Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fullpanic

121 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Full Metal Panic! 1.-Sousuke Sagara  Személyes adatlap:Név: Sousuke SagaraKor: 16 évSzületési hely: ismeretlenHobbi: katonai könyvek, fegyverek, horgászatMagasság: 174 cmSúly: 66 kgRang: őrmesterHivójel: Urzu 7Speciális szakértelem: védelmező irányitása/Arbalest,…..
Full Metal Panic! 2.-Kaname Chidori  Személyes adatlap:Név: Kaname ChidoriKor: 16 évSzületési hely: Tokió, JapánHobbi: softball,(Sagara őrmester bántalmazása)Magasság: 166 cmSúly: 50 kgLegjobb barát: Kyoko TokiwaEgyéb: ő a védelmezendő személy. Jelenleg egyedül él,…..
fullpanic 2008.04.22 17:35:36
Üdv! Örülök, hogy tetszik az oldal! ^ ^
Ha van kedvetek, látogassatok el a
manga.blog.hu -ra, itt nemcsak az animeismertetőket találjátok meg felújitott változatban, de az itthon kiadott mangákról is részletes infót kaphattok, bemutatóképek is vannak.

Chidori Kisasszony: nekem is az az egyik kedvenc részem! ^^
Bár én azt is nagyon szeretem, amikor kimennek a tengerpartra, meg amikor a rajzóra van! >.
mangázia Ruróni Kensin 3. kötet 2008.05.01 19:40:00
Ruróni Kensin 3. kötet            Kensin csapata(nem akartam bandát irni, az olyan maffiózósan hangzik… >. )eddigi legnehezebb küzdelmük elé néz; igéretet tettek rá, hogy megvédik Megumit. Csakhogy ami olyan egyszerűnek…..
mangázia Mi is az az ANIME?! 2008.05.01 18:52:00
MI IS AZ AZ ANIME?!Ha eddig még nem volt időd beleszimatolni az animék világába, akkor ezt most megteheted! Persze ne vegyél minden szót hótkomolyan, hisz ez a videó elsősorban nem tanitás, hanem nevettetés céljából készült. Az anime tényleg csak MESE?! És tényleg csak…..
mangázia Lidércfölde 1. kötet 2008.04.24 18:41:00
Lidércfölde 1. kötet            Sokunk rémálma az iskola. Az állandó kioktatások a tanárok(vagy esetleg osztálytársaink)részéről, a koránkelés, az unalmas órák, na és persze a kötelező házi feladatok, amelyeket…..
mangázia Árnybiró érdekességek 2008.04.23 20:46:00
Árnybiró érdekességekAz Árnybiró történetek nagy része koreai mondák átdolgozásából készült, és a történet fő szálához igazodva kerültek bele a mangába.Lássuk is, melyek azok a pontok, amelyek teljesen elütnek a legendáktól, vagy amelyek akár a valóságban is…..
mangázia Árnybiró 10. kötet 2008.04.23 18:59:00
Árnybiró 10. kötet           Egy gyors ismétlés az előző kötetből: Hvang kisasszony Gakksi serege, amit ezúttal Hong Gildong irányit, teljes magabiztossággal veszi fel a küzdelmet Munszu gigászi fantomseregével. Miközben e…..
Üdv!Úgy határoztam, hogy abbahagyom ezt a blogot, de a tartalma nem vész el! A http://manga.blog.hu oldalon megtalálhatjátok az animeismertetőket, szereplő-véleményeket, ezenfelül az itthon megjelenő mangák ismertetőjét, bemutatóképet róluk, és a legfrisebb megjelenések…..
Inuyasha-Shippou beszámolója  A nevem Shippou, és egy rókaszellem vagyok. Az apukámmal éltem együtt, csakhogy egy napon a gonosz villámfivérek megtámadtak minket. Apámat megölték és a prémjét diszként használták fel, ám nekem sikerült megszöknöm. Felesküdtem, hogy…..
Inuyasha-Kouga beszámolója  Inuyasha… Inuyasha… Inuyasha… Hol is hallottam már ezt a nevet? Ja persze! Az az átkozott pincsi! Úgy fenn hordja az orrát az a bolhás dög, mint valami kiskirályfi. Pedig aztán neki tényleg nincs mire…Bezzeg Kagoménak, az…..
Inuyasha-Sango beszámolója Régebben hallottam egy legendát a Shikon no Tama születéséről… Több száz évvel ezelőtt élt egy Midoriko nevű papnő, akinek a hatalma olyan nagy volt, hogy képes volt megtisztitani a szellemeket. Több száz szellemmel végzett igy, ám egy napon…..
