Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tictac100

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dolph Lundgren egy shwoman: a 2010-es svéd Melodifestivalenben (az ottani nemzeti tévé és rádió éves zenei fesztiválja) fellépett, és több dalt is elénekelt, köztük az 1968-ban Elvisnek írt A Little Less Conversationt. Hangja nagyjából annyira van neki, mint színészi tehetsége,…..
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
tictac100 2012.11.11 14:01:29
Azért akár hogyan is él a posztíró odakinn (gondolom, azért bizakodóbb, mint itthon...), én viszont csak azt szeretném, ha a külön csapok lennének itthon a legnagyobb gond... Mert arra kattantatok rá (főleg a kommentek elején), hogy az miért így van? Az, hogy a többi dolog (beilleszkedés, fizetés, munkahely,stb.) hogyan alakult ott, az az itt hozzászólók nagy részének nem érdekes, csak a külön csap! Juj, fuj!! Az, hogy ott emberszámba vesznek, kit érdekel, ahhoz nem vagy hozzászokva, csak a külön csaphoz!? Miért kell mindjárt az esetleges negatívumokra lecsapni, ha valaki boldogulni akar és úgy néz ki, hogy szép lassan tud is, miért baj, ha a biztosabb megélhetést választja az itthon csökkenő bérekkel szemben, és nem akar közmunkából, segélyből élni? Az ő életébe miért kell úgy belerondítani, hogy ahelyett, hogy vele örülnénk, mert talán neki sikerülni fog kitörni, inkább belekötünk az első olyan dologba, amit (mert nem ismerjük a magyarázatot, sőt, megkockáztatom, hogy az ottani kultúrát sem) nem értünk?? Elég baj az, hogy ennyi sok fiatalnak csak a külföldi munkavállalás jelent jövőképet, mert a közmunkára, segélyre nem lehet családot alapítani, még akkor sem, ha a KDNP-Fidesz tengely szerint az az első!?
Én a magam részéről szurkolok a fiataloknak, hogy találják meg a lelki nyugalmukat, biztonság érzetüket, alapítsanak családot és éljenek boldogan!!
Itthon hogyan is van?? Ja, keverőcsap van a mosdóban... már annak, akinek van mosdója... A többi meg szóra sem érdemes...
A cég pályáztatás után ezt a dizájn választotta, ezentúl ez lesz a hivatalos Google-bicikli. A nyertesek azt nyilatkozták, hogy ismerték az előző bicikliket is, de ismerték az alkalmazottak kívánságait is, hogy mit szeretnének másként a bringákon. Több prototípus készült, ez…..
tictac100 2012.04.22 08:51:20
@KoporShow: Végre, egy normális modor, egy normális magyarázat ezen az oldalon! Bár mondjuk a körülményeket a cikkbe is bele lehetett volna írni, elkerülendő az amúgy is hemzsegő köpködőket:(
Mert ugye mindenről és mindenkinek mi fogjuk megmondani a tutit?? Ez az új magyar virtus, hogy egy USA cég biciklijeiről (kíváncsi lennék, hány magyar cég ad a melósoknak...)is mi formálunk azonnal véleményt, még akkor is, ha gőzünk nincs hozzá, hogy mit-miért?? A köpködést,a kritizálást, más gyalázását már nagyon megtanultuk.
Szép volt.
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
tictac100 2012.04.14 10:36:34
@genghis: Az irónia rosszabb szerinted, mint az anyázás, vagy másért kaptam a linket?
tictac100 2012.04.14 11:01:01
@Lajosforras: Valóban a dühöngéssel nem lesz jobb, de az azért költői túlzás, hogy az alkeszra és a cuccosra nem kell külön energiákat fordítani. Mentő-kórház-kezelés és a kör újra indul - gyakori időközönként. De lehet, hogy a dohány jövedéki adója is erre megy el, azért nem akarják tudomásul venni, hogy hiányozna a költségvetésből, ha nem lennének bagósok is?:) Mert hogy elmegy a szenvedélybetegekre?
tictac100 2012.04.14 11:02:27
@Lajosforras: Ez is jobb, sőt jó megoldás lenne, csak egy kis akarat kellene hozzá, illetve bevallani, hogy van emberségesebb megoldás is a mostaninál...
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
tictac100 2011.01.02 11:59:21
@carpigiani66: Ha tényleg nézted, akkor tudhatnád, hogy ezt NEM Lilu találta ki, csak azt ismételte meg mosolyogva, amit az egyik kisgyerek mondott nagy zavarában!
Ha nem figyelsz a műsorra, akkor kapcsolj el és ne kritizáld! Ha meg nézted volna, akkor ezt is tudnád.
Napi bulvárKi az apja Hajdú Péter gyermekének? Mit titkol Kiszel Tünde? Valószínűleg az év hátralevő részének egyik legnagyobb botrányát pattantotta ki a kelet-gibraltári mértékadó bulvárlap, a Blikk of the Strait cikke, amely fellebenti a fátylat a Hajdú-Sarka házaspár…..