Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zip Martin

5 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hál' Istennek egyre több magyar fejlesztő(cég) kopogtat az ajtónkon és egyre több magyar fejlesztésű szoftverről számolhatunk be. Eddig ugyan egyénileg fejlesztett alkalmazásokról volt szó, most örömünkre szolgál bemutatni egy immár céges keretek között fejlesztett appot…..
Zip Martin 2010.06.16 18:18:33
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Elkészült a divízió 1-es világbajnokság újabb Sport1-es szpotja, a Vas testvérek családi konfliktusát ajánljuk az önök figyelmébe szeretettel. János és Márton egyébként a bajnoki döntő előtt is odatette magát vidáman. Emlékeztetőül: itt meg Palkovics Krisztián villan. ..
Zip Martin 2010.04.04 14:57:45
@Tillasz: uhh, most veszem észre, hogy tényleg semmi közös nincs a két videóban. csak a reggeli sonkatorma megfeküdte a gyomromat, ezért írok baromságokat. (amúgy halkan kérdezem meg,hogy a kangyal-forsberg párhuzam megvan?)
A mai nappal a Google egy sor szolgáltatásáról - így a Gmailről, Talkról, Docsról, Calendarról - levette a beta logót. Vagyis - a Gmail esetében például - öt év után gondolták úgy, hogy ez a verzió már a kiadásra szánt cucc. Nem béta többé. Stabil, és tulajdonságaiban,…..
Appleblog Kezdődik a harc! 2009.05.19 16:56:00
Van nekem egy rakás bajom az iPhone-nal, ezzel együtt semmi kétségem afelől, hogy nincs igazi vetélytársa: két éve megjelent és azóta egyfolytában úgy magasodik a mezőny fölé, mint valami hegy. Egyedült csak a Google Android tudott olyan felmutatni, amire érdemes volt odafigyelni,…..
A vb első napjait Svájcban töltöttük. A mérkőzéseken kívüli idő nagy részét a kloteni jégcsarnok környékén ütöttük el, írtunk, beszélgettünk, fényképeztünk. Ezúttal azokból az érdekes fotókból állítottunk össze galériát, amelyeket nem a meccseken készítettünk.…..
Íme néhány videó a Scarpar motoros snowboardról, melyet sokan az év havas innovációjának tartanak. Leginkább abban különbözik mondjuk a dupla síléctől és társaitól, hogy nem csak látványterven él, hanem el is készült, ki is próbálták. Mikor kiderült, hogy a tesztelője…..
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..
Vastagbőr Egy mindenki ellen 2009.03.25 15:01:00
Kábé ez lehet a mottója az MSZP-nek. Úgy általánosságban is, de most különösen. Előrehozott választást akar az ország többsége, a legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz, vele együtt természetesen a KDNP is, sőt ma Sólyom László is elmondta, hogy ezt szeretné: " Ma már…..
Vastagbőr MSZP-s belső kampány 2009.03.19 11:01:00
MSZP-s házivideó kering a párt berkein belül. Nem, nem olyan, azt nem mernénk lehozni... A szocik hétvégén tisztújító kongresszust tartanak a Syma-csarnokban 686 küldött, valamint számos hazai és külföldi meghívott részvételével. A tisztújítás nem lesz valami izgalmas, a…..
  Kiszivárgott egy prospektus a Mercedes új E-osztályáról, pedig csak Genfben lesz a hivatalos bemutató. Ön mit gondol erről a formáról? Vélemények az azonos című hírünkről...
Vadulás gondozatlan lejtőkön, nomád körülmények, agyament kurjongatás. Miklósi Gábor bemutatja a legalább középhaladó szűzhómániások Mekkáját, a primitív, de annál élvezetesebb déli Chopokot, Budapesttől mindössze 2,5-3 órányira. Alapok:  A "kedvenc…..
Izgalmas mérkőzésen a Dinamo Moszkva csapata hódította el a Spengler Kupát. A találkozó nem hasonlított az előző napi összecsapáshoz, az oroszok az első perctől kezdve a kapujukhoz szegezték a kanadaiakat, akik nem sokáig bírták a nyomást. A 10. percben emberhátrányból…..
tomibuli A jelszó: TOMIBULI 2008.12.31 16:52:00
Hali!Ma este MUMUS, szilveszter, jókedv, kacagás!1000Ft lesz a beugró, de ha tudjátok a jelszót, akkor ingyenes!A jelszó pedig nem más, mint........TOMIBULI!Gyertek!..
Korábban már írtam arról, hogy az iPhone átvette a vezetést, már ami a flickr-re feltöltött képeket illeti, azóta pedig még jobban elhúzott a mezőnytől. Mivel a grafikonon nincsenek beosztások, így nem lehet eldönteni, hogy a népszerűség az eladási mutatókkal együtt mozog-e,…..
Zip Martin 2008.12.26 11:59:18
Hali!Örömmel jelentem, hogy megtaláltunk az idei szilveszteri buli helyszínét.              A MUMUS-ban leszünk, ami a VII. kerületben a Dob u. 18 alatt található. (A Lámpással szemben) Nagyobb térképre…..
tomibuli Szilveszter 2008 #1 2008.12.18 15:54:00
Már megint közvéleménykutatás..     ..
tomibuli Savazás #1 2008.12.18 14:49:00
Most pedig egy kis közvéleménykutatás..     ..
tomibuli Teccik az oldal? 2008.12.18 14:47:00
..
Az Alba Volán eltiltásokkal nehezített időszaka hamarosan befejeződik. Ahhoz, hogy a 16 meccses sorozat végére kitűzött cél elérhető legyen – miszerint január elején még legyen versenyben a csapat a rájátszásért –, most már győzelmekre van szükség. Vasárnap a…..
Zip Martin 2008.12.14 17:57:42
Akkor itt most csak az eredményt rögzítjük, a harmadik harmad eseményeiről számoljanak be azok, akik ott voltak: a magyar bajnok sokáig 1-1-re állt az EBEL-bajnokkal Fehérváron, de az utolsó tíz pecben hármat kaptunk, 1-4 lett a vége, és volt még rengeteg kiállítás is. A további…..