Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ati232

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Ati232 2010.01.27 17:34:31
@Pityorka1:
Éppen az olyanok miatt mint te ütnek el annyi gyalogost. Szerencsétlen gyalogosnak esze ágában sincs átkelni, megvárná az autók áthaladtát, de a túlzottan előzékeny emberek ilyenkor satufékkel megállnak a külső sávban a gyalogos meg kénytelen ekkor már lelépni. 1x majdnem így ütöttek el az Attila úton. Nem mindenknek van helyismerete, a zebrák felfestése nem mindig látszik...gondolkodj mielőtt megölsz valakit, mert az egészet te indítod el. Az már másik téma, h aki nem veszi észre a zebrát a hibás...és megy a dutyiba miattad.
Ennek a hatványozott esete, amikor teherautóval, busszal csinálják ugyanezt teljesen kitakarva a gyalogost és a zebra-táblát. Isten barmai.
Belsőség Barmok a zebrán 2009.06.24 00:56:55
  Megszívtuk a sebességmérő kamerákkal és a fekvő rendőrökkel is, de nem tanultunk belőle. Aztán majd sírunk, ha az üres utcában lévő zebra előtt is harmincra kell lassítani vagy meg kell állni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..
Ati232 2009.04.25 10:28:53
@Póktalicska:
Ez tipikusan olyan eset, amikor a véletlenek összejátszanak, ez elkerülhetetlen. Passatos amikor benézett még sehol senki, furgonos meg a sávváltással volt elfoglalva.

Egyrészt a furgonos lehet, h kanyarodni akart, ezért ment a buszsávba, de ha szabálytalanul ment, akkor is védett úton volt, ezért neki volt elsőbbsége.

Szerintem ezek után a furgonos sem fog száguldozni egy ideig...talán.

  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Ati232 2009.03.17 13:02:05
@Hrzrasn:
Mégegyszer:
A Fiat gépjárművek közül a Punto jó. Talán az egyik legmegbízhatóbb közülük, persze Fiat viszonylatban.

A Suzukival összehasonlítva messze elmarad (a két autót össze is lehet mérni, mert egy kategória).
Egy régi fapad Puntoért kapsz egy pár évvel fiatalabb régi Swiftet sok extrával (elekrt.ablak, centrálzár, légkondi, metál szín, riasztó...). :)
Ati232 2009.03.17 13:51:19
@F/: A régi Puntot és régi Swiftet hasonlítottam össze.
Ugyanazért az árért kapsz egy alap Puntot és egy jól felszerelt Swiftet. Nem kérdés, h melyik a jó vétel. ;)
  Gondolta volna, hogy a világ legpocsékabb autója egy Opel, a Vivaro? Hogy a Volkswagen Transportert és a régi 9-5-ös Saabot jobban utálják, mint a 607-es Peugeot-t? Vélemények az azonos című cikkünkről...
   195 km/h-s gyorshajtásért ítéltek fél éves letöltendő börtönbüntetésre egy angol motorost. Robert Bennett ítéletét tegnap hirdették ki, amelyet súlyosbít a 18 hónapos vezetéstől való eltiltás is. A bírói döntésben szerepet játszott, hogy nedves úton…..
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..
Tegye fel a kezét, akinek ellopták az autóját, és a rendőrség megtalálta! Tessék, tessék, csak folyvást? Hát igen, a felderítési mutatók állítólag jók, de én még nem láttam olyat, akinek bármije meglett volna, rendőrségi alapon. Autólopás, betörés – az úr adta, a…..
Teljesen mást kerestem, de valahogy kidobta a kereső. Holden Commodore? Az meg mi a franc? Szeretem a régi típusok falnakszaladós töréstesztjeit nézni. Szó nincs Euro NCAP-ról, félátfedéses, deformálódó akadályos, steril rombolásról. Ahogy légzsákról, övfeszítőről és…..
Máig ismeretlen okokból csapódott a 997-es sorozatú Porsche 911 Turbo Cabriolet az autópálya oldalait elválasztó palánknak. A stuttgarti gyártó épp két kísérleti járművével végzett próbákat, de a hátul jövő Panamera pilótája ki tudta kerülni szerencsétlenül járt…..
Belsőség A legyőzhetetlen 2009.02.13 09:53:00
  Elgondolkoztak-e már azon, miért vettek olyan sokan bogárhátú Volkswagent, és miért rajonganak érte ma is annyian? Ez a sárga kocsi új kora óta egy családnál van, megjárta már többször a poklot és a mennyországot. Most bezárult a kör, újra új autó. Bogár-teszt,…..
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
kár-park Elfenekelt Fabia 2009.01.03 01:30:00
A kék Skoda Fabia Combi vezetője az épp előtte pirosra váltó lámpánál még meg tudott állni. Pont az járhatott a fejében, hogy milyen szerencsés, amiért a kissé eldugott lámpát időben észrevette, és így nem hajtott tilos jelzés mellett a kereszteződésbe. Öröme azonban nem…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
Ati232 2008.12.30 10:50:39