Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leléptem

7 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magic 8 ball Don't panic! 2016.06.24 19:35:00
Akkor szemezgessünk csak kicsit az elmúlt durván 12 óra híreiből. Szóval, aki nem tudná (vagyis aki egy kő alatt él), tegnap volt Nagy-Britanniában a Brexit-népszavazás, mely során a brit állampolgárok eldönthették, hogy az Európai Unióban kívánnak-e maradni. Mára virradóra arra a jó hírre…..
Leléptem 2016.06.25 16:06:23
A héten két olyan találkozó is lezajlott, amelyek eredményei alapjaiban fogják befolyásolni az európai biztonságpolitikát, valamint az éppen javában zajló fegyveres konfliktusokat: kedden John Kerry amerikai külügyminiszter találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel,…..
Leléptem 2015.05.17 06:49:03
@lezsír: Nem is tudtam volna szebben megfogalmazni.
Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket az online szerződéseknél is, mert különben egy 320 forintos tartozás miatt fizethet az ember 3800 forintot a behajtónak: Teszveszen hirdettem, eladtam, majd értékeltem az adás-vételt. Mivel más terméket eszem ágában sem volt hirdetni,…..
Leléptem 2012.12.06 21:59:48
Itt ingyenes a hirdetés, igaz kevesebben nézik át, viszont egész jól elmennek a dolgok. hardverpiac.hu
Főleg számítógépek, telefonok, alkatrészek vannak. De találtam már robogót is.
hardverpiac.hu Jelenleg ezen az oldalon dolgozom, ezért nincs időm a frissítésekre. Késöbb folytatni fogom, de addig is nézz be a hardverpiacra. ingyenes számítástechnikai apróhirdetési portál ..
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
Leléptem 2012.08.30 08:07:09
@Tökös29: Kitartás. Szép próbálkozás volt hazaköltözni, de ha már egyszer éltél kint pár évig, akkor nem valószínű, hogy vissza tudsz költözni. Ha nem ez történt volna, akkor a valami más. Rádmászik az adóhatóság, a parkolóőr, a Tesco-s biztonsági vagy csak megpróbálsz egyet nyaralni és lehúz a magyar szálloda vagy az utazási iroda.
Sajna ha egyszer már lehúztál pár évet kint akkor már nem tudsz visszamászni a vacakba otthon. Aki Mo-on él, az persze nem látja, mert ő is benne van, szépen lassan szokott hozzá. De ha már láttál mást akkor valószínüleg nem viseled el még egyszer hosszú távon.

És sajnos a kedves kommentelők is azért szedtek szét amiért le merted írni, hogy visszamész... kivéve azt az egy retardáltad aki úgy gondolta, hogy a babát is csak a sajnálat miatt írtad be a történetbe.

Tisztelet annak a pár embernek aki észrevette, hogy a távfűtésről, az igazságtalan számlázásról és a kis ember gyakorlatilag esélytelen küzdelméről szól ez a poszt. Sok szerencsét a perhez, bár ennyi erővel inkább lottóz. Kevesebbe kerül és több az esélyed.
Legendásan túlszabályozott lett az olimpia (már abban sem vagyunk biztosak, hogy egy olyan egyszerű blog, mint a miénk, egyáltalán leírhatja-e még ezt a szót...), ahol lassan azt is előírják, a néző melyik kezével vakarhatja meg az orrát. Íme, 10 dolog, amit szinte biztosan nem…..
Leléptem 2012.07.23 08:12:32
@tildy:):
:) Azért az elmúlt hetek tényleg viccesek voltak időjárás szempontjából, oké most legalább jutott nekünk is valami nyár. Ha jól emlékszem akkor a McDonalds reklám is így szól: Limited edition just like the British Summer
Közlekedésben pedig kövessük Boris példáját és bringára fel.

Vásárolj, alkudj, hirdess ingyen: hardverpiac.hu/
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
Leléptem 2012.01.14 20:55:58
@notime: Nézd, ha 84% elmegy toronykeresésre és másfél napig bírja, akkor ne a Samsungot szidd, hanem a szolgáltatót.
A CIB válaszából kiderül, a rajzverseny nyereményét nem csak újonnan nyitott számlán lehetett átvenni. Ha mégis az új számla nyitását választották volna, azért se kellett volna fizetni: Őszinte sajnálattal olvastam a rajpályázatunkkal kapcsolatos bejegyzést! A CIB ez év…..
Leléptem 2011.12.10 18:41:59
@Dr Jozef Vengloš: Nekem is a UK-ben van szamlam mar 5 eve. Az elso szamlam mar ingyenes volt, feltetele, hogy legyen munkahelyem, meg lakcimem. Nem hiszem, hogy ez tul sok. Cserebe Visa kartya (dombornyomasos, csippes, neten lehet vele fizetni stb.), internet bank, csekkfuzet (mai napig nem ertem minek)ingyen penzkivet barmely bank terminalnal orszagon belul, barhanyszor...