 Inuyasha-Miroku beszámolója A középkori Japánban élt egy hatalmas erejű papnő, Kikyou, akinek a birtokában volt a Négy Lélek Ékköve-eredeti nevén, a Shikon no Tama.Őt bizták meg az Ékkő őrzésével, hogy a gonosz szellemek nehogy megkaparintsák. A Shikon no Tama…..
mangázia Inuyasha-Az anime 2008.04.12 19:23:00
Inuyasha-A sorozat  Az Inuyasha egy középkori Japánban játszódó, akció-horror sorozat, amely már meghóditotta az egész világot.A történet röviden: http://manga.blog.hu/2008/04/12/inuyasha_a_tortenet_roviden_1 Akiket érdekel a sorozat:@Itt megveheted az Inuyasha DVD-ket:…..
SzinkronszinészekSzerintem ebből a szempontból az Inuyasha a legszerencsésebb anime. Hogy miért is? Mert a karakterek tényleg azt kapták, amit megérdemeltek: a legjobb szinkronszinészek…..
Inuyasha-A történet röviden  A történet középpontjában a Shikon no Tama, vagyis a Négy Lélek Szent Ékköve áll. Ez egy olyan hatalommal biró gyöngy, amelynek segitségével a szellemek és a gonosz emberek ereje a többszörösére nő, s teljesiti gazdája egy…..
Inuyasha-Openingek, endingekOpeningek  1. I want to change the world                    (V6)2. I am        …..
mangázia Inuyasha-Az alkotó 2008.04.12 19:16:00
Takahashi Rumiko  Na igen. Japán egyik legnagyobb, és a világ egyik leghiresebb mangakájával állunk szemben!^^’Takahashi Rumiko 1957. október 10-én született, Japánban, Niigatában.Egész életében odavolt a mangákért, rajongott értük, s ez a rajongás főiskolás…..
mangázia Ruróni Kensin 2. kötet 2008.04.12 17:49:00
Ruróni Kensin 2. kötet   Hm. Bevallom őszintén, sokat tanakodtam, hogy magyarosan irjam-e a neveket ennél a mangánál. Hogy miért pont ennél? Mivel itt olyan szembetűnőek a néhol rossz kiejtések(és igy kiirások), nem beszélve arról, hogy eleinte igencsak idegesitőek a…..
mangázia Bizenghast 1. kötet 2007.06.10 09:15:00
Bizenghast 1. kötet Horrornak mondják. Méghozzá jónak. Miután elolvastam a Bizenghastot, elgondolkodtam egy kicsit, hogy vajon velem van a baj? Mióta Dinah Bizenghastban él, egyfolytában szellemeket lát. A kisértetek nem hagyják nyugton, s miután barátjával, Vincenttel…..
fullpanic 2008.04.12 12:05:18
Inuyasha-Inuyasha beszámolója  Az egész história 50 évvel ezelőtt kezdődött.Egy hatalmas erejű papnő, Kikyou, azt a megtiszteltetést kapta, hogy ő őrizheti a Shikon no Tama-t, vagyis a Szent Ékkövet, ezt a felbecsülhetetlen értékű kincset. Akinek a birtokába kerül,…..
mangázia Inuyasha-A szereplők 2008.03.30 07:01:00
Inuyasha-A szereplők  Inuyasha: a középkori Japán félszellem lakója. Inuyasha édesanyja ember, míg apja egészen szellem volt, igy ő egy keverékként jött a világra. Habár rendelkezik emberi érzelmekkel, hátulütője, hogy minden hónapban egyszer, ugyanazon az éjszakán…..
mangázia Friss sorozatok 2008.03.29 19:19:00
Friss sorozatok@Ne feledjétek: szombatonként és vasárnaponként 20:25-től Full Metal Panic? Fumoffu!!@Péntekenként egy új anime bűvölhet el minket-persze csak ha engedünk a kisértésnek. A Honey and Clover(magyarul Méz és lóhere) a főiskolások mindennapi életét hivatott…..
mangázia Kaleido Star-Az anime 2008.03.29 17:43:00
Kaleido Star-A sorozat  Harc az álmokért; egy anime, ami megmutatja mire képes az ember, ha valamit igazán a fejébe vesz. Egy mesés történet, amely egy kis realizmussal is párosul. És a jelszó: ,,Higgy az álmaidban!" A történet…..
mangázia Kaleido Star-A manga 2008.03.29 17:42:45
Kaleido Star-A manga: A végzet szárnyai  A történet a sorozat befejezése után játszódik 15 évvel, amikor is a fiatal Yume-Sora húga-úgy dönt, hogy bármi áron, de találkozni akar nővérével, mivel az már évek óta nem tér vissza Japánba.Yume csatlakozik a Kaleido…..