Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budy01

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunizmus világszerte 100 millió ember halálát követelte, noha a földi paradicsom víziójával kecsegtette híveit. Mégis mai napig keveset tudunk ezekről a bűnökről, ráadásul legtöbb esetben a tettesek sem nyerték el méltó büntetésüket.  Nagy felelősség hárul tehát a témával foglalkozó…..
Zenei guruk, erotikus klipek, hülye művésznevek, vicceskedő rapbetétek, fiúcsapatok és énekesnők, akik nem énekelnek – kész is egy 1999-es tornatermi mikulásbuli programja a vodkanarancs és a vécében hányás mellé. Összművészeti alkotásokat és klipforgatás címén történő last minute-nyaralásokat…..
A hátország háborúja Oliver Stone-nak sikerült A szakasszal elismert rendezővé előlépnie. És mivel ifjúkorának legmeghatározóbb élménye, a háború továbbra is foglalkoztatta, visszatért egy korábbi tervéhez, egy 1976-os bestsellerkötetből készült forgatókönyvhöz, mely egy hadirokkant veterán…..
Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül...
Bár 1969 márciusának elején a világ még éppen a szuperszonikus Concorde üzembe helyezésén ámuldozott, ám hamarosan mindenki inkább a szovjet-kínai határra szegezte a tekintetét, és aggódva figyelte a Peking és Moszkva között kialakuló válsághelyzetet...
budy01 2016.10.05 08:17:26
@hechtgrau: Szintén korabeli vicc:
Mao-ék küldenek Moszkvába egy zsák mákot, hozzá a szöveg: Annyian jövünk, mint zsákban a mákszem.
Moszkva visszaküldi a zsák mákot megdarálva az alábbi üzenettel: Így fogtok visszamenni...
50       50 napom van még.Hihetetlen közel a leszerelés. Lassan kézzel fogható lesz tényleg. Nemsokára már csak egy hónap, aztán már csak hetekben mérem és végül csak napokban. A baj csak az, hogy közel van ugyan a vége, de mostanában iszonyatosan lassan telik.De legalább…..
budy01 2016.04.27 11:27:54
budy01 2016.04.27 17:59:28
@Dvorszky határőr: főnököm volt. Én még most is a Ferihegyi betont nézem... Lassan 16 éve. Tetszik a blogod. Érdekes olvasni!
Gutyi munkahelyi tel száma: (1) 456-9568
De nem én mondtam... :-)
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
budy01 2016.03.07 09:22:16
@new_boy_on_the_block:
Lehet, hogy szar, de sajnos igaz...
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
budy01 2016.01.29 16:37:20
@Frick László Intézet: persze, itt mindenki demagóg idióta, meg libsi és jobboldali, de Ön aki az észt ossza, Ön az etalon.
Jól ellehet egymagában egy üres szobában...
budy01 2016.02.14 18:09:08
@TarZerind: Ön egy igen ostoba barom képződmény lehet....
budy01 2016.02.23 20:21:31
@TarZerind: remélem ezzel az értelmi szinttel el tudta végezni a 8 általánost. Ami a pirítósra kenést illeti, szerintem maga még egy pirítóst sem tudna elkészíteni egyedül...
Az igazolványkép egy teljesen hülye műfaj, embert nem láttunk még, aki elégedett lett volna vele, és mégis muszáj lennie. (Talán éppen ezért.) Kész szerencse, hogy a sztárok sincsenek ezzel másként, szóval ma megnézzük, milyen is az, amikor átlagemberré válnak. Marilyn…..
Új sorozat indul a Városi levegőn Budapest rejtett szépségeiről. A párhuzamosan futó felismerős sorozatban már felvonultattam sok gyönyörű budapesti épületet, melyek mellett gyakran méltatlanul észrevétlenül halad el az ember. Ebben, a rejtett szépségeket bemutató sorozatban viszont azok a házak…..
Nem érdemes azon vitatkozni, hogy a Queennek tagadhatatlanul nagy hatása van napjaink pop/rock (és metal) zenéjére. Habár Freddie Mercury halála megkurtította a legendás brit zenekar karrierjét (az Innuendo utáni korszakot most ne vegyük figyelembe), mégis hitetetlenül sok örökérvényű slágert…..
budy01 2015.11.28 23:13:52
budy01 2015.11.28 23:17:03
Kommentár nélkül. Kíváncsi vagyok ki mit lát meg benne, mi jut eszetekbe, van-e valami, amiről mesélni tudtok? Kommenteljetek bátran, ahogy eddig. 42 ritkán látható, színes fotó jön...
Kattintottál? Kellenek is ezek a hangzatos, figyelemfelkeltő címek ha sokakhoz szeretnél eljutni, de nagyon helyes hogy itt vagy, jól fogsz járni és valószínűleg találsz valami új néznivalót a listán. Hacsak mondjuk nem a Wostry Feri vagy. A felsorolás természetesen szigorúan az…..
budy01 2015.05.24 00:24:23
A Queen-koncertek történetét feldolgozó több forrás is azt tartalmazza, hogy az együttes eredeti felállásában utolsó, 1986-os turnéja során Budapestre két koncertet terveztek, amelyek közül az egyiket lemondták. Ezen információ alapján néztünk utána annak, hogy mennyiben volt…..
budy01 2015.05.19 18:51:37
@csoio csagasz: '86-ban ez akkora szó volt, mintha ma Obama szolgálna ki a Nyugati téri Mekiben...
Nyolc Oscar-jelöléséből négyet megnyert ez a vietnámi háborúban játszódó film, amit Oliver Stone írt és rendezett. A film az ő háborús tapasztalatain alapul: kétszer sebesült meg vietnámi szolgálata alatt, amiért megkapta a Bronze Start. A Szakasz az AFI legjobb filmek listájának 86. helyén áll, és…..
Tegnap debütált egy zseniális kisfilm, ami valószínűleg Boggie Parfüm című klipjéhez hasonlóan nemzetközi sikert fog befutni. Mindössze 4 perc, de odaragasztja a nézőt a monitor elé, aki végig akarja nézni.  Bár én laikus vagyok, és csak a magam kis gépével készítem a…..
budy01 2015.04.15 13:59:56
@zsu80: ostoba troll vagy, aki nem bírja megállni, hogy más véleményét ne kritizálja. ennyi
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
A színészek, zenészek sokat utaznak, koncertturnék, forgatások ideje alatt ritkán adatik meg nekik az otthon nyugalma. Így nem csoda, ha az állandóan változó szállodai környezetet szeretnék minél komfortosabbá tenni. Persze elsőre vonzónak tűnhet ez az életmód, és nem is kell…..
budy01 2014.09.26 19:23:03
@ügyfélszolgálatos:
Ezek se sztárok, mert ha nem írták volna oda, hogy ki miben szerepel, akkor csak 2-t ismertem volna...
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
Ahogy a múltkor megígértük folytatjuk a sztárok szuperjachtjainak felvonultatását. Kezdjük is rögtön P.Diddyvel a rapper, üzletemberrel. Természetesen saját jachtja van, ami nem kevesebb mint 65 millió dollárba került, igaz használtan vette. Azonban nem akármit választott, hanem…..
budy01 2014.07.14 07:30:41
@..,:
De teljesen igaza van...
budy01 2014.07.14 19:08:00
@Mrs.Columbo: "...Csak tudod attól, hogy te elfröcsögsz néhány lenéző, gyűlölködő megjegyzést és ez téged visszabillent a lelki egyensúlyba, a külvilág számára ugyanolyan szánalmas maradsz, sőt. "