A most hasznalt csomag:
Havi 9.9 font kb. Az elobbiekhez extra:
-Europai utas es poggyasz biztositas
-Mobil telo biztositas (osszetorik, ellopjak, vizbe martogatom, ugralok rajta, elveszik... egy jelkepes osszegert adnak uj telot)
-Orszagon beluli AA biztositas (ha lerohad a kocsi amiben ulok, ingyen jonnek es elvisznek a legkozelebbi szervizbe
-A kozos haztartasban levok kartyajara extra Sentinel biztositas (ez mar mentett nalunk sok penzt. Lenyege, ha ellopjak az adataimat es fizetnek a kartyainkkal akkor 24 orara visszamenoleg 20.000 font erejeig nem a mi problemank, sot legutobb is, nem en vettem eszre, mert eppen epp nyaraltam, hanem a bank hivott fel, hogy koltottem-e Amerikaban 2300 Fontot az elmult 6 oraban.)
-Atmehet a szamlam minuszba egy kicsit es nem kell erte kamatot vagy buntetest fizetnem. (A pici az fizetestol fugg 10 es 500 font kozott altalaban)
-megtakaritasi szamla

-es meg mindig ingyen vehetek fel penzt (akar vasarlasnal amikor fizetek, megkerdezik, hogy kell egy kis keszpenz es igen odaadjak es ingyen)
Az Easyjetnél egyszerűbb kivetetni a gépbe bepakolt csomagokat, mint kinyitni a beszállókaput, hogy ne maradjanak le az utasok:Biztos vagyok benne, hogy nem sokan vannak, akiket a repülőjáratuk úgymond otthagyott. Hát én többedmagammal átéltem ezt a felemelő élményt. A történetet…..
Leléptem 2011.02.11 10:29:57
Hasonló eset tavaly. Easyjet, London.
Egyiptomba készültünk édesanyámmal. Két órával előbb odaértünk... Sajnos rossz terminálra. Hozzáteszem 3 éve jártam a Gatwickre, soha nem gondoltam volna, hogy van másik terminálja :) A kettő között közlekedő vasút nem működött, a helyettesítő busz 20 perc alatt átvitt. Következő hibánk: mivel a bőröndünk túlsúlyos volt, ismerőst felhívtuk, hogy jöjjön ki, mi odaadjuk neki. 20 perc múlva ismerős szól, hogy dugóba került...
Oké, egyeztetés az ott dolgozókkal, mit tehetnénk. A csomagot leadhatjuk a csomagmegörzőben. A szelvényt az információs pultnál, ahhol az ismerős valamilyen igazolvánnyal átveheti. (25 perc masszív rohangálás, liftezés 50 év feletti édesanyámmal)
Telefon, csomag letudva.
Feladjuk a maradékot, majd biztonsági vizsgálat. Kézicsomag gyanús volt... Elkülönítés, várakozás a tisztre egyesével átnéztek mindent...45 perc.
Pánik indul... mi rohanunk... A kapu valahol a távoli messzeségben. Édesanyám lemarad, kiabálom neki, lassíts, majd én feltartom... Lépcső, kihalt folyosók, jelzés nélküli elágazások... végül utolsó 60 méteres sprint után kihalt kapu... Easyjettes hölgyet még látom távolodni... Elkapom, lehűt. Az a gép már megy. Mondom a csomagok?
- Nyugodjak meg, azt most veszik le...
- És mi?
- ... Hát megyünk másik géppel.
Befizettünk egy kis büntetést 100 font körül a két jegyre és mehettünk a két nappal késöbbi géppel... A vakáció 6 hetes volt, szóval nem számított. De egy érdekes tapasztalat. azóta mérem a bőröndöket. A kézipoggyászra külön figyelek, mi mehet be és mi lehet gyanús. Mindent leellenörzök (Terminál járatszám)...
Sokan a Fidesz soraiból a Nagy Testvér és a rendőr állam jelzővel illetik az új adatközpontot. Vegyük szemügyre kicsit közelebbről, hogy miről is van szó.Az új adatközpont egyesíti az összes az állam számára rendelkezésre álló információs adatbázist és az új…..
A kormány figyelembe véve a szavazók igényeit és felkérte hazánk felső oktatás intézményeit, hogy egy új Era alapjait fektethessék le. A cél, hogy a köztisztviselők anyagi helyzete átlátható legyen, a visszaéléseket megszüntessék és az államigazgatás költségeit…..
Ezzel a címmel szerepelhet az módszerleírás, amely szerint fellépnek a médiában a mostani Fidesz politikai irányzat támadói ellen.Előszőr ismerd fel ellenségedAz ellenség az aki ellenvéleménnyel él irányzatunk ellen és ennek hangot is ad. Az egyén nem veszélyes ameddig…..
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..
Leléptem 2010.12.17 23:17:17
@tildy:): Ott a pont :)
Leléptem 2010.12.17 23:25:31
@rugesz: Ügyes. A 80 font cashback különösen tetszik.
Egyébként, ha valaki UK-ben vesz előfizetést, nyugodtan szánjon rá egy órát. Én elbeszélgettem kicsit az eladóval és A managerrel. Eredmény 2 hónap ingyen szélessáv, USB Dongle 3 fontért a notebookhoz és egy Sennheiser füles a telefonhoz. És még ő beszélt rá ezekre... :) Plusszban be akarta venni a régi telefonomat, ha magamnak is veszek egy újjat.
Hajlamosak jó fejek lenni, főleg így karácsony táján.
A megoldás, egyszerüen. Nemsokára nyilvánossá vált volna az egykori ügynökök névsora hála a Kenedi bizottságnak. Mindössze 8 nappal ezelött nyilatkoztak, hogy készen vannak a feladattal. Mit léptek erre szeretett vezéreink? Feloszlatták őket egy rendelettel.Milyen kényelmes. Egy…..
Most mindenki a Wikileaksről beszél vagy ír. És bizony nem kell összeesküvés elméleteket hajszolni, hogy észrevegyük ez nem tetszik a kormányoknak. Képzeljük csak el, ha ez divatba jön és boldog-boldogtalan megoszt minden információt. Vezetőink akcióba lendültek Kövér László…..
Budapesten születtem és ott is nőttem fel. Az iskolaéveimet még a kommunizmus árnyékolta be. Kisdobosnak még felavattak, úttörőnek már csak fű alatt. Az úttörők 12 pontjával kezdődött az egész... Alapvetően a 4-ik és a 12-ik ponttal voltak problémáim. Az esküt komolyan…..