Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SakiCitizen

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A németek hosszabbításos győzelme után újabb váratlan eredménnyel folytatódott az A csoportos világbajnokság. A dán válogatott – amelyet kerete alapján a meglepetésre esélyesek közé soroltunk előzetesen – alaposan felszívta magát a finnek elleni meccsre. Az első…..
SakiCitizen 2010.05.08 22:59:00
SakiCitizen 2010.05.09 17:08:47
@agentT: szerintem kevesebb kérdőjellel is megértik az emberek... :/
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
Keleti arcok, északi szavak, nyugati kutatók – és egy apró népcsoport Szibériában, akikhez sokszor megkérdőjelezett szálak fűznek bennünket. A finnugor nganaszanok nyelvét egyelőre még van kitől „felgyűjteni”. Tóth-Bogár Katalin cikke.  Egy nganaszan népi…..
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
SakiCitizen 2010.05.02 09:28:06
@Jim Raynor: nem a veszprémi kézilabdás közösségnek, hanem a drukkerek közül azoknak akik tirpákok volt...ne keverjük a szezont a fa...al
Vagyis nemcsak van ilyen, hanem olyan történetet kaptam Pistitől, amiben hivatalosan is a hármas baleset középső tagját hozták ki - a leírás alapján teljesen jogosan - vétkesnek. Van ilyen is, egy kis jó a rosszban. Írtad, hogy nem hallottál még olyanról, hogy az első legyen a…..
A magyar válogatott 2011-es divízió 1-es csoportbeosztását már fixálták, egy dolgot nem tudunk, azt, hogy az egy hét múlva kezdődő A csoportos világbajnokságon ki lesz az erősebb kieső. A Németországban 15. helyen végző csapat kerül ugyanis mellénk, vélhetően az lesz a…..
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
SakiCitizen 2010.04.28 16:59:53
@Fax: Intelligencia rulez! :P
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Véget értek a világbajnokságok, kiderült, válogatottjaink milyen csoportokba kerülnek a 2011-es tornákon. Mindhárom korosztályban ezüstérmet szereztünk, ezért csak egy erősebb csoportellenfelünk lesz, amelyek eggyel fentebbről érkeznel. Persze ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.…..
Amikor az ember azt gondolná, hogy viszonylag élhető város ez a Kartúm, hirtelen pofánvágja a valóság: ha hajnali háromkor megállít az utcán pár rendőr és megkérdezi, mit keres egy khawadzsa nő egy dél-szudáni férfival egy riksában, lehet sejteni a folytatást, ami a…..
Bodicsek Nincs már itt helyünk 2010.04.23 00:31:00
Pénteken dől el, hogy feljut-e ismét a magyar jégkorongválogatott a 2009-ben megjárt világbajnoki főtáblára. Fel kéne jutni, mert nincs már itt helyünk. Nincs helyünk az üres lelátókon, a félamatőr csapatok között. Az eddigi mérkőzéseink nem sok kétséget hagytak afelől,…..
SakiCitizen 2010.04.23 18:46:55
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
SakiCitizen 2010.04.23 15:19:47
@zsom: Döntetlen van, de a mérkőzés tovább tart hosszabításban, hogy eldöntsék kié legyen a fenmaradó egy pont.
SakiCitizen 2010.04.23 15:43:49
@Zigi: tulképp ja :)
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
SakiCitizen 2010.04.22 09:51:13
@Gildor Inglorion: kilencedikes, nem 9éves...omfg :|
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
SakiCitizen 2010.04.22 00:11:34
Tokaji Viktor, az egyik legjobb magyar védő számára véget ért a szezon, sajnos biztos, hogy kificamodott és helyrerakott vállával nem léphet jégre a Szlovénia elleni mérkőzésen. Különös egybeesés, hogy ellenfelünk ugyancsak első soros hátsó embere, az amerikai légiós Luka…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
A mérkőzés előtt sem volt titok, hogy Horvátország nem a legerősebb ellenfeleink egyike. Ez a találkozó azt a célt szolgálta, hogy a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni. Elsősorban természetesen a támadójáték elemein volt a hangsúly, bár a harmadik harmadban több…..
Már csak a magyar válogatott százszázalékos a divízió 1-es világbajnokság ljubljanai csoportjában, miután a szlovén és a brit csapat rendes játékidőben csak döntetlenig jutott a kedd esti rangadón. Pedig sokáig úgy nézett ki, a házigazdák hamar tisztázzák az erőviszonyokat,…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
Kedden 16.30-kor kezdődik harmadik vb-meccsünk Ljubljanában. Ellenfelünk a horvát válogatott lesz, amellyel az utóbbi időben többször is találkoztunk. Szapporóban, az olimpiai előselejtezőn és a Pannon Hoki Kupán is játszottunk velük. 2008-ban, újoncként az észtek kárára…..
SakiCitizen 2010.04.20 15:16:55
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
SakiCitizen 2010.04.20 10:55:51
SakiCitizen 2010.04.20 11:03:59
@edudus: he-he, ezek szerint öregszem :D
Gyors fizikai játékot valósítottunk meg, jóval többet játszottunk testtel, mint a közelmúltban bármikor, emelte ki a lengyelek elleni siker egy fontos elemét Énekes Lajos. A válogatott edzője dicsérte a fiatalokat, elégedett volt a védekezésünkkel, és nem tett szemrehányást a…..
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..