Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bsz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyenek lesznek a buszok a közeljövőben, tíz, húsz, harminc év múlva? A kinézetre és dizájnra a formatervezők, iparművészek gyakran adnak választ, mi most megpróbáljuk műszaki szemszögből megközelíteni a kérdést. Sorozatunk első részében a hagyományos dízel buszokban rejlő lehetőségéket,…..
bsz 2012.12.27 12:39:38
@_zahnrad: mikrométer lesz az(2.5), nem nano és azért van némi különbség a kettö között
A Büntető Törvénykönyv 17. § (2) bekezdése szerint a büntetést korlátlanul enyhíteni vagy mellőzni is lehet, ha a kísérletet alkalmatlan tárgyon, alkalmatlan eszközzel vagy alkalmatlan módon követik el. Az alkalmatlan módot a versenyeken a nézők még háttal sem nézik…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ki hallgat el többet? 2010.07.07 14:06:00
Az, hogy a Subarun keresztül jutunk el a kérdésig, csak véletlen. Ezt elöljáróban szeretném tisztázni, mielőtt bárkinek vérbe borulna a szeme. A jelenlegi Imprezát szépnek csak jelentős jóindulattal nevezhetnénk. A sokat kritizált külső tény, a nagyobbik baj az, hogy az Impreza…..
bsz 2010.07.07 17:58:07
@szemeteske: a csaj (Sabine Schmitz) a nürburgringen nött fel, túl van a 25000.(!!!) körén a nordschleifén, ringtaxit is üzemeltetnek, bármikor mehetsz te is egy kört vele, azt hiszem olyan 200 € körül van az ára...
hirdetés Eddig egy szó sem esett arról a lelki keménységről, ami a goodwoodi oldtimer-versenysorozat meglátogatásához szinte elengedhetetlenül szükséges. Mármint ahhoz, hogy egyáltalán odaérjen az ember a kapuhoz. Mert az még csak rendben van, hogy az ember itt Magyarországon…..
Belsőség Az úszó szaloncukor 2009.12.06 05:00:00
Eddig ez titok volt, de mostanában divat a nyitottság, meg aztán, amióta a tényfeltáró újságírók átmentek az internetes médiumokba, már semmit sem lehet véka alá rejteni, mert mindent kinyomoznak. A Mikulás úgy döntött, eljött a coming out ideje. Nem szereti a vizet. Nem, ez…..
Belsőség Babarendszám 2.0 2009.03.05 11:31:00
Végül is nincs ebben semmi furcsa. Egy hátsókerekes, 3 literes, benzines sorhat mindenképpen az. Angyalföldön lőttük tegnap.(Mi lehet a SIKER-2? Egy 118d?)..
Belsőség Heti merítés 2009.01.25 20:10:00
Gondosan dokumentált ítélet Ez az autó egy 2.2-es motorral szerelt (128Le) jármű. Új technika a visszatekerés ellen Visszatértem a benzinesekhez, mivel nagyon bonyolultnak tartom az új dízeleket, és nem is esznek olyan jól, mint ez a régi bútor 1,9tdi DPF nélkül. Köszi zöldek. Az…..
Már látom magam előtt a nekivörösödött olaszautó-gyűlölőket, régiautó-utálókat, a világ olcsóbb járművével járkáló felét köztörvényes bűnözőnek tekintő olvasókat, amint e poszt olvasásának első harmadában kicsit közelebb húzzák a monitort, alaposan kitágulnak…..