Hiába na! A stílus maga az ember!

Ez inkább a te szegénységi bizonyítványod, mivel Én elértem azt az életben, amit reálisan eltervezhetőnek ítéltem 10-20 évvel ezelőtt...
budy01 2014.07.14 19:09:15
@Mrs.Columbo:
Látszik, hogy értelmesen nem tudtál hozzászólni a témához, ezért inkább mást piszkálsz.

Szóval ki a szánalmas?
1989-ben bejárta a világsajtót az a fénykép, amelyen egy civil ruhás férfi egy bevásárlószatyorral és egy aktatáskával a kezében, mintha csak a napi munka után hazafelé tartva, megállt a zárt rendben felvonuló páncélos járművek sora előtt, hosszú percekre feltartóztatva őket, és megakadályozva, hogy…..
Sok fontos küldetést fogalmaztunk meg magunknak, amikor elindítottuk az Otthontérképet. A lakáskeresés egy újfajta szemlélete, a hiteles és hasznos adatok közkincsé tétele mellett az egyik legfontosabb célunknak azt tartjuk, hogy segítsük az eladókat a minél esztétikusabb (így…..
budy01 2014.05.23 11:03:56
@bestpixel:

Na ez a reklám! ;-D
Emelje fel a kezét az, aki, hallott már Rogán Antalról. Most azok engedjék le, akik nem hallottak a vagyonnyilatkozatáról. Jól van, Obersovszky fiam, kimehetsz. És ha lehet, a büdös életbe' a lábadat be ne tedd egyetlen olyan intézménybe se, aminek bármilyen köze is van a…..
budy01 2014.04.08 09:11:23
@Puckman Éliás:
Azért ha valaki megnéz egy TV2 híradót, ott is eléggé nyalnak/elhallgatnak híreket a Fideszről...
Kezdetben vala "a" szülői értekezlet, melynek eredményeképpen a családon belüli erőszak réme lebegett a vásott fiú szívek felett. De jó is volt a jól tanuló kislányoknak, stréber fiúknak, se hús, se hal nebulóknak! A vásott fiúk esetében azonban a szülőiről haza érkező…..
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..