Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raveman1

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
raveman1 2010.12.22 09:24:50
@Samott: én is hasonlóképpen gondolkodom. Tehát MI, a nem terepezők legyünk toleránsak, magyarul osztogassunk palackos vizet meg tegyünk ki toitoit, hogy szegény terepezőknek legyen lehetősége méginkább kárt tenni a MI tulajdonunkban. Értem. És akkor mi is amit ők tesznek értünk? Erről nem olvastam azt hiszem. Mindig az legyen elnéző, akinek a kárára tesznek valamit. Hát nem. Mégegyszer: NEM vagyok hajlandó így gondolkodni. És ha az én telkemre jössz be a szaroddal terepezni, meglátod, szarrá fogom verni a fejedet, aztán mehetsz panaszkodni ahová akarsz. Nem drótkötél, mert az veszélyes, és meghalhatsz, kedves terepező. Csak szarrá verés, hogy megjegyezd, amit pl. az USA-ban tud mindenki, akinek van egy kis esze: Tartsd távol magadat más tulajdonától, és kész. Vegyél magadnak telket, és OTT azt csinálsz amit akarsz. Egyben biztos lehetsz : ÉN nem fogok oda menni, és ott májerkodni.
Ennyi.
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
raveman1 2009.08.23 20:25:46
@ommm: erre azt tudnám mondani, hogy mi lenne, ha mondjuk a pilóták az államünnepen és szabadnapokon minimális szolgáltatást nyújtanának és örülnünk kéne, hogy épp nem estünk le :)
raveman1 2009.08.23 20:46:51
@ommm: biztos vagyok, ezért vártam legalább mára a tutit ! :)
Más lapokat meg nem nézek, oka van hogy itt vagyok, mégpedig az hogy szeretem a totalcart, ezért a kritika. Amit persze nem kell elfogadnotok
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
A kakucsi versenypályára indultam, hogy a mai Totalbike tesztmotorunkat fotózzam és kicsit megmozgassam a kanyarokban. A létesítménybe Újhartyán községen át vezet út. Aki figyelt az iskolában, tudja, hogy V. Ince pápa 1276. május 20-án keltezett bullája már megemlíti a Kiskunság…..
raveman1 2009.05.19 19:21:01
A kilencvenes évek egyik legizgalmasabb gépe a Ducati Supermono. Az egyhengeresek gyorsasági bajnokságában indult, az 550 köbcentis motor egy kis műszaki csoda volt. 118 kilós tömege megegyezett egy modern 125-ösével. A könnyű testbe kifejezetten erős, 75 lóerős desmodromikus…..
Belsőség Kia Soul – kéne 2009.03.11 16:00:00
Észrevettem, hogy a családi Forester műszakija lejár, ezért azonnali telefonálásba kezdtem, ki csinálja meg egy nap alatt az amúgy remek állapotú autó műszakiját és zöldkártyáját. Lett is hamar vállalkozó, semmi trükk, elviszi, kész lesz. Oké, de mivel megyek haza és másnap…..
Az általános amerikai döglődés következő áldozata, mondhatnánk.Azonban ez túl érzelemmentes lenne, hiszen azért szegről végről névrokonok vagyunk a PT Cruiserrel. Az évezred egyik legeredetibb retróautója volt 2000-től, Amerikában nagyon rá is haraptak. De elég hamar megunták…..
(x), azaz hirdetés, kezdhetném mondandómat, és a fal felé fordulva akár hüppöghetnék is. Kevés autóm volt az életben, ami derekasabban szolgált volna Bazegnél. Talán nem is volt, hiszen Bazeg sose hagyott ott, egy lényeges szerve sem mondta be az unalmast valahol a farkasvonyító…..
Belsőség Vicc, vagy katalógus? 2008.11.18 15:18:00
Ha valaki novemberben vesz új motort, elég sokáig tart a szezon. Hiába szedtem össze múlt héten egy arcüreggyulladást, nem azt a tanulságot vontam le, hogy 2008-ra harangoztak a motorozásnak, hanem vettem egy szintetikus bankrabló-kámzsát a bukó alá, melyet hívnak balaklavának…..
Már látom magam előtt a nekivörösödött olaszautó-gyűlölőket, régiautó-utálókat, a világ olcsóbb járművével járkáló felét köztörvényes bűnözőnek tekintő olvasókat, amint e poszt olvasásának első harmadában kicsit közelebb húzzák a monitort, alaposan kitágulnak…..