassan aggódni kezdek magam miatt. Ismét. Mert nem tudom, mit miért érzek. Olyan vagyok, mint egy kamasz. Melankólikus vagyok, aztán jókedvü, aztán kimondottan depresziós, majd ez átcsap szimpla világutálatba...Iwiw-en így jellemeztem…..
Emlékeztek, kedves olvasók, hogy még régebben írtam egy kis bejegyzést arról, hogy bizonyos dolgokat már nem írhatok le egy nyílvános blogba? Nos, be kell valjam, nincs időm előkeresni a linket, csak ezt még gyorsan be akarom pötyögni nektek.Szóval ez is egy ilyesmi téma, de most…..
Stiegliz 2009.02.09 21:27:08
@mezeinewsee: telje mértékben egyet értek veled. itt a végén pedzegeted, Fő az ápoltság. azért azt hozzátenném, szemét szerényem, nem csak a belő, de a külső is számít egy picit. Valamiért,ha van valakinek valami érdekes az arcában,az már megfogott. onnantól mind1mien testalkatú és hogy néz ki. ha szeretek vele lenni rá nézni....megérinteni.. nah az már nem rosz, persze mind ennek tökéletesen belülről kell jönnie,.amha valaki szimpatkus a másiknak, az látszik is rajta.....
Kedves olvasók, tegnap megtörtént a blogtali! Jelen voltak:ArchaonNewseeMalkávAlisterStieglizKyoraés szerény személyem: XinafEz összesen 7 fő és mindenkit ismertem már valamennyire személyesen, de mégis nagyon örültem, hogy együtt voltunk. Rengeteg téma szóba került, Tomcattől…..
Lesz szakmai gyakorlatom. Lesz a késöbbiekben értékelhető írás. Mert lesz a közeljövőben saját gépem. Amiről tudok blogot írni. Nektek.Hogy mi is történt az elmúlt néhány napban? Voltam pl. egy születésnapon. Este héttől hajnali fél kettőig. Jól telt az idő, és sikerült…..