Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszkafa

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban vezető hír, hogy az Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói elbarikádozták magukat, tiltakozva az ellen a változás ellen, amelyet a fejük fölött hoztak meg. Egyik oldal azzal érvel, hogy joguk van hozzá, a túloldali vélemények között pedig még a vandalizmus is szerepel. Melyik félnek van…..
Nézem az eseményeket, figyelek. Látok, hallok, bár nem beszélek. Csak forognak a gondolatok, amihez talán jogom sincs, hisz tapasztalatom sincs. Ám annak ellenére, hogy mit nem tudok, sokfélét érzek. Érzek erőt, energiát, összefogást, HITET! Nagybetűs hitet abban, hogy lehet ellenállni, lehet nem…..
piszkafa 2020.09.06 15:21:16
@Batu Kán: Csak annyira vagyok idióta, mint te itt, aki észt osztogat és erre maszturbál belőve és részegen. Tele van a net efféle félkegyelműekkel, akik a mások baszogatásán kívül nem értenek semmihez. Mutass alternatívát kisköcsög, s akkor lesz értelmes vita köztünk. A témához bezzeg nem tudtál értelmesen hozzászólni.
Látó-kör Szórt fény 2011.01.17 17:52:48
 ..
piszkafa 2020.09.06 01:50:22
Vasárnap este adták át a díjakat - a közepes színvonalú ünnepségen Lázár Kati és Törőcsik Mari okozott nagyon szép pillanatokat, Herczeg Tamás szmokingja és csokornyakkendője pedig zseniális volt.A legjobb új magyar drámaTérey János: Jeremiás avagy Isten hidegeA legjobb…..
Hahó! A modoroskodás, finomkodó stílus Szakács Béla naplójához hasonlatosan sokszor a félműveltségből és túlbuzgóságból adódóan megmosolyogtató hibákat szül. Már az Internetto fórumán, a 90-es évek végén is csak annyit kértek tőlünk: a muszáj és az egyelőre…..
Egy Golden Blog győztes következik, a hírbehozó által írt Webisztán. "Blog, azoknak, akik a weben élnek, és már elfelejtették, hogy merre van Offlájnia." Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A kollégák, szakmai…..
    Az SZDSZ után újabb liberális alakulat tűnt fel a magyar politika horizontján, az ún. „újkorcsoport”. Mivel frissen alakult közösségről van szó, érthető, hogy alig látszanak, mindössze egy blog: (http://ujkorcsoport.blog.hu/2008/10/) és az olaszliszkai…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
A politikus megemeli a nyugdíjakat, az állami dolgozók fizetését, az agrártámogatásokat - és a nép örül. A politikus utakat épít, csatornáz és közösségi házakat húz fel - a nép örül. Sőt, az istenadtát az sem zavarja, ha politikai állásból kicsit több van a…..
Hóbelevanc Ramóna dudái 2008.07.11 10:30:00
Kezd felháborító méreteket ölteni az, hogy mostanában mennyire elszabadult a hazudozás a sztárok között. Legutóbb Gregor Bernadett elveszett magzatának történetéről olvashattunk ellentmondásos információkat ugyanabban a lapban. Annyira sötétnek nézik az olvasókat, hogy nem…..
Szóval megérkezett az iPhone 3G. Rekordhosszúságú sorok még a boltok zárásakor is, izgatott vásárlók, egy hosszú pénteki munkanap az eladóknak. A tizenöt percesnek beharangozott kiszolgálás akár negyven percesre is elnyúlhatott - ez derül ki az Appleinsider…..
killtheradical Oi kopasz! 2008.07.13 06:16:00
Ki a kopasz, és hogy lett a kopasz náci? Meg egyáltalán, miért kopasz valakinek a feje? Kezdjük a végén. A kopaszság sok mindent jelképezhet, merthogy itt is erről van szó: jelképről, társított mögöttes tartalomról. Általában a kopaszságot a fizikai agresszióval…..
A Baby Sisters és a Spice Girls után újabb lányzenekar fog óriási sikert aratni: itt a Tenorions, három japán lány, akik mindannyian kizárólag a Yamaha új, forradalmi hangszerén játszanak, élőben is akár. Ketten közülük, Nynn és Cici komponálják a kemény, erősen repetitív…..
Látó-kör Necces (?) 2008.02.02 11:14:00
Nyugodtan megmondhatjátok, ha az. Részemről ez csak egy játékos kísérlet. Szóval az erényeivel tisztában vagyok ;) , mondjátok el, van-e benne bárminemű érték, de ha halva született ötlet, azt is!..
Újabb fejlemény hogy rajongok újjávarázsolták a gyógyító gömböt!Aki nemtudná mi az a ciki weblapok rovatban lejebb megtalálja.http://www.freeweb.hu/noel/index.html nemtudjuk megköszönni eléggé ezt a csodát, nekem már meggyógyitotta a hallásom :DÍrd meg neked mid gyógyúlt meg…..
Magamhoz ragadom a felelősséget, hogy mi is tudósítsunk róla: több száz (!) pszichiátriai ellátásra szoruló beteg tűnt el az orvosok szeme elől az OPNI tavalyi bezárása óta. Lipótmező - emlékszünk jól - a so-called kórházreform Molnár Lajos-féle elsőkörös…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Úgy látszik Norbert barátunkat immár hagyományosan büntetik le év elején. Tavaly a NorbiFitről derítették ki, hogy nincs különösebb hatása az anyagcserére, most pedig a Norbi Update könyv nem volt eléggé alátámasztva tudományosan:A GVH nem tartotta szükségesnek annak…..
Rendező: Tímár Péter Forgatókönyv: Kern András, Pataki Éva, Egressy Zoltán és Tímár Péter Producer: Losonczi Gábor Operatőr: Csukás Sándor Vágó: Tímár Péter Szereplők: KERN ANDRÁS, OLÁH IBOLYA, OROSZLÁN SZONJA, PUSKÁS PETI, REVICZKY GÁBOR, SCHERER PÉTER, VALLAI PÉTER,…..
  Droid a droidnak nem csinál zárlatot. Csak ha kell valamilyen alkatrész.  Szegénykém mindig úgy utáltam. Sem nem emberi, sem nem állati és ráadásul még csak nem is robotszerű, valami egyéb. Hordalék a pokolból.Ez a szimpatikus neonáci fiatalember, aki tévedésből, vagy…..
piszkafa 2007.09.20 21:24:50