Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StEfi

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sors fintora, hogy miközben pont ma derült ki, hogy a köztévé egyik legtehetségesebb riporterét, Mészáros Antóniát délutáni szórakoztató műsorba száműzték, a port.hu még vele reklámozza Az Estét...
StEfi 2010.09.24 08:47:58
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
Kérem szépen a sorozat, ami az első két évadot is csak a véletlennek köszönhetően élte túl és a harmadikat is csak azért rendelték be, mert a készítők megnyertek egy szendvicsgyártó céget szponzornak, olyan évadot és annak végén finálét produkált 2010-ben, hogy leborultam…..
StEfi 2010.06.01 15:33:32
@Kopi3.14: A Cool tévén megy szombatonként du. 3 körül.
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Arról már írtunk, hogy megszűnt a TV2 egyik sorozata, arról is, hogy másik kettőt ért utol a végzet, illetve még egyet, de a legsokkolóbb hírek még hátra vannak. Úgy tűnik, hogy a CBS csatorna nem folytatja tovább sem a Szellemekkel suttogót (Ghost Whisperer), sem a Gyilkos…..
A Magyaridiotizmus Ellenesség Nyilatkozata "...és legyen világbéke"   Múlt, jelen, eljövendő, habala babala. Zavaros múlt, tiszta jelen, fényes jövő, hohohohó, nyennyere. Szar volt régen, pocsék most is, demajjólesz, zibriznyi. Forradalmak, kotmány, gusztus…..
StEfi 2010.05.16 21:10:09
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
Már a videomegosztókra pr-célból felkerült asztalcsapkodásból sejteni lehetett, hogy a Story Tv-n újjáéledt A la Carte nem az az értelmiségi beszélgetős műsor, aminek szánták. Végül is érvek ütköztetésének, meg értelmes párbeszédnek elég gyenge, hogy Dessewffy Tibor…..
StEfi 2010.05.11 14:32:25
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Vagyis..., a sorozatok nem változnak, csak kicsit megkavarjuk az állóvizet, köszönhetően annak, hogy idehaza nem lett túl sikeres az Amerikában nagyszerűen szereplő A férjem védelmében. Pedig a Hallmark még azt a szívességet is megtette a TV2-nek, hogy óriásplakátokon hirdeti a…..
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
StEfi 2009.11.06 20:23:29
@Tomi from the Sky: Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna. Az csak neked 'Class', mindenki másnak 'Klassz'.
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
A Comedy Central megirigyelte az RTL Klubtól a filigrán, fekete alapon fehér üzeneteket, amiket az ORTT utasítására kénytelenek két-három havonta kipakolni a képernyőre. A Comedy Central viszont híresen jól nevelt adó polgárian kacagtató, illemtudó vígjáték-sorozatokkal,…..
StEfi 2009.09.14 13:36:30
tvblog Folytatódik a Médium 2009.09.01 19:07:00
Azt hiszem, hogy a rajongók böjtje meglehetősen hosszúra sikeredett, hiszen az eddig tavaszi programot jelentő Médium új évadja őszre csúszott át. Őszre, pontosabban szeptember 16-ra, ekkor kerül ugyanis adásba a krimisorozat 4. évadjának első része, a 61. epizód, melynek címe:…..
StEfi 2009.09.02 16:06:33
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Lehet vitatkozni, hogy melyik reality koppintása A nagy étteremalakítás Giannival, csak nem érdemes, mert a koppintást is el lehet szúrni. Sőt, szokás is. Az Étteremalakítás viszont teljesen élvezhető show, ráadásul van egy olyan nem várt mellékhatása, hogy megvilágítja a…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Megvan a Friday Night Lights címadó verseny győztese, a magyar keresztségben a sorozat a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci címet kapta. A másik esélyes a Minden péntek háború volt, de a sorozat hangulatához (az egyértelmű focis áthallás ellenére - Any Given Sunday, azaz…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Kattogatott Pukorica qqwq 2008.11.16 07:00:35
qwqwq..