Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gala

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zitus blog fra Norge Fitness-videó 2009.01.14 08:47:00
Na hát god dag mindenkinek! Épp itt ülünk Macival és Ferivel (from Szeged, Flóra már előre átadtam az üdvözleted) és megérkezésünkre iszunk (milyen egyedi eset) aztán lemegyünk mindjárt a Klub Fantoftba, ilyen kolis klub, Laura ott dolgozik, éljen a protekció:P (Na nem mintha…..
Zitus blog fra Norge Nincsen címe 2009.01.11 21:18:00
Először is hatalmas puszi mindenkinek, hogy így felfedeztétek az internetes regisztrálás rejtelmeit, és aktívan hozzászóltok a bloghoz:) szóval köszi:) (ja, anyu, igazából az Anyu66 nem is annyira álnév:P Persze ha valaki Anyu néven regisztrálna, akkor végülis már igen) Nos…..
Az alábbi postot mai vendégelőadónk (türürürüpptürüpptürüpp) Maci szerkesztette, miközben többek közt mosogattam, íme:"…Egy igaz történet...hétköznapi emberekkel…tabuk nélkül…    Hogyan kerül egy hétköznapi, Norvégiában …..
Sziasztok kedves emberek!Ez a post feltehetőleg később fog a publikációban megjelenni, aminek több oka van: egyrészt hétfőn fogunk tudni szólni, hogy adjanak hozzáférést a nethez (ijesztő módon egy TO nevű helyre kell bemenni, amit ugye nem kell magyaráznom, hogy miért kelt rossz…..