Regisztráció Blogot indítok
Adatok
king6

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Sport 100 nappal a londoni olimpia előtt végre helyre tette a 84-es bojkottot. Időszerű és frappáns az elégtétel. A meghamisított enbéegyes nézőszámok, a magyar futball többszörösen megbukott, lejáratódott szereplőinek szervilis körbenyalása mindig is a Nemzeti…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Boldog Új Évet Kíván az Inda és az Indafotó csapata minden kedves fotósnak és nézőnknek. Az új évet a januári háttérképekkel nyitjuk, használjátok őket! A februári háttérképekhez tudnivalók és beküldés a poszt végén! ASZTALI Balp letöltés: 4:3…..
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
king6 2011.12.06 12:21:20
Mi sem jártunk jobban a Blikknél, amikor megkérdeztük a Duna TV-t, hogy igazak-e a bulvárlap értesülései ifj. Knézy Jenő lecseréléséről. A Blikk már tegnap megírta, hogy nem az első fokon felfüggesztett börtönre ítélt sportriporter vezette a hétfői SportArénát a Duna TV-n,…..
Előző posztunkban közösen kiderítettük, hogy mit is ábrázol a budavári Kard utca és a Bécsi Kapu tér sarkán lévő sarokerkély, illetve az azon fellelhető ábrázolás. Most már kétségtelen, hogy Esterházy Miklós szentpétervári követ látható rajta, amint Erzsébet orosz…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
king6 2011.03.26 18:01:25
@Spamet nem küldünk rá: de hát London 2 n-nel van írva... :DD
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
king6 2011.02.14 13:00:09
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
king6 2010.01.04 18:59:41
@block50: Ez a Nagy György olyan ellenállhatatlanul sármos és okos, hogy valószínűleg már az MTV vezetésének is feltűnt. Nagy György, a jollyjoker. Nagy György, aki mindenhez ért. Hihetetlen komolysággal tudja közvetíteni azt, miként szarják össze a Kossuth teret a lovak március 15-én. Ja: Nagy vita! Bizony, hősünknek a talkshow is megy - lányával párban tettek fel komolynak tűnő kérdéseket. De kár, hogy csak 1 Nagy György van. Ha több lenne, akkor még többet láthatnánk ezt a kedves bajszos riportert, aki mostanában teljesen váratlanul előugrik egy rom mellől, és bizalmasan elmagyarázza, hogy vár állot, most kőhalom. homo kadaricus.
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
king6 2009.11.10 15:44:01
@Roltii: OK, Jáksót eddig én sem tartottam értelmesnek, de ez a rövid interjú rendbe tette nálam. úgy odakúrt a fatökű "imádom a hangom és a humorom" Bochkor Gábornak, h csak na!

BG, BL, voga egy senki. én nem fogom bánni, ha bekussolnak végleg.eddig nem tudtam, h mennyi háttérember van egy ilyen adón, de ez a 120 elképesztően sok. és tényleg: velük senki sem foglalkozik.

leszarom, mi lesz b-ral.
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
king6 2009.11.02 14:48:57
@solesz: amit írsz, az faszság. 2 millió hallgató reggelente erre a szarra? segítek: 2 millió tahó. mert aki erre a 2(3) marhára kíváncsi, az nagyon lent van nálam. plusz: nehogy már sajnáljam bochkort, borost és vogát. a szellemi nihilizmus koronázatlan királyai.
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Bárcsak minden csaj ilyen jó lemezeket csinálna, akit a Mick Jagger húzott... Az olasz szupermodell harminc évesen, pályája csúcsán feladta a modellkarriert, harminchét volt, amikor kiadta az első (francia nyelvű), és negyven, amikor a második (angol nyelvű) lemezét. Nekem az…..
A bájos színésznő profi segítséggel lemezt készített, de jobban megy neki a grimaszolás a vásznon, mint az éneklés a színpadon. Az egész egy filmzenéhez felvett számmal kezdődött: Zooey Deschanel (She) és M. Ward (Him) 2006-ban, a The Go-Getters végefőcíme alatt énekelt…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Azon ritka vasárnapok egyikét ünnepelhetjük ma, amikor az időjárás is kellőképpen szar ahhoz, hogy kimozduljunk (nem a lakásból, hanem úgy egyáltalán a pokróc alól), és a tévéműsor kínálata is kellőképpen változatos ahhoz, hogy mégse a pokróc mintáinak…..
king6 2009.10.12 16:20:46
@Rot: tudatosságot ne keress. azt sem tudja, hogy azok milyen filmek! és egyáltalán nem barom az illető. csak tehetségtelen. de nagyon.
Élő adásban köszönt el a nap-keltés stábtól Betlen János, egyben üzent is az állás nélkül maradt kollegáknak: "találják meg a boldogságukat" - írja a Marketing és Média.Ide kapcsolódik, hogy a Borsonline információi szerint Gyárfás Tamás felajánlotta Medveczky…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..