Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eks

2 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyilkosbéemvés pénteki posztján kívül még más témában is küldött nekünk levelet. Két helyszínt is említ, ahol ha nem figyelünk kellően, könnyen pórul járhatunk, mivel néhány dolgon spórolt a közútkezelő. A másodikat én is viszonylag jól ismerem, ott tényleg sok a…..
A Kishúg virtuálisan született chatelve, emailezve, hangfájlokat cserélve. Borlai Gergő egy mátrai kis faluból küldte a zenei alapokat, amelyekre Szalóki Ági szöveggel és dallammal válaszolt Budapestről, New Yorkból, Bangkokból vagy Kolozsvárról. Az egymástól igencsak távol…..
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
A Csinálj egy lemezt album nyári slágere, a Majdnem Kalifornia után itt a Fish! zenekar téli klipje, a borongósabb, egyben zúzósabb hangulatú Magasan száll, amit most itt a Lángoló Gitárokon láthat először a közönség. A nyári fesztiválok során Temesi "Zed" Ádám…..
eks 2009.12.11 23:02:39
Magyarország második legnagyobb szolgáltatója, a Digi Tv január elsejével felmondta minden szerződését az MTV Networksszel, azaz jövőre a cég több mint félmillió kábel- és műholdas előfizetője nem tudja nézni az MTV-t, a Vivát és a Comedy Centralt sem. Emellett a Digi Tv…..
Az első Turbo-lemez megjelenése óta már hosszabb idő telt el, és mivel a zenekar aktívan koncertezik, érdemes volt megkérdezni tőlük, hogy mi a helyzet. A beszélgetés fő apropója azonban az, hogy az debütáló koronghoz tartozó második klip is most készült el, aminek…..
comment:com A nap képe 2009.11.12 17:25:00
Barney Stinsonra furán hat, ha fix csaja van. ..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
Converge – Axe To Fall (Epitaph) Hogy milyen zenét is játszik a Converge, azt az a történet elég jól elmondja, ahol egy randevún a gyanútlan fiú véletlenül együtt hagyja a kocsiban a zenekar Jane Doe lemezét a kiszemelt lánnyal. Utóbbi a fiú visszaérésekor felháborodva…..
Lángoló Gitárok Egyenlő mérce 2009.10.20 11:54:00
Nemjuci – Nemjuci (Mama Zone) A Lángoló Gitárok stábjában, mint a legtöbb zenei szerkesztőségnél, napi megbeszélés tárgya, hogy melyik zenekar, mekkora terjedelmet érdemel. Jellemző, hogy viták is vannak. A Nemjuci esetében a kis cikk mellett annyi érv szól, hogy a zenekar…..
Sok elemző szerint a zeneipari hanghordozók jövőjét az mp3-ak és a díszdobozok értékesítése jelenti majd. Hogy ez így lesz-e, még nem tudjuk, mindenesetre a Rammstein az utóbbi formátum megalkotásakor most tényleg kitett magáért. Október 20-án jelenik ugyanis meg a német…..
Október 13-án a Depeche Mode Limában, Peru fővárosában adott éppen koncertet, mikor Dave Gahan énekes a koncert hevében a következőt kiáltotta 30 ezer perui rajongó arcába: "Köszönjük szépen Chile!" Nos, fordult már elő más sztárral is, hogy nem tudta éppen melyik…..
Ezen a héten végre magyar dalt pakolunk a rovatba. Az Internet, és tágabban véve a youtube egyik csodája, hogy elterjedtek a szobazenészek a világhálón. Egyik-másik akár még befutni is képes. Kérdés, hogy Köteles Leander (utóbbi művésznév?) nagyobb hírnévre tehet-e szert.…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
eks 2009.10.09 12:39:01
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
Lángoló Gitárok Az isteni szikra 2009.10.05 10:01:00
VL45 – Inside The Dice (Edge) Jó lenne ott tartani, hogy Magyarország is így termeli ki a színvonalas zenekarokat, hogy rögtön az elején lehet csodálkozni, hogy jé, megint valami érdekes. Mert mindig van valami hiba, vagy a hangzás, vagy egy rossz zenész (de főleg énekes),…..
eks 2009.10.05 23:40:49
@freddyD: Egyáltalán nem sok, csak annyi remek magyar bandának kéne jelenleg szívem szerint megvennem az aktuális kiadványát, hogy az már az lenne. Szóval amíg nincs ilyesmire elég keretem, inkább a saját zenekaromra költöm ezt a keveset, és koncertjegyek formájában segítem a többieket.
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
Akik olvastak tegnap délután híreket, azok biztos tudják, de azért elmondjuk: visszatér Jegyes-Tóth Kriszta a képernyőre. A műsorvezetőnő májusban ment el szülési szabadságra, akkor épp a Nap-kelte műsorát vezette hetente egy-egy nap. Most a Ma Reggelbe tér vissza, hogy ne…..
Muse - The Resistance (2009 Warner, Helium 3) A Muse esetében egyre nehezebb dolga van a hallgatónak. Amikor elindultak, mindenki skandalumot kiálltott, és Radiohead epigont látott bennük, de nem sok kellett, hogy messze túlszárnyalják vélt elődjüket, és az eleinte kétkedőket is…..
eks 2009.09.23 17:02:09
@zero: Ez a legolcsóbb közhely, amit egy kritika hozzászólásai között meg lehet ejteni. Nem kell semmit utánuk csinálni, egyszerűen azért kell hallgatni az új anyagot, amilyen, és nem hasonlítgatni a régiekhez. Önmagában egy zseniálisan meghangszerelt, tökéletesen szóló album a The Resistance, de ha egy Assassin vagy Fillip után berakom, nyilvánvalóan szar. Ennyi.
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..