Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sawyer85

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sorozat nincs a Dróton kívül, ami egy teljes évadon át fent tudja tartani azt a magas színvonalat, amit a nézők elvárnak tőle. A Lost eddigi öt kiadásában is voltak hullámvölgyek, sőt, már a hatodikban is akadt olyan rész, ami gyengébb volt a többinél - a tegnap esti,…..
Bár már mindenki többszörösen is eltemette ezt a hogyvoltot, a multiszakrális siralomházi hangulat ellenére is itt van megint. Lassan már én sem tudom, hol járunk a történetben, ettől érdekes ez a műfaj. Jutka nem izgatóhelyettes többé, mert becsületes hülyeségből lemondott,…..
hogyvolt Harper sziget 1x12 - Gasp 2009.12.10 17:00:00
8 játékos van még életben. Abby a Vőlegénnyel, Sully a Fekete Sráccal párban Wakefieldet vadásszák az erdőben. Sully felveti, hogy váljanak még jobban szét. Hogyne, feleli a Fekete Srác, mi NEM fogjuk elkövetni a klasszikus horrorfilmes hibát. Ugyan már, erőlteti Sully, ez csak…..
Naivak ezek a svédek. Bíróságra mentek, mert túl hangosan dugott az ifjú pár a másodikon. Azt írja az újság, hogy:     Nem lakoltatnak ki túl hangos szexzajongásáért Svédországban egy párt - szomszédaik nem kis bánatára.   A 28 éves férfi és a 26 esztendős…..
sawyer85 2009.11.26 15:18:31
Körfolyosós belvárosi házban nőttem fel ahol volt minden. Természetesen volt párocska akik hangosan dugtak nyitott ablaknál élvezetes volt,de legjobban az a story maradt meg bennem hogy egy szép péntek délután az egyik szomszéd lánya zongorázni tanult és nyitott ablaknál végezte erre a felettünk lakó nő kitette a rádiót az ablakba és vmi borzasztó szar zenét kezdett el bömböltetni amire a zongorázó még jobban belejött és ez ment volna darabig ha az allatunk lakó fel nem üvölt az én anyámnak hogy hagyd már abba a zenélést te hülye pics@... amire elég nagy csönd lett házban de ez pont elég volt apámnak hogy lemenjen és megrugdossa jofejségből a szomszéd ajtaját hogy talán ezt még sem kéne... a vége az lett hogy kb hajnali 5ig ott maradtak és elnézést kértek egymástól :)
azóta elköltöztünk de régi szomszédoktól halljuk hogy egyik lakó aki vidékről örökölte a lakást csirkéket tart 50 négyzetméteren és jó szagok vannak. :) Kár azért a házért..
hogyvolt Harper-sziget 1x10 - Snap 2009.11.26 13:00:00
Halottak száma: 15 fő. A túlélők (mert most hívhatjuk őket így) megint/még mindig megpattanni készülnek, most éppen a Halászfiú hajójával. Sully a kikötőbe menet a puskával keménykedik, mire a Menyasszony rákérdez, hogy egyáltalán lőtt-e már valaha. Jóhogy, feleli a…..
sawyer85 2009.11.26 13:49:25
@perzsmacska: Várd ki a végét... :)
hogyvolt Harper-sziget 1x09 - Seep 2009.11.19 13:00:00
Halottak száma: 13 fő. A válasz arra a kérdésre, hogyan vágja ki magát a Vőlegény, nagyon egyszerű: sehogy. És igazából senki nem is kéri őt számon. Abby megelégszik annyival, hogy a Vőlegény most nagyon szomorú, mert nem tudta megmenteni az öccsét, a vér meg biztos úgy…..
sawyer85 2009.11.19 16:27:24
@Aragorn831109: azért valamilyen szinten lesz... nem képi de szóbeli szinten ki fog derülni!
Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan…..
Halottak száma: 9 fő. A vendégseregnek már nagyon mehetnékje van, a hajó indulását várják türelmetlenül. A Seriff viszont bekeményít, átkutatja az egész szállót. A házkutatás hallatán a Kövér Srácnak hirtelen égetni kezdi a zsebét a pénz (haha). Gyorsan vad pakolászásba…..
Halottak száma: 7 fő. Az esküvői próba napja van. A szervezés és az előző esti medencés incidens miatt eléggé zaklatott Menyasszony fel-alá tipeg a kertben; egészen addig, amíg a Vőlegény fel nem ajánlja neki, hogy vegyen ki egy szabadnapot: majd ő foglalkozik az…..
sawyer85 2009.10.24 02:31:33
@Prof. William: Ne izgulj azért nem nagy titok ha azt mondom hogy Trishnek (menyasszony) egész jól fog állni a kisírt szem :)
Halottak száma: 6 fő. A változatosság kedvéért a násznép ismét bulizni készül, most éppen leány- és legénybúcsú lesz. Előbbire Shea, a Menyasszony nővére éppen felbérelni készül egy jósnőt. Mert nélküle biztosan kevés lenne a rejtély meg a misztikum a szigeten. A…..
Halottak száma: 5 fő. Egy könnyed, vidám és tökéletesen funkciótlan medencés lubickolással nyitunk, középpontban a bikinis Abbyvel. A szálló másik részén a Wellington-klán férfitagjai agyaggalambra lőnek, bár ez inkább tűnik párbajnak az Após és a Vőlegény között. A…..
Nu, eljött ez a nap is, lehet örülni, vagy szomorkodni, ki ki vérmérséklete szerint, befejeződött az ötödik Lost évad, azaz már csak 16 rész, de 18 órányi anyag van hátra minden idők egyik legaddiktívabb sorozatából, ami ezzel a befejezéssel is ütött egy óriásit, és bár…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
sawyer85 2009.04.06 17:39:43
sawyer85 2009.04.06 18:38:40
@Gestas: Moto gp-t közvetiti az m1 és a eurosport...sztem ez böven több. ott van mezei vagy szánto (füles) dávid
sawyer85 2009.04.06 18:59:02
@Gestas: Eurosport???? ugy tudom az nem fizetős... de biztos tévedek
A TV2 szappanoperájában hétfőn debütált először Pongrácz Barbara szerepében Legerszki Kriszta. A sztori szerint Barbarát olyan súlyos égési sérülések érték, amikor karácsonykor felrobbant a kórház irodája, hogy plasztikai sebész tudta csak összerakni az arcát. Akik…..
Titkon reméltem, hogy a Lost idei évada megcsinálja a lehetetlent, és jelentős színvonalesés nélkül abszolválja a 17 részt, amit erre az évre szánta a készítők, sőt, drukkoltam is ennek, mint kisgyerek a karácsonyi biciklinek izomból, de valahol legbelül tudtam, hogy ahol…..
A Lost idei évada a sorozattörténelem Szergej Bubkája, ahogy haladunk előre a történettel, a készítők egyre magasabbra rakják a lécet, de az istennek nem verik le azt, sőt. Bár egy kiló arany nem jár az íróknak ezért a teljesítményért, mint Bubkának, aki ugye vigyorogva…..