Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hümm...

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
  Cukormentes almás süti mákkal és citrommal     Karácsony óta ez volt az első édesség, amit készítettem. Legalább olyan egyszerű, mint a bögrés sütik: az alaprecept szerint azonos mennyiségű (300 g) cukrot, lisztet és reszelt almát kell összekeverni a 3 tojással és fél csomag sütőporral - a…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
Hümm... 2010.12.04 20:05:12
@Qeki: Akkor érdemes lett volna ezt (az infó forrását) jelezni a cikkben is. Hiszen ezek így kicsit egyoldalúak, ami már érthető megismerve a forrásukat és azt, hogy ezt nem a Te véleményedként olvashattuk.

Köszönöm a technikai pontosítást. Tehát akkor lesz egy új terminál a két régi helyett. Az általam hiányolt bővítések (ellenőrzés, beléptetés, csomag kiadás terén) pedig továbbra is hiányozni fognak.
Azért az összkép javulhat így is. Kíváncsi vagyok, hogy olyan "apróságok" mint az ülőhelyek bővítése például, hogyan alakulnak majd.