Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomekk

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy világbajnokság, nincsenek benne milliók, sztárgázsik és csillogás. Nem közvetítik az összes kontinensen, nem lepik el a celebek, na meg sokaknak nem is érdekes. Hiszen túl egyszerű, túl pronyó, koszos, sáros, veszélyes és... ...és valószínűleg ők erre pont tesznek…..
tomekk 2014.09.08 15:08:48
@Szkotti: +1
Aminek nincs marketingje, arról a nem autós környezetben élő autóbuzi (jómagam) sem tud. Ha valaki kitartóan az orrom alá dörgöli, előbb-utóbb megnézem.
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
tomekk 2014.09.04 00:26:14
Sok rajongó panaszkodik napjaink Forma-1-es autóinak hangja miatt. Joggal teszik ezt, hiszen az élmény legalább felét – ha nem többet – az agresszív sivítás adja. Aki még nem hallotta élőben, az nem biztos, hogy érti, mert tipikusan arról a hatásról van szó, amit nem is annyira…..
tomekk 2014.08.02 00:21:05
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
tomekk 2013.09.10 20:59:19
A Belsőség Blog nem engedi meg jelenni a hozzászólásomat a Belsőség Blogba!!! Az egyik bejegyzéshez szóltam hozzá!!! A medvés bejegyzés egy jó nágy átverés erre szerettem volna rá lebbenteni a figyelmet!!! De több kattintsára sem jelenik meg amit irtam!!! Soha nem szóltam még…..
tomekk 2012.07.11 22:04:38
50 méterrel a föld alatt, a 2-es metró építkezése kapcsán épült meg a Rákosi-rezsimet még az atomháborútól is megvédeni hivatott bunker, amelyben Rákosi Mátyás valószínűleg soha nem fordult meg. Mi viszont igen. A KÉK által szervezett Városi Séta ezúttal a…..
tomekk 2011.03.28 21:13:43
@Gyáli úr: "Hát igen, még 20-25 éve is azon ment a para, hogy lesz-e totális atomháború, ahol már nem katonai döntés eredménye a totális háború, hanem pusztán számítógépek reakciója. Olvassatok Paul Viriliot, a Tiszta háború vagy a Háború és televízió című könyve alapművek az atomháború kapcsán is."

Majd pedig nézzétek meg ezt a filmet:port.hu/bombabiztos-fail-safe/pls/fi/films.film_page?i_film_id=36909&i_city_id=-1&i_county_id=3&i_where=2&i_topic_id=2
Hallotta már valaki Bill Flajole nevét? Nem? Sebaj, nincs ezen mit szégyellni; egy fura kis amerikai verda - igaz önmagában szép számú - rajongótáborán kívül nem sokan lehetnek, akik ismerik ezt az elfeledett tervezőt. Jómagam néhány éve, egy bizarr formájú autó fotója alatt…..
Már látom magam előtt a nekivörösödött olaszautó-gyűlölőket, régiautó-utálókat, a világ olcsóbb járművével járkáló felét köztörvényes bűnözőnek tekintő olvasókat, amint e poszt olvasásának első harmadában kicsit közelebb húzzák a monitort, alaposan kitágulnak…..