Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hepe

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Előrehozott Mikulás buli volt nálunk a múlt pénteken. Idén kerültem a céghez, ezért akkor is ott lettem volna, ha nem lett volna kötelező, bár utólag már azt kell mondjam, jobb lett volna otthon maradni. Minden azzal kezdődött, hogy délután 3 körül kollektíve…..
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
Fogadjatok el néhány jótanácsot...   „Nem szerencsés, ha a nyúl a rókától várja a csókot.”   Alaposan tanulmányozd a cég tulajdonosi viszonyait, mielőtt egy céghez pályázol! A tulajdonos személye ugyanis meghatározza a cégkultúrát, így azokat a…..
JT BLOG Isteni üzlet? 1. 2010.07.18 07:53:44
Ehhez a bejegyzéshez nehéz megfelelő bevezetőt írni, ezért csupán egy kérdést írok le. Van-e esélye annak, hogy Jehova Tanúi szervezete jó üzlet valakiknek? A saját véleményem az, hogy igen. Ezen véleményem okait szeretném összegyűjteni ebben a…..
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..
Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg…..
Két világbajnoki bronzérmesre, Dudás Ádámra és Zámbó Bencére sem számít a tavaszi idényben Pintér Attila, a Győr vezetőedzője - írta a Kisalföld. Ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy megfelelő ajánlat esetén kölcsönadják őket valamelyik csapatnak, hogy több…..
hepe 2009.12.13 13:02:51
@gabe_: Ugyan ezt (már mint "ne hajts már kölök")már hallottam más NB1-es csapat környékéröl is.Sajnos míg az NB1-es edzők csak körbe forognak és olyan edzőket komoly csapatok közelébe sem engednek akik tényleg tenni tudnának az eredményesség és a színvonal érdekében,addig itt változás nem lesz!Míg üres lelátók dacára milliókat kapnak dilettánsok,míg a tehetségeseket terrorizálással,fenyegetésekkel alacsony nívóju teljesítményre kényszeríthetnek,amíg bundákkal milliókhoz lehet jutni,míg Mezei lehet az edzők főnöke,mit várhatunk???
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Megcsaltalak Nem vallottam be 2009.06.18 10:37:00
Én is léptem már félre. Komoly kapcsolatban.Úgy éreztem a régi már nem az igazi, szakítani nem akartam, anyagi okokból sem (nem volt fullgazdag a pasi, csak közös háztartásunk volt, amit én egyedül nem bírtam volna fenntartani!!).Jött egy helyes srác, randizgattunk, aztán hamar…..
hepe 2009.06.19 18:20:29
@Rebelde: Mit vagytok úgy oda egy kiváncsiságból tett félrelépés miatt?Ha vissza ment a párjához akkor Ő győzött,Ő a jobb!Egyébként is nem szappanból van nem kopik!!!!
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
hepe 2009.06.17 23:17:22
@kispista: A neved akár az eszed méretét is szimbolizálhatja!Bravó!
A hét első napján egy igen megdöbbentő levelet olvashattok. A történet önmagáért beszél, nem szorul komolyabb bevezetőre. Szeretném, ha konstruktívak lennétek és a szokásos "hülyevagyelkúrtadtebaromállat"  hozzászólásokat mellőznétek! Üdvözlök mindenkit…..
Nem kap kellő elismerést ez a nagyszerű hölgy. Pedig tulajdonképpen hálásak lehetünk Ibolya asszonynak. Az MDF elnöke két nap alatt két súlyos problémát is megoldott tempós politikai ámokfutásával. A magyar polgárok Ibolyának köszönhetően megszabadultak az egyre…..
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
hepe 2009.02.23 21:09:58
@Bobby Newmark: Tökéletesen egyetértek!!
Kóczián Péter Cigányok ideje 2009.02.14 01:10:21
 Már megint az álszentség tombol és a cigányok ügye ismét csak pártpolitikai küzdelemként válik fontossá.Az alábbi írásban a politikai interakciókat elemzem, majd a nyilvánosság működtetésére teszek javaslatot.Az álszentségről – A Magyar Demokratikus Charta csak…..
hepe 2009.02.14 11:43:31
@McRonald: Érdekes módon ez a bagázs mindíg csak a kétségtelenül létező nincstelen cigányságról papol!Azokról a cigányokról,akik a különböző gazemberségeikből milliomossá váltak,milliós lagzikat rendeznek és óriás összegeket fordítanak arra ,hogy kérkedjenek avval,milyen hírességeket tudnak meghívni az eseményre,nem beszélnek!Véleményem szerint,főleg az ő kötelességük lenne az elmaradottabb cigányrétegek felemeléséhez való hozzájárulás!Bár valamikor én is SZDSZ.szimpatizáns voltam,rájöttm,hogy a leg képmutatóbb,és köpönyeg forgatóbb párttá vált!
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
hepe 2009.02.11 11:30:54
@Qkac: Pár nappal ezelőtt hasonló tartalmú írást küldtem be,simán lehülyemarháztak!!Szerintem így gömbölyű a hazai közhangulat magyarázata!
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
hepe 2009.02.10 11:32:26
@annacsek: Teljesen egyetértek és csak avval egészíteném ki,hogy a megosztást még fokozzák avval,hogy az APEH.dolgozók közt kiosztott horibilis jutalmakkal még nagyobb feszültséget generálnak!Egyébként a legszomorúbb az,hogy egy olyan közösség,vagy párt sincs amelyik a megosztottságot enyhíteni,vagy megszüntetni szándékozna!Az egész politikai "elittnek"az az érdeke,hogy ez fenn maradjon,mert így lehet a zavarosban jól halászni.Vajon az APH-nek miért nem tünik fel(vagy a rendőrségnek),hogy egy csomó pénzbehajtó,védelmi pénzeket kicsikaró bűnöző olyan palotákban él,mint a most körözött Sztojka?
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
A magyarországi szocializmus – túl azon, hogy puszta léte egy idegen hatalom politikai érdekeit szolgálta –, öt fontos ponton vívta ki a lakosság érthető ellenszenvét. A szocializmusnak nevezett állam-monopolkapitalizmust azért éreztük élhetetlen rendszernek, mert…..
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..