Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsombor78

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
Zsombor78 2011.05.16 12:10:27
@rolika: A FED nyomtatt penzt nem az Usa!Amugy a Fed magan bank a Rochilldok,morganek, es meg nehany zsido csalad kezeben van!Latszik is hogy sulyesztik el amerikat az adossagban!Ezt csinalta fletopatkany is.A bankok extra profithoz jutottak ,az emberek extra adosaghoz!Aki ezt nem latja az meg is erdemli.Most orban amit tud megvag, kozben meg alap jogokat ,torvenyeket sert meg mert kapkod.De nem adosit el az ellen kuzd!Tamadjak is rendesen kulfoldrol lasd ;Gyongyospata!Szerinted az amerikai kem mert csinalta a romakok utaztatatsat sajat penzbol?Zeronak is felhivnam erre a figyelmet mielott palcat tor a kormany felett.Szerintem egyszeruen kapkodnak mert felnek.Figyeljetek meg ha lesz balhe azt a titkosszolgalatok fogjak tamogatni kulfoldrol!Akkor majd johet vissza Fleto a hazafi!
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
2010. július 12-én a Magyar Országgyűlés "Együtt-lét. Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében" címmel nemzetközi fotópályázatot hirdetett meg. Pályázni a határokon túl élő magyar kisebbségeknek a többi kisebbséggel és a többségi népcsoporttal…..
Zsombor78 2011.04.12 22:54:32
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
Mikor a bürokrácia tágranyílt szemekkel tekint a mindennapokra, az pedig csúfosan kikacagja, akkor.......iszonyú nagy baj van.A budapesti West Balkánban tegnap történt tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi önkormányzat által kiadott közlemény szépen összefoglalja, mennyire…..
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
A balatonvilágosi Club Aliga történetét biztosan  mindenki ismeri: 2006-ban ötödszörre is meghirdette eladásra az KVI. A pályázatot egy direkt az Aliga miatt létrehozott izraeli projektcég, a PRO-MOT Hungária Kft. nyerte, 2007. március végén írták alá vele a szerződést,…..
Józan paraszti ésszel úgy gondoltam, hogy a "felfüggesztett szabadságvesztés", mint büntetés, azt jelenti, hogy "hello, megszegted a törvényt, de most nem kell ezért börtönbe vonulnod, csak ha a következő X hónapban / évben újra törvénybe ütközőt…..
Icelandgo Erotikus tartalom 2010.07.13 00:46:57
Zsombor78 2010.07.18 00:48:42
Tegnap megválasztották Pali bácsit, ahogy az várható volt. Szoci tempóhoz szokott lelkünknek azonban kellemes meglepetés volt, hogy a postavezér esetében megbuktak a konteók, mert nem az unokaöcsit nevezték ki. Huhh, megkönnyebbülés, nem hazudtak: tt tényleg nem egyenlő dt-vel.…..
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Zsombor78 2010.05.14 19:33:47
@loláb: En meg annak orulnek ha a nagy okosagaidat feldugnad a seggedbe!
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Zsombor78 2010.05.02 12:41:02
@AnnaKarenina: Magyarorszagon nincsenek ujnacik!Ha te igy gondolod akkor pontosan ugy latod a vilagot mint Izrael!Tudod nem zorog a haraszt ha nem fuja a szel.Gyere Angliaba egy BMP valasztasi gyulesre.A fajtad karogasa,antiszemitazasa gerjeszti es tamogatja oket is.Magatok alatt vagjatok a fat, csak ido kerdese mikor reccsen meg!
Zsombor78 2010.05.02 12:59:28
@AnnaKarenina: Szerintem nezz fel a plafonra.En felnek a helyedben hogy ramomlik a hazugsagtol.
Zsombor78 2010.05.02 13:06:38
@AnnaKarenina: Egybkent azzal hogy azt mondtad,magyarabb vagy sokmindenkinel ezzel eppen most csaptad pofan magad!Ez antiszemita megjegyzes volt reszedrol!Tehat szerinted vannak magyarok es magyarabbak?Nem nem te pontosan az vagy akinek hiszlek!
  Tegnap este kollegáink Kőbányán jártak, ahogy Gyurcsány Ferenc - ezúttal nyilvános - performaszt tartott. Érdekes, hogy ez volt az első alkalom ebben a kampányban, amikor Gyurcsány egy nyílt választási kampányrendezvényen vett részt, konkrét szoci…..
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
Mondja ez a tenyérbemászó Szollár gyerek vasárnap, hogy szakértői kormányunk kéthetes tájékoztató sorozatot indít "Több, mint válságkezelés" címmel. Ennek segítségével a Zemberek megismerhetik azokat a mindennapi életüket is érintő intézkedéseket, amelyekről a…..
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
A Hit Gyülekezetes, Vidám Vasárnapos, ATV-s műsorvezető "Európa egyik vezető személyisége" -  nyalt be mélyen a Jerusalem Post Németh úrnak ... Véletlenül kicsúszott az újságíró tollából egy igaz mondat is: "A magyarországi média, köztük az ATV műsorai…..